63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Nagyon úgy tűnik, hogy én is kénytelen leszek újrarakni, mert teljesen elszálltak a hangok, és fps-ben sem hozza ugyanazt. Nagyon örülök, mit ne mondjak...
  • Erlau Trans #45183
    Hasonlót nekem is csinált, én egy méretesebb gyári objectet akartam berakni és akkor csinálta szinte ugyanezt. Nekem is belassult az egész gép, gondoltam memória kevés vagy hasonló, restart után a gép észhez tért, vírus nuku. DE az OMSI ezután teljesen megbolondult, szinte minden busz ugrált és 5-10 FPS-nél nem volt többem. Gondoltam akkor videókari, de a legfrissebb driver volt fent. Fogtam és újra húztam az OMSI-t, akkor megjavult.
  • bpo451
    Nálam is csinált már ilyet az OMSI.
    A Kispest pályáról egyszer csak eltűnt az Ajtósi utcánál lévő vasúti átjáróból a lámpa, és az Ady Endre úton mikor ráfordulsz a villamos sínre az Europark mellett, onnan meg a BUSZ kiegészítő lámpa tűnt el.
  • Ikarusfan
    Ma találkoztam életem eddigi legfurcsább OMSI jelenségével. Építgettem a pályámat, éppen módosítottam egy már a pályán lévő modellen, beraktam, elindítottam az Editort, és nagyon meglepő látvány fogadott; eltűnt két tile a pályáról, eltűnt egy komplett híd (egy modell), egy pár kereszteződés, és szaggatott az egész.
    Le se tudtam rakni az eltűnt tile-kat. Kiszedtem a friss modellt, újraindítottam, ugyanez. Ráadásul Zugriffel-t is. De az egész gép belassult, nem is értem (biztos ami biztos, lefuttatok egy víruskeresést). Így, hogy visszacseréltem a régebbi verzióra azt a korlátot, ami az egészet okozta, már csak a híd hiányzott, azt visszaraktam, de akkor is elég fura hiba vagy nem is tudom, mi...
  • LMG123
    A 2. linket másold be mindig, ne a többit!
  • Biczike
    Bele jövök a végén:)
  • Biczike
    [/URL]
  • Biczike
    Kaptam egy kis segítséget:)http://savepic.su/3857385m.png[/IMG][/URL]
  • ZsomborL
    Mercedes Benz O403 SHD 1995 V2

• Renault Agora
    Mercedes-Benz O'403 SHD V2. Ez. :)
  • Martinez01
    Öhm, ez melyik busz?
  • ZsomborL
    Itt egy kép a belsejéről is :)

Valóságban
  • ZsomborL
    A tied se :)
  • Biczike
    Nem rossz.
  • ZsomborL
    Ez is készülget :)

• Biczike
    [/URL]
  • Norbesz23
    Elkészültem a ténylegesen teljes verziójú Tedom C12G BKK festéssel.
    Tedom C12G BKK Festés
    http://kepkezelo.com/images/ywdok111eg342uit4w3k.jpg
  • Erlau Trans #45166
    Elég furcsa jószág ez az OMSI. Nálam is van amikor hibátlanul megy hetekig, aztán bedob ilyen hülyeségeket.
  • ZsomborL
    De vajon mitől?
  • Biczike
    Szia ezt nekem is csinálja,de valamikor meg semmit,érdekes.
  • ZsomborL
    Sziasztok!

Nem tudjátok ez mitől lehet?
    Délután,amikor hazaértem még semmi baja nem volt.
    Már újra is raktam a buszt.
  • LMG123
    Mivel Erlau úr tájékoztatta a népet, hogy jelenleg nem lehet kilökni a trollokat, ezért a már régebben SG adminok által ajánlott SG Fórum+ bővítményt ajánlom mindenki figyelmébe!

KATT!

Ha rámentek erre a linkre, mindenki egyből látni fogja hol kell letölteni böngészőtől függően.
  • generalGGabe
    Jó érzés látni, hogy a fórum kezdőképét a Börzsöny pálya szolgáltatja :-D
  • Biczike
    Jó estétt sziasztok,lenne egy kérdésem a Marcopolo Senior miért zugriefel, 1.04 Patch-nál?
  • SnyperDv2
    És közelebbről is egyet :)
  • SnyperDv2
    Nem teljes műszerfal végleges textúrákkal :D
  • bpo 381
    Mert?
    az ailists_#low-nak kel átírva lennie,és az ailists 2 az eredeti.
  • norb82
    folyékony kifliért...
  • Martinez01
    Csak nem beugrottak egy pár darab kifliért a katona bácsik ? :)
  • Iceman007
    Sziasztok! Olyan problémám van hogy feltettem az 1.04 patchet de azóta nem működik a manuális váltós buszoknál a Logitech G25 H váltója, egyedül a hátramenet fokozat amit használni tudok, a többit nem. Tudtok rá valami megoldást?
  • Carlo da Italia
    Honvédségi Repaints

• Erlau Trans #45152
    [courier]Tisztelt Fórumtársak!

Egy sajnálatos rossz hírt kell veletek közölnöm, közel egy hónapja nem működnek SG szinten a témába illesztett scriptek, így egyelőre jelen topicot is érintő scriptek nem tudnak lefutni. A scripteket a megfelelő helyre, a téma karbantartása menüponton belül elhelyezni sem lehet.

Így sajnálattal tudatom mindenkivel, hogy számos eddig problémát okozó felhasználó akit a többség kérésére tiltva volt a topicból, közel egy hónapja nyugodtan tud írkálni (meg is tették, volt is balhé, meg jöttek a warezzal...).

Ezzel a HG jogkörei alaposan megnyirbálták, így csak a közösség egésze tudja megállítani egyesek ámokfutását, mindenkit megkérek, hogy a renitens személyekkel szemben nyugodtan lépjünk fel, ignoráljuk a hozzászólásaikat.

Tisztelettel
    Erlau Trans
    HG
  • YoGabN
    még mindig az SD-k járnak ./
  • Erlau Trans #45150
    Routeres, amit adtatok hof fájlt a MAN NL202-höz, ami eleve benne van a Vehicles mappában a csomagban, az hibás, ha azt használom és nem írom felül a mellékeltel, akkor nem szállnak fel az utasok. olvastam másnak sem megy ezzel a busszal a pálya, míg egyesek az egész buszt újratették, elegendő csak kicserélni a hof fájlt.
  • YoGabN
    köszönööm!:)
  • Routeres
    A hof fájlban a 435-ös menetrendjénél kell kicserélni a problémás megállót.
  • teszter
    Hol kell átírnom, hogy működjön? Melyik bejegyzést?
  • lovet
    Sziasztok!

A problémám:
    Ha kiakarok választani egy buszt, akkor akár hányszor MAN buszt akarok választani kiírja: datei nicht gefunden, majd jön a zugriffsverletzung üzenet. Töröltem, újra tettem a buszokat, a hiba továbbra is fennáll (törlés után is benne maradt a választási lehetőségek között az MAN, azt se tudom miért....)
  • Routeres
    Akkor el lett írva valami a hof fájlban.
  • bpo 381
    Tessék[#vigyor2