63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Gratulálok , szép lett ! :)
Igaz még nem volt idpm letölteni , de majd most... :D
Amúgy meg már épp ezt hiányoltam ehhez a Mercihez , hogy Börzsönybe is lehessen furikázni vele '' hazaisan ''.... :) -
Logók javítása,egy szintbe hozás :D
Letöltés -
Blackdog #45222 Sziasztok!
Mostanában ismerkedek (újra) az OMSIval. Egy-két busz kieget próbáltam, de ami most nagyon elbűvölt az igényességével az a MB Cito O520. Létezik még hasonló részletességű, minőségű ingyenes busz OMSIhoz?
-
Kész!
Mercedes Benz O403-Volánbusz (Fiktiv)
Készítők:ZsomborL & Roxor
Letöltés -
Renault Agora #45220 OFF: Ismered a Wiesbaden-i közlekedési vállalat (ESWE) buszait? Azokon van ez a fedélzeti számítógép. Nem tudom mennyit mond. :D
ON -
http://ofpmafia.eu/files/file/251-senior-g7-volksbus-9-150/ Ez miért nem működik 1.04 Patchal? -
alexrich #45218 Sziasztok! Man Caetanohoz valaki feltudja tenni a Nógrád volános festéseket? Visszakerestem de már nem létezik. Köszi -
jó hogy írsz, Berlinben nálam még mindíg az SD-k mennek és nem a Lion's City DD :// -
bpo 381 #45216 Hát nagyon hasonlít a FUTÁRra,tehát gondolom ugyan úgy. -
tudja valaki, hogy ez a program hogy működik? -
Ok jól van. -
Így ne add ki. Minek? -
Ja hát azon még nem próbáltam , csak mert amint láttam hogy nem jó , ki is léptem a játékból.... -
Nem a Rábás ha nem a másik. -
Én próbáltam , de már a buszválasztó képernyőn is az alap Vértes Volán Zrt.-s festést adta ki egy kék ajtóval..... Úgyhogy ki nem lett próbálva...
-
Estére ki adom,ha ezzel a felirattal jó lesz nektek,az baj,hogy ha nagyobb el csúszik:( [/URL]
-
De én igen tetszik csak nem szoktam Nógrádossal menni de kafa lett nagyon. :) -
Bocs csak elösször raktam fel letöltést és nem tudom,hogy jól sikerült-e. Ne haragudjatok? -
Muszáj telespammelni a fórumot? :) -
Na nem próbálta még senki? -
Routeres #45204 Persze, hogy nem engedi. Kamu az egész. -
Erről tud valaki esetleg valamit?
Letölteni nem engedi, pedig biztos jó buli lehet. -
zorba3333 #45202 Az információ így lesz teljes...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak az O403, hanem az O350 is Törökországban készült.
A legfőbb különbség az volt a két típus között, hogy a hivatalosan nem is létező, kis szériás, gyűjtőmodellként is ismert O403 a már akkor kifutóban lévő, de még gyártás alatt álló Mercedes-Benz O404 RHD alapjaira épült, és valamelyik portugál, török, vagy spanyol beszállító építette rá a karosszériát.
A hajtáslánc szintén egy korábbi széria kifutó verziója volt.
Az aktív, és passzív biztonsági berendezések, utaskomfortot szolgáló fedélzeti egységek megegyeztek az O350 egységeivel.
Berkeken belül csak öszvérnek hívtuk, mert átmenet volt a kifutó O404, és az aktuális O350 RHD között.
Egyébként utasszemmel nem volt érezhető a különbség, hiszen az utastérben ugyanazok az ülések, fedélzeti konyha, WC, Klíma, italhűtő, video/DVD voltak megtalálhatóak, mint az O350 esetében.
A legfőbb különbség a karosszéria alatt volt, ami az utaskomfortot, biztonságot, összeszerelési minőséget, stb, egyáltalán nem rontotta.
Ettől még Mercedes logó volt az elején csak olcsóbb kivitelben készült a busz.
Egyébként tökéletes üzleti fogás volt a Mercedes részéről, mert a facelift utáni megújult külsővel rendelkező típusnál tette elérhetővé, hogy azok a szolgáltatók is "presztízs" értékű autóbusszal dolgozzanak, akik egyébként nem tehették volna meg.
