63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• TNH
    A Mogesban van fekvőrendőr, azt tanulmányozd. Egyébként a .sco-ba kell egy [fixed] parancs.
  • Robi546
    Mármint hogy busszal áttudjak rajta menni tehát ne ütközzek bele ? Előre is köszi.
  • Robi546
    Jó Reggelt! :)

Még lenne egy kérdésem,szóval: most olyat próbálok csinálni ami még nem nagyon volt OMSI-ba,ha sikerül akkor rakok róla képet,nos olyan objektet hogyan tudok csinálni illetve beszkriptelni amit ha lerakok akkor át tudjak rajta menni de maradjon az alap pozíciójában,ebben kérnék segítséget. Előre is köszi.
  • TNH
    A Mirror nem frissítés. Csak több tárhelyre dobta fel.
  • koj
    Miért nem indul el?
  • koj
    Sziasztok! A Wien-moddal kapcsolatban lenne 1 kérdésem. Amikor el akarom indítani a pályát, azt írja ki hogy: "Could not read o3d file! ....
  • Carmus
    Nem csak FGY-t rakott bele hanem nagyon sokat srcipt-elt is.
  • TNH
    Az nem nemezáé, ő csak az FGY-t tette bele. BPO193, és BPI129 a készítők.
  • rarma
    Üdv!

Újabb frissitések jelentek meg a Solaris Alpino-hoz a hivatalos oldalon. Mirror 1-4-ig és Folder Fonts
  • GMI
    Jó lesz úgy is :D
  • Robi546
    Hogyha jelenleg 1.01-es verzióm van az OMSI-ban és ha frissítem 1.04-re akkor folytathatom a mapot illetve megmarad minden ? Előre is köszi. Tehát gondolok itt arra hogy nem lesz inkompatibilitás objektel,splineokkal illetve a mapokkal ? Előre is köszi!
  • Apocalipto
    Halott ötlet volt már ez amikor elkezdte...
  • Carmus
    Igen van már egy ideje, GSM forumrólt tudod letölteni. Egyébként beta 0.1.
  • Robi546
    Hányas méretben raktad fel a képet ? Hányas képpontban ?
  • MineHeadHun
    Van hír a nemeza (másik fórumról) Ikarus 412-eséről?
  • Robi546
    Eléggé nagyra tervezem a mapot,most készül egy EUR Pénz "csomag" ,tehát megpróbálom azt is megcsinálni hogy EUR-t használjon ez a Map,ha minden jól megy akkor az is meglesz. Már csak a modell és a textúrák vannak hátra.
  • norb82
    Ja ha olyan ahol igazából vezetés közben az egyik oldal látszik akkor simán jó így. A lakások sztem jók így, inkább az ahol ott a lépcsőház ablakok teljesen üresek.
  • Robi546
    Tudom,nem a legszebb Panel lakás de épp ezt a feelinget akarom megcsinálni,kicsit elhagyatott 8. Kerület féle. :D (Egyébként felvidéken van,Szlovákiában,2 kisebb város és 5 falu) Egyébként azt a panel lakást csak azért raktam oda hogy hogyan néz ki ablakok nélkül,esetleg úgy lerakom hogy mellette például nem lesz út csak az egyik felén ahol vannak ablakok,vagy nem tudom hogyan oldjam meg. Még annyi hogy ami van a két képen az mind a kettő ugynaaz,csak egyik oldal és másik. Mindjárt dobok még pár képet az egyik "fő" busz megállóról. :D
  • norb82
    Kicsit elhagyott orosz laktanya feeling (mint pl Sármellék):D
  • TNH
    Nos igen, nem igazán úgy viselkedik, mintha 8.6 méteres lenne. Ez is egy kicsit béta, az első ajtón leszálló utasok kint vannak a buszból... Könnyen driftel, lehetetlen végigmenni a Gleccser-expresszen. :(
  • rarma
    Azt értem hogy regisztráció szükséges,és hogy 1.4-es játékverzió szükséges,csak amit szikszaicsabi mellékel letöltési linket, az megegyezik a hivatalos oldalalon lévővel? mert ott nincs 8.6 után egy M betü, plusz van még két javítás is hozzá, plusz beta verzió a busz, mint az előző kék.
  • Omsifan1225
    Köszi a linket , fél perc se kellett , már le is jött !
  • Carmus
    Igen, hogy lásd a linkeket, de amiket kiraktak linkek azok onnan vannak kimásolva.
  • matesz19
    Ezer hála érte!!! Köszönöm. :D
  • Omsifan1225
    Lefordítottam , és elméletileg be kell ide regisztrálni...
  • kem001
    Ne felejtsétek, hogy szükséges a buszhoz az 1.04-es frissítés.
  • szikszaicsabi
    Hupsz akkor benéztem. Új link. Amúgy a régi jó lassú volt amúgy is.:D
  • matesz19
    De az jó, csak elég lassan tölti le... De tudom hogy nem a te hibád. :) Majd valaki felteszi egy gyorsabb tárhelyre, nekem jó a MEGA is, én tudok onnan letölteni. :D Előre is köszi.
  • rarma
    Ez ugyan az a Solaris letöltés? ami itt látható a hivatalos oldalon is?
    Mert alatta van még két mirror letöltés is.
    Hivatalos oldal
    És azt írja pirossal hogy csakis erről az oldalról lehet letölteni,nem tehető fel más fórumra.
    Mert alatta van még két mirror letöltés is.
    De ha jól látom ez beta verzió
  • Omsifan1225
    Az jó , és én (is) köszönöm szépen !
  • szikszaicsabi
    Amit én adtam linket, az se jó?
  • matesz19
    Próbálkozz inkább a sima linkkel... :D

Omsifan1225: igen, nekem valami kód sort írt...
  • Omsifan1225
    Nem csak a Chrome... a Mozzila se :)
  • Erlau Trans #39593
    Alpino.... nocsak. Végre egy busz amivel a pályám belvárosi szűk szakaszán is el tudok menni, mert az U10-zel sem tudok sok helyen elfordulni. Remélem AI-nak is jó... :))
  • Robi546
    Hát ez nekem nem megy. :D Nézzétek meg itt.

Kép 1

Kép 2
  • matesz19
    "Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a http webhelyet" Nem jó a link amit be tettél...
  • Robi546
    Nem rakta be,mégegyszer:

• matesz19
    Eléggé MAN LC alakja van... mint az lett volna a sablon... :D
  • Robi546
    Nos itt van,az egyik oldalán a panelháznak van ablaka a másik oldalon pedig nincs.

Második kérdés: Szerintetek kicsinyítsek a panel házakon vagy hagyjam ezt a méretet ?

Előre is köszi a választ.
  • Robi546
    Köszi,most töltöm le a képeket pedig fel,2 kép van mindjárt berakom.