63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nagyon úgy tűnik, hogy én is kénytelen leszek újrarakni, mert teljesen elszálltak a hangok, és fps-ben sem hozza ugyanazt. Nagyon örülök, mit ne mondjak... -
Hasonlót nekem is csinált, én egy méretesebb gyári objectet akartam berakni és akkor csinálta szinte ugyanezt. Nekem is belassult az egész gép, gondoltam memória kevés vagy hasonló, restart után a gép észhez tért, vírus nuku. DE az OMSI ezután teljesen megbolondult, szinte minden busz ugrált és 5-10 FPS-nél nem volt többem. Gondoltam akkor videókari, de a legfrissebb driver volt fent. Fogtam és újra húztam az OMSI-t, akkor megjavult. -
Nálam is csinált már ilyet az OMSI.
A Kispest pályáról egyszer csak eltűnt az Ajtósi utcánál lévő vasúti átjáróból a lámpa, és az Ady Endre úton mikor ráfordulsz a villamos sínre az Europark mellett, onnan meg a BUSZ kiegészítő lámpa tűnt el. -
Ma találkoztam életem eddigi legfurcsább OMSI jelenségével. Építgettem a pályámat, éppen módosítottam egy már a pályán lévő modellen, beraktam, elindítottam az Editort, és nagyon meglepő látvány fogadott; eltűnt két tile a pályáról, eltűnt egy komplett híd (egy modell), egy pár kereszteződés, és szaggatott az egész.
Le se tudtam rakni az eltűnt tile-kat. Kiszedtem a friss modellt, újraindítottam, ugyanez. Ráadásul Zugriffel-t is. De az egész gép belassult, nem is értem (biztos ami biztos, lefuttatok egy víruskeresést). Így, hogy visszacseréltem a régebbi verzióra azt a korlátot, ami az egészet okozta, már csak a híd hiányzott, azt visszaraktam, de akkor is elég fura hiba vagy nem is tudom, mi... -
A 2. linket másold be mindig, ne a többit! -
Bele jövök a végén:)
-
[/URL]
-
Kaptam egy kis segítséget:)http://savepic.su/3857385m.png[/IMG][/URL] -
Mercedes Benz O403 SHD 1995 V2
-
Renault Agora #45175 Mercedes-Benz O'403 SHD V2. Ez. :) -
Öhm, ez melyik busz? -
Itt egy kép a belsejéről is :)
Valóságban -
A tied se :) -
Nem rossz. -
Ez is készülget :)
-
[/URL]
-
Elkészültem a ténylegesen teljes verziójú Tedom C12G BKK festéssel.
Tedom C12G BKK Festés
http://kepkezelo.com/images/ywdok111eg342uit4w3k.jpg -
Elég furcsa jószág ez az OMSI. Nálam is van amikor hibátlanul megy hetekig, aztán bedob ilyen hülyeségeket. -
De vajon mitől? -
Szia ezt nekem is csinálja,de valamikor meg semmit,érdekes. -
Sziasztok!
Nem tudjátok ez mitől lehet?
Délután,amikor hazaértem még semmi baja nem volt.
Már újra is raktam a buszt.
-
Mivel Erlau úr tájékoztatta a népet, hogy jelenleg nem lehet kilökni a trollokat, ezért a már régebben SG adminok által ajánlott SG Fórum+ bővítményt ajánlom mindenki figyelmébe!
KATT!
Ha rámentek erre a linkre, mindenki egyből látni fogja hol kell letölteni böngészőtől függően. -
generalGGabe #45161 Jó érzés látni, hogy a fórum kezdőképét a Börzsöny pálya szolgáltatja :-D -
Jó estétt sziasztok,lenne egy kérdésem a Marcopolo Senior miért zugriefel, 1.04 Patch-nál? -
SnyperDv2 #45159 És közelebbről is egyet :) -
SnyperDv2 #45158 Nem teljes műszerfal végleges textúrákkal :D -
bpo 381 #45157 Mert?
az ailists_#low-nak kel átírva lennie,és az ailists 2 az eredeti. -
norb82 #45156 folyékony kifliért... -
Csak nem beugrottak egy pár darab kifliért a katona bácsik ? :) -
Iceman007 #45154 Sziasztok! Olyan problémám van hogy feltettem az 1.04 patchet de azóta nem működik a manuális váltós buszoknál a Logitech G25 H váltója, egyedül a hátramenet fokozat amit használni tudok, a többit nem. Tudtok rá valami megoldást? -
Honvédségi Repaints
-
[courier]Tisztelt Fórumtársak!
Egy sajnálatos rossz hírt kell veletek közölnöm, közel egy hónapja nem működnek SG szinten a témába illesztett scriptek, így egyelőre jelen topicot is érintő scriptek nem tudnak lefutni. A scripteket a megfelelő helyre, a téma karbantartása menüponton belül elhelyezni sem lehet.
Így sajnálattal tudatom mindenkivel, hogy számos eddig problémát okozó felhasználó akit a többség kérésére tiltva volt a topicból, közel egy hónapja nyugodtan tud írkálni (meg is tették, volt is balhé, meg jöttek a warezzal...).
Ezzel a HG jogkörei alaposan megnyirbálták, így csak a közösség egésze tudja megállítani egyesek ámokfutását, mindenkit megkérek, hogy a renitens személyekkel szemben nyugodtan lépjünk fel, ignoráljuk a hozzászólásaikat.
Tisztelettel
Erlau Trans
HG -
még mindig az SD-k járnak ./ -
Routeres, amit adtatok hof fájlt a MAN NL202-höz, ami eleve benne van a Vehicles mappában a csomagban, az hibás, ha azt használom és nem írom felül a mellékeltel, akkor nem szállnak fel az utasok. olvastam másnak sem megy ezzel a busszal a pálya, míg egyesek az egész buszt újratették, elegendő csak kicserélni a hof fájlt. -
köszönööm!:) -
Routeres #45148 A hof fájlban a 435-ös menetrendjénél kell kicserélni a problémás megállót. -
teszter #45147 Hol kell átírnom, hogy működjön? Melyik bejegyzést? -
lovet #45146 Sziasztok!
A problémám:
Ha kiakarok választani egy buszt, akkor akár hányszor MAN buszt akarok választani kiírja: datei nicht gefunden, majd jön a zugriffsverletzung üzenet. Töröltem, újra tettem a buszokat, a hiba továbbra is fennáll (törlés után is benne maradt a választási lehetőségek között az MAN, azt se tudom miért....) -
Routeres #45145 Akkor el lett írva valami a hof fájlban. -
bpo 381 #45144 Tessék[#vigyor2
[/URL]

[/URL]