63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Omsifan1225
    Gratulálok , szép lett ! :)
    Igaz még nem volt idpm letölteni , de majd most... :D
    Amúgy meg már épp ezt hiányoltam ehhez a Mercihez , hogy Börzsönybe is lehessen furikázni vele '' hazaisan ''.... :)
  • ZsomborL
    Logók javítása,egy szintbe hozás :D

Letöltés
  • Blackdog
    Sziasztok!
    Mostanában ismerkedek (újra) az OMSIval. Egy-két busz kieget próbáltam, de ami most nagyon elbűvölt az igényességével az a MB Cito O520. Létezik még hasonló részletességű, minőségű ingyenes busz OMSIhoz?
  • ZsomborL
    Kész!

Mercedes Benz O403-Volánbusz (Fiktiv)

Készítők:ZsomborL & Roxor

Letöltés
  • Renault Agora
    OFF: Ismered a Wiesbaden-i közlekedési vállalat (ESWE) buszait? Azokon van ez a fedélzeti számítógép. Nem tudom mennyit mond. :D
    ON
  • Biczike
    http://ofpmafia.eu/files/file/251-senior-g7-volksbus-9-150/ Ez miért nem működik 1.04 Patchal?
  • alexrich
    Sziasztok! Man Caetanohoz valaki feltudja tenni a Nógrád volános festéseket? Visszakerestem de már nem létezik. Köszi
  • YoGabN
    jó hogy írsz, Berlinben nálam még mindíg az SD-k mennek és nem a Lion's City DD ://
  • bpo 381
    Hát nagyon hasonlít a FUTÁRra,tehát gondolom ugyan úgy.
  • YoGabN
    tudja valaki, hogy ez a program hogy működik?
  • Biczike
    Ok jól van.
  • Erlau Trans #45213
    Így ne add ki. Minek?
  • Omsifan1225
    Ja hát azon még nem próbáltam , csak mert amint láttam hogy nem jó , ki is léptem a játékból....
  • Biczike
    Nem a Rábás ha nem a másik.
  • Omsifan1225
    Én próbáltam , de már a buszválasztó képernyőn is az alap Vértes Volán Zrt.-s festést adta ki egy kék ajtóval..... Úgyhogy ki nem lett próbálva...
  • Biczike
    Estére ki adom,ha ezzel a felirattal jó lesz nektek,az baj,hogy ha nagyobb el csúszik:([/URL]
  • Banderasbkv
    De én igen tetszik csak nem szoktam Nógrádossal menni de kafa lett nagyon. :)
  • Biczike
    Bocs csak elösször raktam fel letöltést és nem tudom,hogy jól sikerült-e. Ne haragudjatok?
  • LMG123
    Muszáj telespammelni a fórumot? :)
  • Biczike
    Na nem próbálta még senki?
  • Routeres
    Persze, hogy nem engedi. Kamu az egész.
  • bpo451
    Erről tud valaki esetleg valamit?
    Letölteni nem engedi, pedig biztos jó buli lehet.
  • zorba3333
    Az információ így lesz teljes...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem csak az O403, hanem az O350 is Törökországban készült.
    A legfőbb különbség az volt a két típus között, hogy a hivatalosan nem is létező, kis szériás, gyűjtőmodellként is ismert O403 a már akkor kifutóban lévő, de még gyártás alatt álló Mercedes-Benz O404 RHD alapjaira épült, és valamelyik portugál, török, vagy spanyol beszállító építette rá a karosszériát.

A hajtáslánc szintén egy korábbi széria kifutó verziója volt.
    Az aktív, és passzív biztonsági berendezések, utaskomfortot szolgáló fedélzeti egységek megegyeztek az O350 egységeivel.

Berkeken belül csak öszvérnek hívtuk, mert átmenet volt a kifutó O404, és az aktuális O350 RHD között.

Egyébként utasszemmel nem volt érezhető a különbség, hiszen az utastérben ugyanazok az ülések, fedélzeti konyha, WC, Klíma, italhűtő, video/DVD voltak megtalálhatóak, mint az O350 esetében.

A legfőbb különbség a karosszéria alatt volt, ami az utaskomfortot, biztonságot, összeszerelési minőséget, stb, egyáltalán nem rontotta.
    Ettől még Mercedes logó volt az elején csak olcsóbb kivitelben készült a busz.

