63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres csatornáján ott van... -
Apocalipto #39668 Ahogy látom OMSI fórumról törölve lett a link, mert feltöltötték máshova is...nem tudom minek játsszák ezt el annyian, úgy is felfogják tölteni máshova...utána meg megy a sértődés, meg hogy nem csinálom tovább.. :/ -
Robi546 #39667 Értem,majd akkor utánanézek googlen,lehet megtalálom. -
Nincs már meg és nem is tudom mi volt a neve. -
szikszaicsabi #39665 Azt a TRR-féle Urbinót honnan lehet letölteni? -
Robi546 #39664 Aha,értem esetleg megpróbálom ezt kijavítani vagy eltudnád küldeni azt ami már készen van ? Tehát letölthetőt mint objektként,előre is köszi. -
Van már hozzá 3D-s fű, elég érdekesen néz ki a játékban. Ennél pedig az a baja, hogy nem csinálták a textúrának alpha csatornát, hogy a világoszöld részek ne látszódjanak. -
Krisz995 #39662 Szép jó napot!
Fordult már elő vkivel, hogy egyes pályákon elkezd szakadozni a hang?
Nálam ez Spitterberg-nél, és Reinbek-nél jellemző, és mindig ugyanazon a ponton jön elő, és onnantól fogva szakadazoik a hang, mikor mondaná be a bemondást, az is kimarad, mert szakadozik.
Nem tud vki erre vmi megoldást? :/ -
Robi546 #39661 Kicsi kép lett,itt van link.
Kép 1
Kép 2 -
Robi546 #39660 Ilyen még szerintem nem nagyon volt OMSI-ba,3D -s Fű-t akarnák csinálni csak van egy baj,eléggé h*lyén néz ki,valaki tudna segíteni ? Hogy tudnám ezt kijavítani ? Mivel olyan textúrák is ott vannak amiknek nem kellene viszont Deep Explorationba illetve Google Sketchupba jól néz ki,csak OMSI-ba ilyen. Vagy az OMSI csak így tudja megjeleníteni ? Előre is köszi.
-
Zoliikp #39659 Csak próbálgatás, de erről van szó?
Kellene más viszonyítási alap, mert ez csak "szemre van"... -
Csak akkor a motor erejét is duplára kell növelni, hogy arányos maradjon az ereje -
Robi546 #39657 Próbáld meg a dupláját,17 200 Kg-t. -
Apocalipto #39656 A súly jól van belőve neki, 8600 kg. -
Robi546 #39655 Vagyis máshogy mondva az is Béta csak nem úgy adta ki mint Béta de az. :D -
mimo0612 #39654 És az még plusz érdekesség, hogy a csukott hátsó ajtón leszállnak az utasok. -
Ja. Hát, driftel az mindig, nem csak hóban... -
Ha növelnénk a busz súlyát, akkor jobb lenne a fék is, meg eltűnne a driftelés is nem? -
Apocalipto #39651 A midiről beszélek most, az Alpinoról :) -
Melyik? Mert 2 új is van. A TRR féle Urbino 12 szinte hibátlan. -
Apocalipto #39649 Nekem nem kellett hozzá hó hogy drifteljek vele, pedig kanyarodtam olyan 20-szal...de egyébként most néztem, a fék tényleg teljesen irreális. 0.2-es fékezésnél már buktat...az 1-es skálán. -
És nagyon könnyen lehet vele rendes úton is driftelni :/
Szczecinben hóban csak csúszkáltam szinte , nem is tudtam vele normálisan menni... -
Apocalipto #39647 Ja, meg a legfontosabb kimaradt: érthetetlenül nagy íveken kanyarodik... -
Robi546 #39646 Köszi! :) -
Apocalipto #39645 Ja, plusz a bal oldalon az a 2 gomb nem tudom mit kapcsolna, de nem is maradnak úgy ha rányomok. -
Köszi , ezzel most nekem is segítettél :) -
Routeres #39643 Képfeltöltés menete (ajánlott)
1.) http://kepkezelo.com/ feltöltöd a képet
2.) Thumbnail fórumba linket kimásolod
3.) Beilleszted ide
4.) Ilyen kis bélyegképekben fog megjelenni a kép a fórumon.
-
Apocalipto #39642 Pár észrevétel a Solarissal kapcsolatban:
- A műszerfal nem is olyan rossz mint amilyennek képen látszott, összességében tetszetős
- A retarder túl gyenge
- Az üzemi fék túl kemény
- A klímát működésre bírni még nem igen tudtam
- Tetszik az engedélyezős rendszer, kár hogy az utasok nem használják
- A Hangok, váltószkript jó
- Tetőtéri ablakok nem nyithatóak?
- a Klímavezérlőn kattinthatóak a gombok, de nem igazán tudom mit csinál. Van funkciójuk? -
szikszaicsabi #39641 Ment PÜ, abban válaszoltam!:) -
Robi546 #39640 Hányas felbontásban rakjam majd fel ? Most 800x600-asban van pedig,nekem nem nagy. -
szikszaicsabi #39639 Legközelebb kisebb képeket, légyszíves, mert nekem ugyan az úpécé gyorsan betölti, de lehet, hogy másnak lassúbb nete van. -
szikszaicsabi #39637 A második képen lévő kereszteződés honnan van? Még sosem láttam sehol sem. -
Robi546 #39636 Köszöntem! 
Ki is próbálom. Mindjárt írok vissza privátba.
-
Valóban nem "alap" felhők :D
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=9882
Ebből a mod-ból vettem :) -
Robi546 #39634 Nekem is nagyon tetszik de figyu,te milyen grafikai patchot használsz ? Ahogy nézem a felhőket az nem alap OMSI textúrák. :D -
A képeket nézegetve nagyon jó kis pálya lesz.
Remélem mihamarabb lehet rajta repeszteni majd a kilométereket
-
Robi546 #39632 Helló!
Tudok segíteni a méretarányozásban,nekem is voltak gondjaim de megoldottam! :) Dobj privátba egy elérhetőséget. -
Sziasztok!
Már elég régóta figyelem a fórumot, bár eddig még nem szóltam hozzá a dolgokhoz. Most viszont szeretném megosztani veletek, hogy nemsokára kiadásra fog kerülni egy pályám, mely valós pálya, Szombathely város 7-es vonalát foglalja magában, egyenlőre...mivel természetesen a továbbépítésére határozott szándékom van.
Ezen a honlapon találhattok bővebb infót magáról a pályáról, valamint képeket is töltöttem fel:
OMSI-Szombathely
Tudom, nem egy világszínvonal, de a modellezéshez nem nagyon értek, így a már meglévő objektekkel dolgoztam. Fáj is picit a szívem, mivel Szombathely vasútállomásáról van Google-ben egy jó objekt, de nem tudtam megfelelően átültetni OMSI-ba, mert a méretarány nem stimmelt. Ha esetleg valaki segítő szándéka jeleként megoldaná ezt a dolgot, annak nagyon örülnék. De ha nem, az sem baj. :)
További szép napot nektek! :) -
Robi546 #39630 Remélem hogy a Volvo 7700-ast (ami máma jön ki) jobban sikerül megcsinálni mert ez a Solaris nagyon nem tetszik nekem,szinte nem is hallani a hangját meg amúgy is elég villany motor hang,akadozik a játék,belseje se a legjobb majd a Volvo-nak lehetne jobb hangja. :D Remélem az jó lesz. -
Robi546 #39629 Köszi! Megnézem!