63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
*Onnan üsd be, ahol van a kód az útmutatóban.
Én warezoltam az omsit, tehát fingom sincs hol található az aktivációs kód.
Az EA játékoknál általában a user manual hátulján volt található a kód.
Lehet hogy itt is így van. -
benguller #45263 Köszi a gyors választ...warezolt
Egy linket küldenél, hol találom meg a válaszodat?
Előre is köszönöm! -
Ez mégis milyen kérdés? Egyáltalán milyen kategóriában? -
Azt írja, hogy a játék nincs jól aktiválva, kérem használja az Aerosoft Launchert az aktiváláshoz!
Eredeti/Warezolt a játékod?
Ha eredeti, akkor a kódot onnan üsd be ahol megvetted.
Ha Warezolt, akkor azt az Off topikba írom hogy mit kell tenni. -
benguller #45260 Sziasztok!
Nem rég találtam rá a játékra és nagyon bejön, de van egy kis gondom.
Egy fórumon ajánlották, hogy ne az 1.1-es update-t használjam, mert van bőven újabb, az 1.6. Le is szedtem, de nem jó szerintem az exe hozzá ami van, mert rögtön leáll, hogy OMSI was not activated correctly! Please use Aerosoft Launcher for activation!....
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi -
Egy nagy kérdés ki a leg pengébb az omsiban? -
Blackdog #45258 Neoplan 4016-nál hogyan lehet működésre bírni a késést mutató kijelzőt a hőmérő felett? Nálam semmit nem jelez ki. Korábban, OMSI újratevése előtt működött. -
Iceman007 #45257 Köszi jó lett :) (a 6-os fokozatot be tudtam állítani) -
Itt van az én G25-ös kormányom beállítása, próbáld ki.
Egyedül a 6-os fokozatot nem engedte valamiért beállítani. -
Iceman007 #45255 Senkinek nincs ötlete? :( -
Rasy #45254 Hi! Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom egy adott pályának hol vannak a hangos utastájékoztatónak a sorrendjei, tehát nem a bemondások *.wav-jai. Konkrétan szeretnék hozzáadni a tájékoztatásnak pár hangot, hogy a következő megálló előtt még mondjon valamit, már megcsináltam a hangfájlokat a sound mappába. -
nem erre gondoltam :D
hanem erre. :) -
norb82 #45252 Ja 417 volt az, nem 317
Csíkoskerekű török csoda. -
norb82 #45251 Asszem ki volt adva egy elég kezdetleges. -
RoxorHUN #45250 Van már olyan busz az OMSI-hoz?
-
A Setra 317 UL megvan valakinek? 
-
RoxorHUN #45248 Elkészült a Pannon Volános festés.
Letöltés
-
Legalább egy Intel i5-öt elbír :) -
Routeres #45246 Valóban hülye kérdés. :)
Igen, csak felül kell írni mindent. -
CoDriver #45245 Biztos hülye kérdés teszek fel, de csak felül kell írni ?! -
Itt van a video alatt meg találod.http://www.youtube.com/watch?v=Rx34ofihNmc&feature=youtu.be -
Hibás mindjárt adok egy másikat!!! -
Szed le ezt!!!https://mega.co.nz/#!6ghUEKrD!NaPyey6... -
okés, köszi 
-
mokesz96 #45240 hello. a 0403 gumiján nekem van fehér csík körben. mivel lehetne lehetne eltüntetni ? És hogy tudom elérni hogy 70 fölött is tudjak vele menni ? -
Tierhold #45239 Töltsd le a Wien javítását, abban oldották meg, hogy fűtsön. -
tudja valaki, hogy az LU200-ban hogy lehet meleg levegőt varázsolni? :D -
Egy hónapja a scriptek jórésze, pár napja meg semmi nem működik. Új tulajdonos van, az eddigi "lesz.rom" banda helyett egy olyan amelyik meg sem akarja javítani a dolgokat, fejlesztés meg nuku... -
RoxorHUN #45236 Készülőben a Pannon Volános festés a Mercedes o403-ra. :)
-
Routeres #45235 Jajj, de szépséges hozzászólás lett...
Azt hiszem repül az SG plugin a kukába... -
Routeres #45234 Német barátainkhoz képest itt jelentősen kevesebb embernek okozott nehézséget a pálya telepítése, de hogy ti se maradjatok ki a jóból, elhoztam ide is az újracsomagolt változatot.
Változások:- Márianosztra lakótelep átépítve a jobb fps érték érdekében- Piros (városi) Nógrád Volán festés hozzáadva- Kisebb-nagyobb javítások, változások a környezetben- O305 retro Volán festés- Ékezetes karakterek eltávolítva, külföldi gépeken így már nem lesznek problémák (remélhetőleg)- Kéklámpások ideiglenesen eltávolítva (nem nyafog! ailist-be bele lehet tenni, ha hiányoznak)
A csomag tartalmazza az NL202 DTF Editiont!
Letöltés:https://omsihu2.wordpress.com/2013/11/17/borzsony-fiktiv-1-01-repack/http://routeres.ofpmafia.eu/B%c3%b6rzs%c3%b6ny-Fikt%c3%adv_1.01_repack.rar
Képek: -
Köszi! :-)
-
mojorisin #45232 Itt eleve az alap Omsinak kell egy jó proci. Az Intel-t szereti.
-
Sziasztok!a Börzsöny milyen procit szeret?mekkora kell minimum hozzá h aránylag jól fusson?köszi! -
Na most már min a kettő működik,csak a rendszámokat nem tudtam át írni,úgy hogy a választásnál tök mindegy,hogy milyen renszámot választotok!!!http://rghost.net/50228051 -
Renault Agora #45229 Mi baja van? Hibát ír vagy csak egyszerűen nem funkcionál úgy ahogy kéne? -
leszedtem mindent de nem megy :D -
Renault Agora #45227 Jah hogy maga a program! :D Letöltöttél mindent ami az oldalon van? -
Sokat most nem mond, csak nemtudom hogy nálam miért nem megy :D -
Jó szórakozást és balesetmentes vezetést! :)
Itt van a teljesen végleges festés,működő linkkel. :)