Egyébként tökéletes üzleti fogás volt a Mercedes részéről, mert a facelift utáni megújult külsővel rendelkező típusnál tette elérhetővé, hogy azok a szolgáltatók is "presztízs" értékű autóbusszal dolgozzanak, akik egyébként nem tehették volna meg.

(Egyébként nem a Mercedes az egyetlen gyár, aki élt az ilyen üzleti lehetőséggel.)

A ma már cégcsoporton belülinek számító Setra (akkor még Kassböhrer)is élt anno hasonló üzleti lehetőséggel.
    Lásd Setra S 10, S 14, S 150, stb., eladott licenceit.
    Pl.: az S150 olcsóbb spanyol változata volt a SEIDA (Sociedad Española de Importación y Distribución de Automóviles)Spanyol Autó Alkatrész Gyártó, és Elosztó Vállalat által gyártott 154 PEGASO típusnevű változat.

Annyi volt csupán a különbség az eredeti, és a Spanyol variáns között, hogy utóbbiban Pegaso motor dolgozott, és szintén Pegaso gyártmányú futóműve volt.
  • Biczike
    http://rghost.net/50217319 így jobb IKc56 Nógrád Festés link:)
  • Renault Agora
    Nincs mit!
  • Biczike
    C56 Nógrád Volán,használjátok:)
  • Carlo da Italia
    #45195 -ben a kép nagyobb méretben itt megtekinthető
  • Biczike
    http://rghost.net/50217319 Jó a link?
  • Ikarusfan
    Egyszerűen megőrülök. Újratelepítettem az OMSI-t, de így se jó. És az a vicc, hogy nem is akad, csak szimplán elmegy a hang. Ráadásul kiderítettem, hogy ha abszolút nullára leveszem az AI-t, akkor megszűnik a probléma - csak úgy nem valami érdekes vezetni, illetve tegnap, de még ma reggel sem állt fent ez a probléma.
  • Carlo da Italia
    Túrista néző busz megállt egy faluban.

• Haulin
    Ha kell segítség a 3c, 36, 63as útvonalakhoz, vagy esetleg a 11,11B-hez akkor szólj, December 10től kb ráérek. :) Persze ha gondolnád. :)
  • norb82
    Én valahol azt olvastam hogy az O530-asok a német gyártásúak, az O403-as meg ennek a szériának a kifutása után (tehát amikor a németek már a következő generációt gyártották) Törökországban gyártott, valóban butított kivitelű változatok.
  • ZsomborL
    Köszönöm szépen :)
    Mostmár figyelek mindenre :D Remélem a készítő sem fogja elrontani többet :D
  • zorba3333
    Kitűnő munka köszönjük!

Szeretnék egy jobbító szándékú észrevételt tenni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A képen látható autóbusz nem Mercedes-Benz O403, hanem a
    Mercedes-Benz O350 RHD Tourismo típuscsalád első generációja.

Anno, közel öt évig dolgoztam a típussal, így minden porcikáját, típusspecifikus tulajdonságát ismerem.

Tudom, hogy nem Te írtad el, hanem a készítő írta hibásan a típusjelzést, ezért is írtam, hogy "jobbító szándékú" az észrevétel.

A tévesen írt O403 típusazonosító szám az MB O350 2000-től gyártott faceliftes változatán belül az SHD (emelt utasterű) típust jelöli, egyébként tévesen, pontosabban megtévesztő módon.

A gyártó ezzel a típusazonosítóval egyetlen szériamodellt sem látott el. Pusztán az egyedi, vagy kis szériás megrendelésre készült, a gyártói ajánlásokban szereplő, de szériában nem választható, az alaptól is gyengébb teljesítményű hajtáslánccal szerelt autóbuszait látta el ezzel a típusjelzéssel.

Zömében Spanyol, Török, Bolgár, Szerb, Ukrán, és Román piacra készült ilyen, a gyári alapmodelltől is puritánabb felszereltségű / kivitelű autóbusz.
  • alexrich
    Ebben a verzióban van már scriptelve jegyeladás?:O MB O403 -ra gondolok.
  • Martinez01
    Köszönöm :)
  • spy803
    Köszi. Azt hol lelem meg?
  • gylacus
    Jól néznek ki! A DPD-s festés különösen!
  • ZsomborL
    Tölthető :)

Mercedes Benz O403-Szabolcs Volán(Fiktiv)

Letöltés
  • LMG123
    Mostanában kevés időm van Omsival foglalkozni, de azért csinálgatom a dolgokat...
    Sprinterek :)