63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bpyfan #44696 Kettő van.standard.itx és va_texturen.itx -
Az Omsi/Texture mappában lévőkre. -
bpyfan #44694 Milyen itx fájlokra gondolsz? -
Routeres #44693 Azok tervek maradtak.
Az, hogy mikor lesz Börzsöny Volán festés azon múlik, hogy milyen gyorsan csináljátok meg őket. :) -
bpyfan #44692 Hát mióta felraktam a Börzsönyt csak a baj van az OMSI-vel. Tegnap este játszottam vele utoljára.Azóta nem megy kiírja hogy a Ad4_2.dds fájt nem találja. Mi meg a legjobban idegesít hogy a log fájl ban írt fájlok az SD_ rad ot kivéve megvannak. Akkor mi a baja?
0 19:56:40 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!
1 19:56:40 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!
2 19:56:40 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!
3 19:57:29 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!
4 19:57:29 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!
5 19:57:29 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!
-
tamas120 #44691 Ha kijelzős buszt szeretnék vezetni, de nem tudok mert azt írja ki hogy vala milyen "Zelindext" nem talál. -
Internetes textúrák miatt csinálja szerintem. Nem törölted ki az itx fájlokat? -
bubu1976 #44689 köszönöm!!! -
Sziasztok, Érdeklődnék hogy az egyedi Börzsöny festések mikor lesznek kiadva, most hogy kijött a pálya??? :) Mert régebben voltak képek hogy milyen festések várhatóak a pályához. :) -
atty707 #44687 Nos a logfile-ban semmit sem kell módosítanod. Amint a neve is mutatja, a játék ide rögzíti azokat a nyűgjeit, amelyeket a futása közben tapasztal, és nem akarja az arcodba vágni. (Nem úgy, mint a zugriff-et. :) ) Keresd meg benne azokat a sorokat, amelyek Error-ral kezdődnek, és az alapján már el tudsz indulni, hogy mi a baja.
Ha zugriff-el, akkor jó eséllyel valamelyik AI járműved nem található meg a helyén, de ez a log-ból kiderül. (Tegnap raktam ide is és az oldalamra is egy javítást azokkal a fájlokkal, amelyek kimaradtak az eredeti csomagból.) -
Igazából se az AI kocsik, se a vonatok nem gépzabálóak... :) -
gabesz012 #44685 Nos, ma kicsit próbálkoztam dolgokkal. Csináltam saját AI listet, az alap közúti kocsikkal, meg párral hamburgból, a buszokat is az ottani Mercikre cseréltem, a vonatokat kitöröltem. Az eredmény: ahol Márianosztránál ugrált a busz, ott lett 25 fps-em. De helyette most meg máshol ugrál, úgy hogy előtte meg vannak részek, ahol bőven 30 fölött van. Szóval ez biztos nem a pálya hibája, hanem az omsi-é, de baromira örülök neki, mert egyébként tényleg nagyon hangulatos a pálya, pedig nem szeretem a helyközi pályákat, de ezen újra és újra akarok menni. Csak mindig belekezdek egy új vonalba, hogy hátha azon végig tudok menni pattogás nélkül... :/ -
bubu1976 #44684 A logfile-ban mit és mire kell javítani hogy elinduljon a Börzsöny pálya?
Nem tudok rájönni.!
1.04 Patch és a MAN NL202 DTF busz is fennt van. -
tamas120 #44683 Kösz! -
Szerintem erre gondolt. -
tamas120 #44681 Oldalt tudsz linkelni? -
davidcs94 #44680 frissítettem, működik. Köszi
Akkor lassan Börzsöny, 1. felvonás:D -
vikimaki1 #44679 Tényleg érdekes. Vannak hibái a pályának, de melyiknek nincs? :D Ezúton is köszönöm ezt a pályát. Párja nincs az OMSI-ban a Börzsönynek. Egyébként mondanám, hogy én is megnézném, de nekem megnyitja a debug-ot, de nem indítja, lefagy :/ -
bubu1976 #44678 Köszönöm a segítséget.!
