63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• generalGGabe
    sajnos én nem tudom letölteni, mert nem tudok törökül. de remélem azért feltüntették, hogy honnan szedték össze az objekteket meg a járműveket.
  • bubu1976
    Nekem is elindult a Börzsöny pálya. MINDEN ELISMERÉSEM A KÉSZÍTŐKÉ!!!
    Az a belefektetett sok idő, meghozta gyümölcsét,(Szerintem.) Brutál jó lett.!
    GRATULÁLOK SRÁCOK!!!!!!! és Köszi.
  • LMG123
    Kicsit nevetségesnek találom a dolgot... :D De a postáskocsit meg rendőrautót főleg.
  • norb82
    Kezdemény.

• generalGGabe
    látom már ebbe is belepakolták a Börzsöny házait.
  • longhaul
    Yeditepe 3.0 pálya
  • ZsomborL
    Készül a Regio :)

• Deutsch84
    Kedves Fórumtagok !

Újra megnyitottuk Add-On centerünket, ahol saját készítésű programjainkat, festéseinket... stb. tölthetitek le. Ma már feltettük első kiegészítőnket, melyet a letöltések menüben találjátok meg, ahol új programunkról olvashatok pár sort. TOM-Ð - Reallife builder
  • generalGGabe
    Ha jól értettem, akkor azt írja, hogy hóban esőben játszhatatlan a pálya, mert 15 fps-re leesik. Lehet, hogy egy szimpla P4-esen tolják.
    Meg ha jól értem, akkor nyögdécselnek a szűk útkerek miatt is. De hát ha egyszer nálunk ilyen szűkre vannak szabva, akkor viseljék el.

Már láttam, hogy a lakótelepet is kiherélték, merthogy valakinek akadozott a gépén. azért megnézném mit szólnának hozzá, ha én is kibelezném Berlint mondván, hogy nem fut jól a gépen.

Számomra a legjobb az, hogy apróbb hibákon kívül minden rendben van a pályával, az meg, hogy néha bekattan, az nem a mi hibánk, hanem az omsié. Arról nem beszélve, hogy 3000 letöltés volt, és csak egy-két emilt kaptam csehektől, hogy hülyék vagyunk, szar a pálya, mert nem lehet telepíteni. Persze ezt is csehül. Amúgy csak dicséretet kaptunk.
  • ZsomborL
    Persze,hogy rossz linket teszek..

• ZsomborL
    Mátészalkai-lopakodó :) Készül :D

http://savepic.su/3853949.png
  • Blackdog
    Omsihoz létezik valami globális textúra pack, a gyárinál nagyobb felbontású/jobb minőségű környezeti textúrákkal (fák, talaj, utak, járdák, stb.)? Esetleg pályánként vannak a textúrák külön-külön? Utóbbi esetben a két alappályához (Grundorf, Berlin) létezik valami hasonló textúracsomag?
  • MineHeadHun
    Tudom hogy lehet azokkal is csinálni,csak a Zoliikp szövegét másoltam le. :D Én paint.nettel csinálgatom a repaintokat és a zoliikp féle tutoriallal megcsinálom a dxtbmp programmal.
  • norb82
    Photoshoppal, paint.net-el is tudsz alfát csinálni. Painttel tényleg nem:D
  • MineHeadHun
    Zoliikp javasolta (ő szempontjából jó) a DXTBmp nevű programot nekem/nekünk. Mert csak azzal tudod tökéletesen megcsinálni a busz festést, ez okból: A .DDS fájlnak kell hogy legyen alfája, különben szürkés lesz a busz(fényes).
    Link a busz festés elkészítése bemutatásához/Program használata
  • LMG123
    Az a baja, hogy ismeretlen karakter van a fájl nevében.
  • Carlo da Italia
    Valaki próbálta már ezt a Senior G7 Volksbus 9-150buszt,mi lehet a hiba oka?.Fotómert az egyik orosz oldalon,egy ilyen képet tettek fel,és ez volt a válasz rá.
    Idézem nyers forditásban:figyelembe véve a hibákat a képen, akkor meg kell javítani textúrák O3D, akkor jól működik, de a busz
  • bpo451
    Festéshez szeretnék segítséget kérni.
    Az O305-höz szerettem volna BKK festést csinálni.
    Letöltöttem a buszhoz template-t, de az bmp kiterjesztésű.
    Megfestettem a buszt, és mivel minden festés dds-ben készült hozzá, paint.net-tel átkonvertáltam dds-be.
    Ez a gané lett az eredmény. Tudja valaki mitől lett ilyen?

