OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg van még valakinek az a .bus fájl amit anno én küldtem citarohoz? én hülye felülírtam egy újjal és hát... no comment. szóval akinek megvan az el tudná küldeni?
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Bár szerintem ezen az új Credo-n jobban mutatnának ezek a festések ( ha még nem léteznek a Credo-hoz ilyen festések 😄 )
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Lehet hogy az a baj 😊
Egyszer már majd nekem is újra kéne raknom az OMSI-t de nincsen kedvem megint szenvedni azokkal a pályákkal amivel eddig is szenvedtem 😊
És vagy 20 fajta buszom van 😄
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Igaz a 2-bõl az egyik-re nem akarnak felszállni az utasok de a másikra felszállnak 😊
Igaz még nem másoltban bele azokat a dolgokat amiket írtak hogy hiányoznak de az egyik annélkül is mûködik igaz nem írja ki a kijelzõ a megállókat belül( de gondolom azért kell az amit mondtak hogy másoljunk be 😄 )de azt is írták hogy mibõl másoljuk ki és hogy hogyan és hogy hova 😄
Úgyhogy akkor szerintem nálad lesz a hiba mert én nálam mûködik igaz még apró hiányosságokkal mert most itt hirtelen nem kezdtem el minden bemásolgatni 😄
Látatlanban azt mondom, hogy AI-nak, illetve objektnek készültek, nem "vezetésre"...
Én letölteném de nincs olyan pályám ahol tudnék vele menni :/
Esetleg valaki tud nekem egy kifejezettem vasúti célra kifejlesztett pályát mondani ?
Csak ne a Moges-t mert azt megpróbáltam letölteni még ezt a .exe-s verziót is amit itt megadtak nekem lejjebb de nem akar mûködni 😞
LETÖLTÉS
(nem tudok sehova feltölteni ekkora méretû fájlt, de erre az orosz oldalra lehet regisztrálni, és regisztráltként normális sebességû a letöltés)
Ikarusz 415
Megadnád nekem azt az oldalt ahonnan letöltötted ?
Megpróbálom felrakni és megnézem neked hogy nekem is írja - e a hibákat

Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.
Azt valaki tudja a buszt hogy teljesen aramtalanitani ? Mert hiaba csinalok barmit nem sikerul. Motor leallit ,E gombbal gyujtas is le, es a hatso helyzetjelzo lampak meg mindig vilagitanak. A kulcsot is a buszban barhogy csavargatom sehogy sem sikerul.
Ebben a videoban valahogy sikerul a muksonak.
A vegen lathato.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
És akkor sem tudsz vele menni ha azt a bizonyos hibát jópárszor le okézod ?
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.youtube.com/watch?v=wc6EDcRjgRE
DE még több olyan található még a pályán és nagyon zavar!
Mit tudnék kezdeni vele!
Van rá megoldás?
Elõre is köszönöm!
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
OMSI FOREVER!!!
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
( de most az egyik ismerõsöm megadja nekem a MAN SD 202-eseket mert eddig nem mûködtek ( nem akarom itt és most részletezni hogy miért 😄 ) és most majd megpróbálom azzal hogy abban vannak - e hangok 😄 )
Tájékozatlanságra utal, mert létezik mod-ként.
De mindjárt azok is fognak és majd oda bemásolom 😄
OMSI FOREVER!!!