-
Ugyan ott ahol a többi pályánál. Omsi mappa. -
bpyfan #44676 R*hadt OMSI! Tegnap még játszottam vele most meg magától ezt csinálja.Hiba
Valaki segítsen már léci. -
bubu1976 #44675 Sziasztok. A Börzsöny pályánál tudnátok segíteni hogy hol keressem a logfile-t. -
Nem is olyan rég volt itt a téma , hogy a Windows 8.1-hez az Aerosoft 2.0 -s verziója kell :)
( Ha jól emlékszem :) ) -
Frissítsd az Aerosoft Launchert és el fog indulni.:) Link -
davidcs94 #44672 Sziasztok!
újraraktam a gépet, 8.1-et raktam fel.
ma felakom az omsit, aktiválás aerosoft launcherban megvan, indítaniám, erre kiírja hogy nem megfelelően lett aktiválva. pedig aerosoftban zöld az omsi.
vagy 8.1-el nem működik a dolog? -
Tudja valaki esetleg, hogy a Landkreis Wehlen maphoz jelent-e meg BUSE kijelzős .hof fájl? Előre köszi!:) 
-
Routeres #44670 Ez érdekes lesz... A debug mód nem mutat semmit...
Lőjétek le az ütközéseket. -
SnyperDv2 #44669 Hadd kérdezzem meg hogy általában milyen számokkal rendelkezik egy model az omsiban ? Mivel a rábám adatai jelenleg úgy, hogy még nincs kész :
Vertices 164 556
Faces: 148293 -
norb82 #44668 Igen, ezt én is megtaláltam:D -
vikimaki1 #44667 :D
-------------------------
egyébiránt ha kicsit jobban lehúzódok jobbra, de még teljes mértékben az úton vagyok, Börzsönyligetig az előbbivel együtt 3szor akadtam valami "láthatatlanba". -
mokesz96 #44666 90 nél én is megéreztem :D -
vikimaki1 #44665
Sziasztok. Nekem a 180-as járatnál, a városból kiérve, itt a favágó telepnél egy láthatatlan fal van. Gondoltam, hogy jelzem, hogy ha másnál is fent áll a hiba, erről is tudjatok :) -
Amit reggel írtam az Omsi játszásakor ott van a textúrahiba (#44638), de meglestem most a pályaszerkesztőt és nagyot ámultam mert ott látszik a textúra :O -
Nem lehet, rossz az Omsi random motorja... -
teszter #44662 Szerintem jó lett a Börzsöny...nagyon is... Már csak annyi hiányzik, hogy jó kis kátyúkat tegyetek bele, és akkor tutira magyar lesz. :D
Amúgy azt be lehet állítani, hogy a szirénázó autók ne olyan sűrűn jöjjenek? Elég lenne 1-2 nap egyszer. :) Tudom, hogy börtön van a közelben, de... :DDD -
Milyen új HOF fájlra gondolsz ? :)
Csak mert nekem minden jól működik a Börzsönybe , kivétel azt az egy dolgot , hogy az Ai nem írja ki az útvonalhoz a dolgot , azaz nem szállnak fel az utasok ..... :/
-
*2. sorban.. -
2 sorban nem játékélményt akartam írni, hanem játszhatóságot. -
De jó időpontra lőttétekbe G.Gabe-bel a pályát mert az Omsi 2 úgyis jön szóval nem kell szarni azzal hogy kinek lassú a pálya, akinek 1 magos a gépe, az rosszul járt... Nekem két magos a gépem, és remélem ezzel így javul a játékélmény. :) Akkor legalább a gépemmel kitudok csiszolni 20-25 fps-t... A minecraft is hasonló lényegű(a rendszer felépítésétől függően, hogy a gyenge gépet leszívja(az iskolás gépeken csak 10 fpssel fut de nálam vagy 100 fpssel(de ez videó kari függő, mert a sulis gépeken szar a videókártya)), viszont a felturbózott vagy újabb gépeken már elmegy, de itt is ez a szívás van hogy csak egy magos processzort tud használni, és azt is teljesen, így fel kell rakni hozzá OptiFine féle módosítást, ami legalább növeli a minecraft teljesítményét.
A logfilet megnéztem és semmi hibát nem írt November 3.-ára vagy 4-ére.
A logfile csak az Október 25-ei hibát írta ki mikor az omsit újraraktam és sok fájlt hiányolt(Sceneryobjects, spline), de az meg lett oldva.
Hogy ha az omsit kéne ezért újraraknom, felejtsétek el. Kínszenvedés volt újrarakni a játékot az addonokkal együtt.("Virágbolti verzió") -
lovet #44657 Hali!
Az új HOF file-val próbáld, nekem úgy működik.