63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Próbáld meg letörölni amit legutoljára feltelepítettél. -
http://kepkezelo.com/images/6qkt8pt2jzkbjnn29bof.png
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? :/ -
SnyperDv2 #36084 Köszönöm szépen a választ :) -
halaszfi #36083 Nem tudom. Szerintem a DFGT-t nem is Gran Turismo-hoz tervezték. :D A legjobb vétel, amit valaha is kötötem.(Bolti, 33 és fél kilót megért.) -
De ez tényleg igaz, a fék nagyon élethű 
@crodgok3: ha túl érzékeny akkor a pedált állísd át bi-progresszív-re.
-
DGTF-nél megvan az igazi légfék érzés, ezt én is tapasztaltam már korábbi kormányokhoz képest. A légféket meg szokni kell... :)) És minden busznál máshogy fog a valóságban is... még két azonos típus között is lehet eltérés. Sok mindentől függ... rendszerben lévő levegő mennyiségétől. Függ attól is, hogy műanyag fékcsövek vannak, vagy fém... stb, stb. -
Köszönöm -
Shift+klikk arra a path-ra amit vissza akarsz vonni. -
Az editorban, amikor a Traffic Rules menüpontban állítgatok dolgokat az utakkal kapcsolatban, azt utólag vissza lehet valahogy vonni? Mert nekem sehogy se megy. -
bocsánat, a vesszőt kicsit félreírtam így helyes:
Nem, mindenkinek olyan nem tudtam.... -
Nem mindenkinek olyan, nem tudtam mit kezdeni vele, rükvercben is ezt csinálja, egy kicsit nagyobb gázzal indulj mint szoktál, és akkor jó lesz. :) -
Engem érdekel mert hajdu volánal utazok nap mint nap (suli) bocs az offért
-
Na megint kérnék egy kis segítséget, csak most kicsit összetettebb a dolog
Esetleg lenne itt valaki aki (elég jól) ért a scripteléshez, és el tudna nekem (ha lehetséges természetesen) készíteni két dolgot? Az egyik egy digitális kijelzésű sebességmérő, ami kijelzi a sebességet egy bizonyos mért ponton. A másik pedig egy olyan érzékelő ami a megtett utat írja ki méterben, egyik ponttól a másikig. Sokat gondolkodtam, hogy lehetne megoldani, csak az a baj, hogy én nem tudok scriptet írni :( Maga az object elkészítése gondolom nem nagy dolog mert nem kell semmi cicó, csak egy sima kijelző, mint pl. az a piros ami a megállókban is van,vagy mint maga a busz kijelzője. Gondolkodtam olyan megoldáson, hogy a piros buszmegálló kockákat összekötni valahogy a kijelzővel, és amikor rááll a busz akkor a kijelző kiírja, hogy az hányadik méternél van. Ezt gondolom valahogy meg lehet oldani, csak át kellene scriptelni a kijelzőt úgy, hogy több megállókockát lehessen parentelni egy kijelzőhöz. .Tudom, hogy bonyolultnak hangzik, de nem az :D Bárcsak értenék a scripteléshez :( Nem akarom lelőni a poént, egy kis különlegességet csinálok az OMSI-hoz, és ahhoz kellene. Ezek nélkül nem az igazi :( Ha esetleg valaki tudna segíteni ebben akkor azt nagyon megköszönném! Valamint természetesen az illetőt beavatom mindenbe!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
crodgok3 #36073 De nálam az a gáz, hogy túl érzékeny... -
halaszfi #36072 Nyomd indulás elött tövig, és akkor jó. Én nekem is ilyenem van, van pár praktikám. -
SnyperDv2 #36071 Csak nekem fullad le 1 esbe és rekesz be? -
crodgok3 #36070 Ha kormányal játszok (Logitech DFGT), a fékpedál érzékenységét hol lehet állítani? -
Test Track v2 by Jonpol
Amúgy a videóleírásban benne van és van hozzá egy letölthetőség is
-
szikszaicsabi #36068 Ez melyik pályán van? -
Ha elárulnám, mi értelme lenne? :D Md-t nem. -
halaszfi #36066 Van még valani? Mdmotot nem csinálsz? Szép emlék. -
Király!
-
Tehervonatot a népnek! :D
-
Kafa lett. -
Mercedes O405N2 Manual mod (nem csak script, hanem váltó modell is került bele)
Script: Bocskor3
Model: GMI
LETÖLTÉS/DOWNLOAD -
sirenato #36061 Hali! Ha ezt a szöveget adja ki betöltés elött akkor mi a teendő?
zugriffsverletzung bei adresse 004064B0 in modul omsi.exe. lesen von adresse 34306E5D. -
Mitől lehet az, hogy bejelölök egy útszakaszt, ahová csak busz és taxi hajthat be, de jó magyar szokáshoz híven minden autó behajt oda? -
Na most már jó lett minden, akit érdekel feltöltöm! :) -
Üdv! :) Valaki tudna segíteni, hogy mit írjak át a Lion's City DD-ben, hogy az első ülésen lévő utas ne féloldalasan üljön, hanem rendesen, illetve, hogy az utasok fent is leüljenek? :D A lopottban mindkettő rendesen működik, viszont ott meg össze-vissza ülnek az utasok.:/
-
halaszfi #36057 Nincs akkora vinyó, amekkora videó lenne -
Mert biztos volt egy alpha csatornája és mivel te a fájlba valamit elrontottál, ezért az eltűnt. :D Ahogy az O405-ös Mercinél is jártak sokan. :) -
Oké! Sikerült megoldanom! Ha valakinek kellene(kétlem:) akkor szóljon! -
Miért lett szürke a lámpa?:S -
Tudtommal már mind a két busz készülőben van. -
misiw12 #36052 Köszi, hogy jelentkeztél! 2buszról lenne szó ,mert egy sofőr ismerősömmel remek emlékeim vannak és ezt a 2 fajta buszt hajtotta : 1. Ikarus 266, 2.Ikarus C56.
Azt szeretném még kérni tőled, ha elvállalod, hogy vedd fel valamilyen felvevőprogrammal a modellezés menetét. -
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e egy spline(.sli) készítésénél a felület csúzsósságát "állítani"? Azért gondoltam mielőtt nekiállok spline-t készíteni, megkérdem van-e ilyen lehetőség :) Mert ha nincs, akkor nincs értelme nekikezdenem. Olyan spline-t szeretnék készíteni ami alapjáraton nyáron is vizes. Mivel sajnos "locsoló" berendezés/"object" tudtommal nincs az omsi-ban, így gondoltam, csak ily módon tudom megoldani, hogy nedves/vizes/csúszós felületet kapjak.
Előre is köszönöm a választ! -
Milyen buszról lenne szó? -
misiw12 #36049 Sziasztok! Buszmodellezőt keresek, ha valaki eltudná vállalni, kérem írjon! -
halaszfi #36048 Youtubon keress rá zaharanszky96 csatornájáta. Ott van egy tuto. -
Bocs a dupláért, közben rájöttem hogy a HOF-ban kell megadni.