63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• 0165
    Próbáld meg letörölni amit legutoljára feltelepítettél.
  • BPI1184
    http://kepkezelo.com/images/6qkt8pt2jzkbjnn29bof.png
    Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? :/
  • SnyperDv2
    Köszönöm szépen a választ :)
  • halaszfi
    Nem tudom. Szerintem a DFGT-t nem is Gran Turismo-hoz tervezték. :D A legjobb vétel, amit valaha is kötötem.(Bolti, 33 és fél kilót megért.)
  • GMI
    De ez tényleg igaz, a fék nagyon élethű
    @crodgok3: ha túl érzékeny akkor a pedált állísd át bi-progresszív-re.
  • Erlau Trans #36081
    DGTF-nél megvan az igazi légfék érzés, ezt én is tapasztaltam már korábbi kormányokhoz képest. A légféket meg szokni kell... :)) És minden busznál máshogy fog a valóságban is... még két azonos típus között is lehet eltérés. Sok mindentől függ... rendszerben lévő levegő mennyiségétől. Függ attól is, hogy műanyag fékcsövek vannak, vagy fém... stb, stb.
  • bpo451
    Köszönöm
  • ozimak
    Shift+klikk arra a path-ra amit vissza akarsz vonni.
  • bpo451
    Az editorban, amikor a Traffic Rules menüpontban állítgatok dolgokat az utakkal kapcsolatban, azt utólag vissza lehet valahogy vonni? Mert nekem sehogy se megy.
  • bocskor3
    bocsánat, a vesszőt kicsit félreírtam így helyes:
    Nem, mindenkinek olyan nem tudtam....
  • bocskor3
    Nem mindenkinek olyan, nem tudtam mit kezdeni vele, rükvercben is ezt csinálja, egy kicsit nagyobb gázzal indulj mint szoktál, és akkor jó lesz. :)
  • biliard10
    Engem érdekel mert hajdu volánal utazok nap mint nap (suli) bocs az offért
  • ozimak
    Na megint kérnék egy kis segítséget, csak most kicsit összetettebb a dolog Esetleg lenne itt valaki aki (elég jól) ért a scripteléshez, és el tudna nekem (ha lehetséges természetesen) készíteni két dolgot? Az egyik egy digitális kijelzésű sebességmérő, ami kijelzi a sebességet egy bizonyos mért ponton. A másik pedig egy olyan érzékelő ami a megtett utat írja ki méterben, egyik ponttól a másikig. Sokat gondolkodtam, hogy lehetne megoldani, csak az a baj, hogy én nem tudok scriptet írni :( Maga az object elkészítése gondolom nem nagy dolog mert nem kell semmi cicó, csak egy sima kijelző, mint pl. az a piros ami a megállókban is van,vagy mint maga a busz kijelzője. Gondolkodtam olyan megoldáson, hogy a piros buszmegálló kockákat összekötni valahogy a kijelzővel, és amikor rááll a busz akkor a kijelző kiírja, hogy az hányadik méternél van. Ezt gondolom valahogy meg lehet oldani, csak át kellene scriptelni a kijelzőt úgy, hogy több megállókockát lehessen parentelni egy kijelzőhöz. .Tudom, hogy bonyolultnak hangzik, de nem az :D Bárcsak értenék a scripteléshez :( Nem akarom lelőni a poént, egy kis különlegességet csinálok az OMSI-hoz, és ahhoz kellene. Ezek nélkül nem az igazi :( Ha esetleg valaki tudna segíteni ebben akkor azt nagyon megköszönném! Valamint természetesen az illetőt beavatom mindenbe!
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • crodgok3
    De nálam az a gáz, hogy túl érzékeny...
  • halaszfi
    Nyomd indulás elött tövig, és akkor jó. Én nekem is ilyenem van, van pár praktikám.
  • SnyperDv2
    Csak nekem fullad le 1 esbe és rekesz be?
  • crodgok3
    Ha kormányal játszok (Logitech DFGT), a fékpedál érzékenységét hol lehet állítani?
  • Omsifan1225
    Test Track v2 by Jonpol
    Amúgy a videóleírásban benne van és van hozzá egy letölthetőség is
  • szikszaicsabi
    Ez melyik pályán van?
  • LMG123
    Ha elárulnám, mi értelme lenne? :D Md-t nem.
  • halaszfi
    Van még valani? Mdmotot nem csinálsz? Szép emlék.
  • wollnerd #36065
    Király!
  • LMG123
    Tehervonatot a népnek! :D

• bocskor3
    Kafa lett.
  • GMI
    Mercedes O405N2 Manual mod (nem csak script, hanem váltó modell is került bele)
    Script: Bocskor3
    Model: GMI

LETÖLTÉS/DOWNLOAD
  • sirenato
    Hali! Ha ezt a szöveget adja ki betöltés elött akkor mi a teendő?

zugriffsverletzung bei adresse 004064B0 in modul omsi.exe. lesen von adresse 34306E5D.
  • bpo451
    Mitől lehet az, hogy bejelölök egy útszakaszt, ahová csak busz és taxi hajthat be, de jó magyar szokáshoz híven minden autó behajt oda?
  • gera995
    Na most már jó lett minden, akit érdekel feltöltöm! :)
  • BPI1184
    Üdv! :) Valaki tudna segíteni, hogy mit írjak át a Lion's City DD-ben, hogy az első ülésen lévő utas ne féloldalasan üljön, hanem rendesen, illetve, hogy az utasok fent is leüljenek? :D A lopottban mindkettő rendesen működik, viszont ott meg össze-vissza ülnek az utasok.:/
  • halaszfi
    Nincs akkora vinyó, amekkora videó lenne
  • LMG123
    Mert biztos volt egy alpha csatornája és mivel te a fájlba valamit elrontottál, ezért az eltűnt. :D Ahogy az O405-ös Mercinél is jártak sokan. :)
  • ozimak
    Oké! Sikerült megoldanom! Ha valakinek kellene(kétlem:) akkor szóljon!
  • gera995
    Miért lett szürke a lámpa?:S
  • jxbell
    Tudtommal már mind a két busz készülőben van.
  • misiw12
    Köszi, hogy jelentkeztél! 2buszról lenne szó ,mert egy sofőr ismerősömmel remek emlékeim vannak és ezt a 2 fajta buszt hajtotta : 1. Ikarus 266, 2.Ikarus C56.

Azt szeretném még kérni tőled, ha elvállalod, hogy vedd fel valamilyen felvevőprogrammal a modellezés menetét.
  • ozimak
    Üdv mindenkinek!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e egy spline(.sli) készítésénél a felület csúzsósságát "állítani"? Azért gondoltam mielőtt nekiállok spline-t készíteni, megkérdem van-e ilyen lehetőség :) Mert ha nincs, akkor nincs értelme nekikezdenem. Olyan spline-t szeretnék készíteni ami alapjáraton nyáron is vizes. Mivel sajnos "locsoló" berendezés/"object" tudtommal nincs az omsi-ban, így gondoltam, csak ily módon tudom megoldani, hogy nedves/vizes/csúszós felületet kapjak.
    Előre is köszönöm a választ!
  • jxbell
    Milyen buszról lenne szó?
  • misiw12
    Sziasztok! Buszmodellezőt keresek, ha valaki eltudná vállalni, kérem írjon!
  • halaszfi
    Youtubon keress rá zaharanszky96 csatornájáta. Ott van egy tuto.
  • Ikarusfan
    Bocs a dupláért, közben rájöttem hogy a HOF-ban kell megadni.