63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A BKV-s 260-ashoz hogyan lehet táblákat csinálni? (A rollbandos-hoz). Az addig tiszta, hogy meg kell csinálni a tábla képét, elmenteni TGA-ban az Anzaigen mappába, de milyen néven kéne ahhoz elmenteni, hogy az adott pályán fel is ismerje? Olyan néven, mint a pályán a megállók vagy hogy? -
á nemértek én ahhoz XD csak 1ik haveral beszéltem és ö tudna (nem annyira profi) de csinálna buszt (talán) és azt kéne betteni omsiba de ez még nem biztos Szval ... -
halaszfi #36044 Ja. Mert ha olyan típus, akkor segíthetek. -
semmi csak kérdem -
halaszfi #36042 Milyenről lenne szó? Mert ez nem könnyű. -
srácok ha adok 1 modelt akkor azt betudjátok tenni omsiba? ez a model blenderel készült -
djsharow #36040 Köszönöm szépen a válaszod! :) -

-
Köszi! Routeres kollégáék a Börzsönyhöz megcsinálták, majd azzal elérhető lesz. :D -
djsharow #36037 Ismételten nagyon jók ezek az új vonatok! Azt szeretném megkérdezni, hogy azok a magyar fénysorompók elérhetőek valahol? -
2156 #36036 Sziasztok!
Az Ikarusoknál semmiféle leszállásjelzést nem látok, kivéve a 250.93-ast.
Korábban volt egy javítás valamelyikhez, felraktam, de most sem a 260-asoknál, sem a 263-asoknál nem működik.
Ötlet? -
Szívesen! Azért nem, mert nem volt különvéve, egyben van az egész oldala. :) -
Köszi az infót, és persze vonatokat is. Lassan több vonat lesz a játékban, mint busz. Amúgy a Talent-nél viszont sajnálom, hogy nem nyílik az ajtaja amikor megáll. -
Az egyikben csak egy mozdony megy gépmenetben, a másikban kettő. :D -
Tényleg, köszi!
LMG: Mi a különbség az M62 és az M62_2.zug között? -
halaszfi #36031 A menetrend elcsúszott. Tehát az OMSI ugye sorszám alapján dönti el, hogy mi legyen. -
Következő problémám lenne. Betettem ugye Moges-ra az egyik MÁV vonatot. Működik is, de a villamos viszont megkergült.. Pontosabban villamos helyett kocsik járnak. Mi lehet a gond? -
MÁV M40-M43-M44-M47-M61-M62 dízelmozdony AI & objektumcsomag
M40: V63 106 Textúra: ZazA - www.vm15.hu
M43: VMW
M44: VMW
M47: KiKi, CZKKRGBR Textúra: Hoydi, ZazA - www.vm15.hu
M61: VMW
M62: VMW
Konvertálás: LMG-123
Szükséges hozzá a MÁV vasúti AI- és objektumcsomag 1.!
LETÖLTÉS -
Alaposabban nézd meg. Nézz be az út alá, vele egy szintre... :) -
djsharow #36027 Üdv! Van egy olyan gondom, hogy pályát építek és amikor elindítom, hogy leteszteljem az adott szakaszt, akkor az út egyik sávján sétálgatnak az emberek és fenttartják a forgalmat. :S Ez mitől lehet? Traffic Rules-nál néztem, de azon a részen nem jelez semmi gyalogosokkal kapcsolatos szabályt. -
Eddig azon a vonalon mentem a legritkábban mert hosszú a menetrendje meg nagyon nem szimpatikus a járat , de nem tudom miért 
-
madigergo #36025 No meg az 59-esen... :D Bár ott mindegyik busz 100 körül kb.. :) -
Üdv! Feltettem néhány festésemet a hivatalos oldalra.:)
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=13983 -
Működik ennél is. -
Én a lopottal Szczecin-ben az 57-es vonalon szoktam menni vele Ko££ataja felé és a lejtőkön simán megy vagy 110km/h-val :D
A hivatalos bétával meg épp hogy elérem ( valamelyik fajtával csak ) a 90km/h-t
Szóval kissé nagyon le van szabályozva a motor -
Igen, ezt már én is észre vettem... a "hivatalos" BéTa kissé mint ha le lenne szabályozva... a lopott az tényleg gyorsabban tudott menni mint ez, de ajándék lónak, ne nézd a fogát. :D -
Igen a motorteljesítményt azt észrevettem mert volt olyan a 4 közül aminél hiába nyomtam full-on a gázt de 80-85km/h-nál nem ment többel :D
De igazából sebességre a lopott volt a leggyorsabb :D -
A Hivatalosnál nem tudom, de a lopottnál működött, de valamiért csak a Projekt Szczecin 3.10-esen, máshol nem. -
Amúgy nálatok működik a Lion's City DD-ben a hangos utastájékoztató? -
Elméletileg a váltó más és a motor teljesítménye, bár én nem vettem ilyet észre... :D -
Elméletileg a lopott nem átfesthető , a hivatalos igen
Meg a hivatalosban 4 fajta busz van
Többet különbséget nem tudok -
Szívesen! :) -
a lopott és a hivatalos DD között mi a különbség? -
Bocsi a dupla posztért Erlau.
És működik is. Köszönöm LMG. :) KÉP -
Értem, Nagyon szépen köszönöm. 

-
Elvileg igen, mert abban a fájlban vannak megadva az ülő- és állóhelyek. -
Akit érdekelne 2 festés a MAN Lion's City DD-hez az itt megtalálja. Egy Gothenberg repaint és egy Rhodenau repaint.
Jó vezetést mindenkinek. :) -
Köszi szépen. :) -
Akkor azt mondod hogy elég csak azt a fájlt felülírni és felül is lesznek utasok?? :D Mert akkor a lopottból kiveszem és beteszem az újba. :D -
halaszfi #36007 Én nem használom, csak van.