(Egyébként nem a Mercedes az egyetlen gyár, aki élt az ilyen üzleti lehetőséggel.)
A ma már cégcsoporton belülinek számító Setra (akkor még Kassböhrer)is élt anno hasonló üzleti lehetőséggel.
Lásd Setra S 10, S 14, S 150, stb., eladott licenceit.
Pl.: az S150 olcsóbb spanyol változata volt a SEIDA (Sociedad Española de Importación y Distribución de Automóviles)Spanyol Autó Alkatrész Gyártó, és Elosztó Vállalat által gyártott 154 PEGASO típusnevű változat.
Annyi volt csupán a különbség az eredeti, és a Spanyol variáns között, hogy utóbbiban Pegaso motor dolgozott, és szintén Pegaso gyártmányú futóműve volt. -
http://rghost.net/50217319 így jobb IKc56 Nógrád Festés link:) -
Renault Agora #45200 Nincs mit! -
C56 Nógrád Volán,használjátok:) -
#45195 -ben a kép nagyobb méretben itt megtekinthető -
http://rghost.net/50217319 Jó a link? -
Egyszerűen megőrülök. Újratelepítettem az OMSI-t, de így se jó. És az a vicc, hogy nem is akad, csak szimplán elmegy a hang. Ráadásul kiderítettem, hogy ha abszolút nullára leveszem az AI-t, akkor megszűnik a probléma - csak úgy nem valami érdekes vezetni, illetve tegnap, de még ma reggel sem állt fent ez a probléma. -
Túrista néző busz megállt egy faluban.
-
Haulin #45194 Ha kell segítség a 3c, 36, 63as útvonalakhoz, vagy esetleg a 11,11B-hez akkor szólj, December 10től kb ráérek. :) Persze ha gondolnád. :) -
norb82 #45193 Én valahol azt olvastam hogy az O530-asok a német gyártásúak, az O403-as meg ennek a szériának a kifutása után (tehát amikor a németek már a következő generációt gyártották) Törökországban gyártott, valóban butított kivitelű változatok. -
Köszönöm szépen :)
Mostmár figyelek mindenre :D Remélem a készítő sem fogja elrontani többet :D -
zorba3333 #45191 Kitűnő munka köszönjük!
Szeretnék egy jobbító szándékú észrevételt tenni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A képen látható autóbusz nem Mercedes-Benz O403, hanem a
Mercedes-Benz O350 RHD Tourismo típuscsalád első generációja.
Anno, közel öt évig dolgoztam a típussal, így minden porcikáját, típusspecifikus tulajdonságát ismerem.
Tudom, hogy nem Te írtad el, hanem a készítő írta hibásan a típusjelzést, ezért is írtam, hogy "jobbító szándékú" az észrevétel.
A tévesen írt O403 típusazonosító szám az MB O350 2000-től gyártott faceliftes változatán belül az SHD (emelt utasterű) típust jelöli, egyébként tévesen, pontosabban megtévesztő módon.
A gyártó ezzel a típusazonosítóval egyetlen szériamodellt sem látott el. Pusztán az egyedi, vagy kis szériás megrendelésre készült, a gyártói ajánlásokban szereplő, de szériában nem választható, az alaptól is gyengébb teljesítményű hajtáslánccal szerelt autóbuszait látta el ezzel a típusjelzéssel.
Zömében Spanyol, Török, Bolgár, Szerb, Ukrán, és Román piacra készült ilyen, a gyári alapmodelltől is puritánabb felszereltségű / kivitelű autóbusz. -
alexrich #45190 Ebben a verzióban van már scriptelve jegyeladás?:O MB O403 -ra gondolok. -
Köszönöm :)
-
spy803 #45188 Köszi. Azt hol lelem meg? -
gylacus #45187 Jól néznek ki! A DPD-s festés különösen!
-
Tölthető :)
Mercedes Benz O403-Szabolcs Volán(Fiktiv)
Letöltés -
Mostanában kevés időm van Omsival foglalkozni, de azért csinálgatom a dolgokat...
Sprinterek :)

[/URL]