• YoGabN
    valaki?
  • Biczike
    Én nekem is kellene 1.06-os Patch mert nekem 1.04.002 van?
  • MineHeadHun
    Elolvastam :D Szívesen segítek máskor is :D
  • breki123
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy azt kilehet törölni a játékból,hogy ne csak az első ajtón száljanak fel? Válaszokat köszönöm!
  • Omsifan1225
    Akkor viszont neked is Gratulálok hozzá ! :)
  • ZsomborL
    Köszi! ;)
  • RoxorHUN
    Hát igen, a Volánbuszos festést jól összeraktuk a zsomborral.
  • Omsifan1225
    Gratulálok szép lett ! :)
    Azóta sikerült kipróbálnom a Volánbuszos festést is , az is nagyon jó lett ! :)
  • ZsomborL
    Elkészült a Tisza Volános festés Mercire. :)

Letöltés
  • Blackdog
    Jogos.
    Közben megtaláltam a megoldást, itt a 9. hozzászólásban leltem a gyógymódra. :)
    Keresőnek: Neoplan 4016 késés kijelzés
  • Routeres
    Az eleje aranyos.

"Jó lett volna egy telepítő, mert sok mindent kell az OMSI-ba másolni."
    "A bugfixek elengedhetetlenek, mert nélkülük az OMSI hibaüzenetekkel bombáz."

A telepítés 5 perc, kivéve annak, aki mappánként akarja bemásolni a cuccokat, mondjuk az meg is érdemli, hogy szívjon vele...
    Érdekes módon nekem bugfixek nélkül is hibátlanul ment a pálya.

@rurman, Tierhold: Teljes mértékben egyetértek. :)
  • Tierhold
    Amint látom az egyetlen bajuk, hogy nem ismerik Magyarország vidéki buszvonalait. Így olyan dolgokat írnak hogy, monoton falusi utcák vannak, meg hogy nagyon emlékezteti őket, a hegyes oldal a Bad kinzau-ra...
    Magyar vonatkozásban az a 79 pont sokkal több pontot jelent. :D
  • rurman
    Valahogy ezt az oldalt nem tudom komolyan venni. Tele van helyesírási hibákkal. Már a legelején Ficitonal van írvan Fictional helyet..

Arról nem is beszélve, hogy a tag a "denn" és "den" szavakat keveri..
  • benguller
    Ide is írom, hogy tuti olvasd ;-)
    "Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült az aktiválás és el is indult a játék 1.6-al!"
  • matesz19
    Egész jó átlagot kapott szerintem a Börzsöny Fiktiv map, az egyik oldal szerint, főleg hogy vetekszik a fizetős addon-okkal ő szerintük és igazuk is van... :D Részletek ITT. :)
  • ZsomborL
    Ismét egy magyar festés van készülőben :)

• norb82
    1.01-et akkor is fel kell rakni az 1.06 előtt.
  • MineHeadHun
    benguller. Már írtam is az off topicba. Használd egészséggel azt amit leírtam oda.
  • bpo451
    Attól, hogy 40 percenként beírod, nem kapsz előbb választ.
    Ha olvassa valaki, aki tud rá megoldást, hidd el, válaszolni fog.
  • Blackdog
    Erre esetleg valami ötlet. 1.06 van fent.
  • benguller
    Elnézést, már látom, nem voltam figyelmes...
    Akkor ott várom a megoldást és bocsi még1x
  • MineHeadHun
    Ott van a fejlécben piros és vastag betűkkel hogy: >> OMSI Off & Warez Topik(KLIKK)<<
    Talán figyelmesebbnek kéne lenned, mert ez szemkiverően látható.