63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• TNH
    Routeres csatornáján ott van...
  • Apocalipto
    Ahogy látom OMSI fórumról törölve lett a link, mert feltöltötték máshova is...nem tudom minek játsszák ezt el annyian, úgy is felfogják tölteni máshova...utána meg megy a sértődés, meg hogy nem csinálom tovább.. :/
  • Robi546
    Értem,majd akkor utánanézek googlen,lehet megtalálom.
  • LMG123
    Nincs már meg és nem is tudom mi volt a neve.
  • szikszaicsabi
    Azt a TRR-féle Urbinót honnan lehet letölteni?
  • Robi546
    Aha,értem esetleg megpróbálom ezt kijavítani vagy eltudnád küldeni azt ami már készen van ? Tehát letölthetőt mint objektként,előre is köszi.
  • LMG123
    Van már hozzá 3D-s fű, elég érdekesen néz ki a játékban. Ennél pedig az a baja, hogy nem csinálták a textúrának alpha csatornát, hogy a világoszöld részek ne látszódjanak.
  • Krisz995
    Szép jó napot!
    Fordult már elő vkivel, hogy egyes pályákon elkezd szakadozni a hang?
    Nálam ez Spitterberg-nél, és Reinbek-nél jellemző, és mindig ugyanazon a ponton jön elő, és onnantól fogva szakadazoik a hang, mikor mondaná be a bemondást, az is kimarad, mert szakadozik.
    Nem tud vki erre vmi megoldást? :/
  • Robi546
    Kicsi kép lett,itt van link.

Kép 1

Kép 2
  • Robi546
    Ilyen még szerintem nem nagyon volt OMSI-ba,3D -s Fű-t akarnák csinálni csak van egy baj,eléggé h*lyén néz ki,valaki tudna segíteni ? Hogy tudnám ezt kijavítani ? Mivel olyan textúrák is ott vannak amiknek nem kellene viszont Deep Explorationba illetve Google Sketchupba jól néz ki,csak OMSI-ba ilyen. Vagy az OMSI csak így tudja megjeleníteni ? Előre is köszi.

• Zoliikp
    Csak próbálgatás, de erről van szó?

Kellene más viszonyítási alap, mert ez csak "szemre van"...
  • Pepe1980
    Csak akkor a motor erejét is duplára kell növelni, hogy arányos maradjon az ereje
  • Robi546
    Próbáld meg a dupláját,17 200 Kg-t.
  • Apocalipto
    A súly jól van belőve neki, 8600 kg.
  • Robi546
    Vagyis máshogy mondva az is Béta csak nem úgy adta ki mint Béta de az. :D
  • mimo0612
    És az még plusz érdekesség, hogy a csukott hátsó ajtón leszállnak az utasok.
  • TNH
    Ja. Hát, driftel az mindig, nem csak hóban...
  • Pepe1980
    Ha növelnénk a busz súlyát, akkor jobb lenne a fék is, meg eltűnne a driftelés is nem?
  • Apocalipto
    A midiről beszélek most, az Alpinoról :)
  • TNH
    Melyik? Mert 2 új is van. A TRR féle Urbino 12 szinte hibátlan.
  • Apocalipto
    Nekem nem kellett hozzá hó hogy drifteljek vele, pedig kanyarodtam olyan 20-szal...de egyébként most néztem, a fék tényleg teljesen irreális. 0.2-es fékezésnél már buktat...az 1-es skálán.
  • Omsifan1225
    És nagyon könnyen lehet vele rendes úton is driftelni :/
    Szczecinben hóban csak csúszkáltam szinte , nem is tudtam vele normálisan menni...
  • Apocalipto
    Ja, meg a legfontosabb kimaradt: érthetetlenül nagy íveken kanyarodik...
  • Robi546
    Köszi! :)
  • Apocalipto
    Ja, plusz a bal oldalon az a 2 gomb nem tudom mit kapcsolna, de nem is maradnak úgy ha rányomok.
  • Omsifan1225
    Köszi , ezzel most nekem is segítettél :)
  • Routeres
    Képfeltöltés menete (ajánlott)
    1.) http://kepkezelo.com/ feltöltöd a képet
    2.) Thumbnail fórumba linket kimásolod
    3.) Beilleszted ide
    4.) Ilyen kis bélyegképekben fog megjelenni a kép a fórumon.
  • Apocalipto
    Pár észrevétel a Solarissal kapcsolatban:

- A műszerfal nem is olyan rossz mint amilyennek képen látszott, összességében tetszetős

- A retarder túl gyenge

- Az üzemi fék túl kemény

- A klímát működésre bírni még nem igen tudtam

- Tetszik az engedélyezős rendszer, kár hogy az utasok nem használják

- A Hangok, váltószkript jó

- Tetőtéri ablakok nem nyithatóak?

- a Klímavezérlőn kattinthatóak a gombok, de nem igazán tudom mit csinál. Van funkciójuk?
  • szikszaicsabi
    Ment PÜ, abban válaszoltam!:)
  • Robi546
    Hányas felbontásban rakjam majd fel ? Most 800x600-asban van pedig,nekem nem nagy.
  • szikszaicsabi
    Legközelebb kisebb képeket, légyszíves, mert nekem ugyan az úpécé gyorsan betölti, de lehet, hogy másnak lassúbb nete van.
  • szikszaicsabi
    A második képen lévő kereszteződés honnan van? Még sosem láttam sehol sem.
  • Robi546
    Köszöntem! Ki is próbálom. Mindjárt írok vissza privátba.
  • Waterloo21
    Valóban nem "alap" felhők :D

http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=9882

Ebből a mod-ból vettem :)
  • Robi546
    Nekem is nagyon tetszik de figyu,te milyen grafikai patchot használsz ? Ahogy nézem a felhőket az nem alap OMSI textúrák. :D
  • Omsifan1225
    A képeket nézegetve nagyon jó kis pálya lesz.
    Remélem mihamarabb lehet rajta repeszteni majd a kilométereket
  • Robi546
    Helló!

Tudok segíteni a méretarányozásban,nekem is voltak gondjaim de megoldottam! :) Dobj privátba egy elérhetőséget.
  • Waterloo21
    Sziasztok!

Már elég régóta figyelem a fórumot, bár eddig még nem szóltam hozzá a dolgokhoz. Most viszont szeretném megosztani veletek, hogy nemsokára kiadásra fog kerülni egy pályám, mely valós pálya, Szombathely város 7-es vonalát foglalja magában, egyenlőre...mivel természetesen a továbbépítésére határozott szándékom van.

Ezen a honlapon találhattok bővebb infót magáról a pályáról, valamint képeket is töltöttem fel:

OMSI-Szombathely

Tudom, nem egy világszínvonal, de a modellezéshez nem nagyon értek, így a már meglévő objektekkel dolgoztam. Fáj is picit a szívem, mivel Szombathely vasútállomásáról van Google-ben egy jó objekt, de nem tudtam megfelelően átültetni OMSI-ba, mert a méretarány nem stimmelt. Ha esetleg valaki segítő szándéka jeleként megoldaná ezt a dolgot, annak nagyon örülnék. De ha nem, az sem baj. :)

További szép napot nektek! :)
  • Robi546
    Remélem hogy a Volvo 7700-ast (ami máma jön ki) jobban sikerül megcsinálni mert ez a Solaris nagyon nem tetszik nekem,szinte nem is hallani a hangját meg amúgy is elég villany motor hang,akadozik a játék,belseje se a legjobb majd a Volvo-nak lehetne jobb hangja. :D Remélem az jó lesz.
  • Robi546
    Köszi! Megnézem!