OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dolgozom az Ikarus 260 Winsenburg festésen. Olyan gondom van, hogy egyes kis ajtók miért két színűek?
A busz:
Egyik kis ajtó:
A másik ilyen, bár itt nem feltűnő:
Utoljára szerkesztette: Deer, 2017.03.29. 16:11:49
Használja valaki az Advanced Omnibus Driver programot? Mi a véleményetek róla?
Olyan problémám lenne, hogy a kis fiktív pályámon létrehoztam egy új buszjáratot és emiatt egy már meglévő járaton nem megy AI busz. A menetrend szerint indulnia kéne, de egy busz sem megy. A többi vonalon nincs semmi gond és a logfile se mutat semmit. Szerintetek mi lehet a probléma? Ötletem sincs hogy mi okozhatja.
Üdv.
A busz továbbra is Work In Progress.

Utoljára szerkesztette: TXGN, 2017.03.25. 10:49:41
Olyan rég játszottam, hogy alig bírtam elindulni a busszal, és valóban
teljesen más élmény vezetni. Ha akarnék egy valós járatot vinni,
pár órát rá kellene szánnom, hogy is kell, olyan rég játszottam vele,
teljesen elfelejtettem mindent.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Elkérhetem a buszt? Mert ahogy látom ez a javítót változat.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Jobban, mint az ETS2. Kicsit jobban.
van hír erről a pályáról hogy honnan tölthető és milyen állapotban van?
Gumikacsa: kicsit jobb a vezetési élmény? Kamiont ugyan nem vezettem, csak buszt, de az Omsi egyértelműen közelebb áll a valósághoz...
Mondom ezt úgy, hogy imádom a buszokat, eleinte imádtam az Omsival játszani. Bár tény, a buszos játékok közt nincs párja.
A Lotusra azért kíváncsi leszek.
A segítségeteket szeretném kérni.
Hol tudom átállítani a jegynyomtató sebességét, hogy lassabbá tegyem a jegy nyomtatását? (Ikarus 256.44)
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Volna egy kérdésem.
Van ugye a FUTÁR-os MB O530 G Citaro. Az a problémám van vele, hogy amikor bemondja a megállókat, csak a megálló nevét mondja be és azt pedig nem, hogy "A következő megálló".
Ha valaki tudna segíteni...
Előre is köszi.
Várható-e a Vanhool agg300 frissítés esetleg sima csuklós változat?
Mikor várható hogy a buszon minden funkció működjön?
Üdv
Utoljára szerkesztette: ibalazs, 2017.03.06. 19:31:43
nos, olyan lehetőség allt elő hogy, sajátmagam megépitettem a 200E járatot.
annyi a bibi hogy a Liszt Ferenci bud2 végállomást nemtudom lemodellezni sajnos. (nem értek hozzá)
szóval ha azt valaki lemodellezni úttal midnennel együtt akkor kiadom a pályát.
természetesen van meg mit rajta csinalni. csak ha meglenne reptér objekt akkor csinalnam, mert igy egyenlőre nem látom értelmét.
ha valaki tudna segiteni az irjon nyugodtan😊 szépnapot nektek!😄
Több hónap ki hagyás után újból tudok Omsizni, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem találom fent az interneten Neuendorf Hofot, és utastájékoztató hangokat. Valaki tud ebbe segíteni nekem?
Az anim_rot
door_3
-180
sor értéke szerintem sok.
A leforduló a elemnek nem jó helyen van a forgáspontja, és ezért ilyen a mozgása.
Utoljára szerkesztette: Zoliikp, 2017.02.21. 16:44:56
animációval kapcsolatban lenne egy kérdésem. az alábbi videón látszik is hogy a második ajtó jobb szárnyas üvege nyitáskor a föld alá is tesz egy fordulatot ahelyett hogy a z tengelyen megtartaná értékét. valaki valamilyen hibát vél felfedezni az animban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
origin_from_mesh
1.224
-1.38
0
origin_rot_x
0
origin_rot_y
-90
origin_rot_z
0
anim_rot
door_3
-180
origin_from_mesh
1.14
-1.674
0
origin_rot_x
0
origin_rot_y
-90
origin_rot_z
0
anim_rot
door_3
90
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Man014: Akkor érhetsz el javulást, csak ha nevetségesen lassan kanyarodsz, és fékezel.. Vagy kiveszed az utasok hangját.. Sajnos ott tényleg nagyon irreálisan dumálnak hátul..
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Lehet valamit kezdeni a VOLVO 9900-al, hogy ne nyavalyogjanak az utasok? .- A busz automata váltós ugye és mikor vált vagy én nem tudom, olyan mint mikor intenzíven fékezünk és rinyálnak hogy túl rosszul vezetünk... remélem értitek a problémám. <#confused>#confused> Nagyon szeretem ezt a buszt de szinte képtelenség vele egy járatot is levinni anélkül, hogy ki nem írná, "Túl rosszul vezetsz az utasok le akarnak szállni" <#help>#help>
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Nem tudjátok, hogy lehet 64 bitesre állítani az omsit? Ezt a problémát még mindig nem lehet orvosolni?
Köszi!