63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Itt van a Traditionsbus festés másik oldalról.:D http://data.hu/get/6426685/3233_Traditionsbus.rar -
hof makr a készitö a hof sync az a "szinkronizálo" -
és hogy jön ide a hof-készítő? -
Még a vonatokhoz is betette, de buszokhoz nem.
-
nekem még az ai hoz is bemásolja LOL -
AI kocsikhoz bemásolta, buszokhoz viszont nem.. -
bemásolja mindenhova (tapasztalat) -
Ugyan azt az oprendszert használom, mégsem működik.. Végigfut rajta, és nem másolja be a fájlokat. De nézd meg, hogy nálad mindenhova bemásolta e őket, minden buszba. -
nálam jó :) Win7 64bit -
Csak avval meg az a gond, hogy nem igazán működőképes. -
halaszfi #35996 Tudtommal nem, de van erre egy progi, omsihu-n van, Hof Sync vagy mi. -
nem lehetne megoldani a hof fájlok egy helyen tartását? -
Van valami "magyar Hang" mod? -
Renault Agora #35993 Hmmm...furcsa :D Mondjuk nekem nincs fent a patch :D (még az eredeti játékot se raktam fel, lusta vagyok :D) -
Nálam leszállnak hátul is :D
-
Renault Agora #35991 Lehet hogy csak nálam, de a nem hivatalosnál (még a teljesen tömött busznál is) sose szálltak le a hátsó ajtón. Csak egybeolvadnak a második ajtónál... :D -
Én nem tudom mit hallottál vagy olvastál , mert működik a hátsó ajtó és le is szállnak ott :D
Igaz a középső ajtón egy kicsit többen szállnak le szerintem ahogy észrevettem... :D -
Arra gondoltam, hogy volt valami olyasmi hiba a nem hivatalosnál, hogy leghátsó ajtót nem használták, vagy micsoda.. -
Nem tudom mire érted hogy mi a helyzet a leszállásnál
Sajnos egyik ajtónak sincsen külön nyitógombja hanem a kettő egyszerre nyílik
De itt szerintem többször szállnak le hátul is :D
Amúgy azt bírom még mikor utolsónak még elindul az emeletről az utas azt akkor képes bemenni a középső ajtóhoz leszállni :D -
Leszállásnál mi a helyzet? -
madigergo #35986 Változtatni lehet, hogy 1 vagy 4 kamerát mutasson.
Bal kéznél lent, az alsó sorban, emlékeim szerint csak 2 db kapcsoló van. A sofőrhöz közelebbi az. -
halaszfi #35985 Ha ki is lehet kapcsolni, felesleges. Csak egy fekete lapot varázsolna elé. -
Itt fent is üllnek utasok ( mert a másiknál én azt úgy tapasztaltam hogy csak átmennek az emeleten... :) ) meg az első ülésnél is normálisabban ül az emberke :D -
gabesz012 #35983 Én is kipróbáltam ezt a DD-t. Meg is lett az új kedvencem, én túl sok hibát nem találtam benne. Igaz, csomó kapcsoló nem működik, de igazándiból a vezetéshez semmi nem hiányzik, talán egyedül az első ajtó felező funkció, mert szokás szerint a jobb tükröt ennél sem látni normálisan, ha nyitva van az ajtó. A kamerát ki lehet kapcsolni valahogy (mert én csak egy felesleges fps zabáló dolognak tartom)? Kormánnyal vezetve a lefulladást sem tapasztaltam, meg kanyarodni is tök normálisan kanyarodik, de jó nagy dög, ahol az NL lazán befordul, ott ezzel könnyen lehet padkázni a hátsó kerékkel (pl. Gothenberg, a BOSCH megálló előtti kereszteződésben)... :) -
Nem is néztem, abban normálisan ülnek az utasok? -
Mindegy most már mert visszaraktam a nem hivatalos Man Lion's City DD-t... -
Elég a passengercabin fájlt felülírni... -
Az első ülésen nekem is így ül az utas :D :D
De szerintem vissza fogom rakni a nem hivatalos bétát mert azon legalább felül is ülnek utasok
Meg amúgy valaki meg tudja mondani hogy miért mennek föl az utasok ha utána lemennek és ott ülnek le ?? -
halaszfi: Igen tény és való hogy jól nézki, csak hülyén mutat az elején az a logó szerintem... na de mind1, így is jó, csak nem tom letölteni. :D
Ti is észre vettétek már hogy fülel nem ül le senki az "új" BéTa Lion's City DD busznál, ha nem át mennek azon a szinten és lent ül le mindenki?? Meg most nem az ülés mögött ül rosszul az utas, ha nem kifelé ül a buszból, kicsit vicces. :D itt egy KÉP róla. :D -
Renault Agora #35977 Nagyon király lett! Már vártam nagyon :) -
halaszfi #35976 A valóságban is így van festve. De jó lett. -
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/4/12/a1_2013_4_12_ip3y2qqi5j_tn.jpg]magyarosított belső kijelzők MAN Lion's City DD-hez <Letöltés>
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/4/12/a1_2013_4_12_brgckt3t6r_tn.jpg]Projekt Szczecin-nél betettem az átszállási lehetőségeket a hof fájlba, így kiírja a busz útközben, ha van benne utastájékoztató <Letöltés><Letöltés buse kijelzőjű buszokhoz> -
Bocsi a dupla posztért, de fel tudnád máshová tenni?? Mert akinek nincs regje a 4shared-en, az nem tudja letölteni magának.... 
Előre is köszi
-
Érdekesen néz ki :D De jobban nézne ki ha még az eleje is le lenne festve mint ahogy az eredeti skinben. :P De így is köszönjük hogy megcsináltad. :D -
http://kepkezelo.com/images/d5mmb45xchaoegjnyqu8.jpg
http://kepkezelo.com/images/omtbv7g4xxuim1v5f7gp.jpg
Nah, akkor meghoztam nektek a Traditionsbus Berlin festést a Lion's City DD-hez.:D Balesetmentes vezetést mindenkinek!!! :)
http://www.4shared.com/rar/R06CTj1M/3233_Traditionsbus.html -
generalGGabe #35971 Egyébként egy olyan nem lenne rossz, hogy műszakkezdésnél kocsiátvétel, meg vonalon kidől egy járat, és a rádión szólnak, hogy mikor legyen a vá-ra az érkezés-indulás változás, és az alapján kellene menni. Meg ha késel, neked is be kéne szólnod, h késni fogsz.
Munkakezdéskor munkalap kitöltése, stb...
Ezek azért kicsit feldobnák a játékot szerintem.
talán majd OMSI3-ban jönnek ezek is :-D -
madigergo #35970 offtopik :) -
Aki annyira autókázni akar, annak ott a GTA... :) -
madigergo #35968 Off:
Nem azért srácok, és tényleg bocs, de nem azt írta, hogy rossz, hanem hogy fel lehetne dobni vele..
Ebben teljesen igaza van, mert minél sokoldalúbb, annál élvezetesebb, sokszínűbb ugye... Persze, ha ez nem kivitelezhető, az más.. De felőle ez egy ötlet volt..
_______
ON -
szikszaicsabi #35967 Ha nem tudod értékelni a készítők munkáját, jobb is, ha nem játszol vele. Ahogy Discrete is írta:,,Érjük be azzal, ami van". További kellemes és immár OMSI-mentes életet!:D