63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MAN014
    Nem baj, ha ennyi tudtam erre a játékra várni, akkor most már csak kibírom :)
  • Apocalipto
    Vegyesek az érzéseim. Inkább az, hogy kaptunk egy béta állapotú bughalmazt.

Az utas amikor le akar szállni, félig kilóg a buszból.
    Többször fagyott ki hibaüzenettel.
    A belső nézet bugos, ha váltogatom akkor felugrik a timetable, mintha beértem volna a végállomásra, de üres.
    A végállomáson szintén felugrik ahogy kell, de még mindig üres.
    A csuklónyikorgás nálam eltűnt egy idő után (nem tudom, ez gyárilag ilyen?)

Ez nem bug, de borzasztó lehetett ezzel a csuklóssal dolgozni, a 6.8-as motor nagyon gyengén viszi a buszt padlógázzal is.
  • kem001
    Akkor lehet neked azért később.. Én 1 hónapja rendeltem elő kb. és remélhetőleg erre a hétre megjön..
  • teszter
    A mamának milyen mozgása van 5:55-nél. link
  • spy803
    Úgy vettem észre: be lehet állítani a mindent leszarótól a pesti agresszívig. :D
  • MAN014
    Tegnap olyan délután 1óra fele.
  • atty707
    2+2. Ja, és a 2-es számok bűvöletében most fagyott ki másodjára. Nagyon nem lesz ez így jó. Olyan Mafia utánérzésem van, az 1-est baromira szerettem, a 2-est pedig kifejezetten nem. :( Na, talán majd az első Ikarus 280-as. :)
  • gylacus
    Javult valamit a hitvány járókelők, utasok "reumája"? Nem, mi?!
  • Netreg2
    Köszönöm, hát ha megjön letesztelem. Remélem azért alakulgat még felfelé az FPS.
  • gylacus
    Igazuk lesz a lehurrogott pesszimistáknak... Hány magos a procid?
  • spy803
    Van tutorial
    Új menü van
    Az emberek nem zombimódra támadják meg a busz.

Berlin pálya továbbra sem stabil, hosszu idő mire betölt utána gyors mondjuk.

A csuklós király. :D
  • bocskor3
    Igen. Erre számítottam én is. Sőt nem akarok pesszimista lenni de még lesz egy csomó rossz meglepetés, mert szerintem nagyon elkapkodták a munkát az utolsó hónapokban.
  • kem001
    Mikor rendelted meg?
  • atty707
    Gépigény semmivel sem jobb, sőt.
    OMSI1 Rathaus: 27-30fps
    OMSI2 Rathaus: 17-20fps (kb. ugyanazokkal a beállításokkal. mentem egy gyors futást, ugyanúgy beakad tile betöltéskor, mint az 1-es (Core i3, SSD), ez igen karcsú :( )
  • bocskor3
    Valaki aki megvette! :D Mi a meglepetés?
  • MAN014
    Nekem ezt írták vissza, mikor megrendeltem:

"Rendelésének pontosabb kézbesítési időpontjáról egy újabb státuszüzenetben fogjuk Önt tájékoztatni. A várható kézbesítési idő jelenleg kb. 5 munkanap."
  • ZsomborL
    Majd meglátjuk mikor érkezik meg. :)
  • Netreg2
    Köszönöm a gyors választ! Remélem a hétvégére ideér, addig meg vezetek eleget melóban. :D
  • rumata
    Nekem ezt írták:
    "Várhatóan hétfőn indul az első szállítmány a német gyártótól, és pár nap alatt megérkezik, tehát a jövő hét második fele a valószínű az itthoni kézbesítésekhez."
  • ZsomborL
    Azt írták ma,hogy a napokban fog megérkezni Budapestre. :)

Idézem:"Úton vannak Budapestre az OMSI2 példányok. Epekedve várjuk őket. Remélem, 1-2 napon belül befutnak. Amint itt vannak, jelzem Önnek."
  • Netreg2
    Szép estét mindenkinek! Valaki aki a Wingbesttől rendelt, mikorra ígérték a szállítást? A másik kérdés a szerencséseknek szól, aki már használja. A gépigény javult valamelyest? Köszönöm
  • atty707
    Itt vannak:
    http://www.omnibussimulator.de/screengalerie/index.html

Egyébként engem egyből kivágott... Sajnos úgy néz ki, ez sem stabilabb, mint az őse.
    (Hamarosan készül egy teszt az oldalamon.)
  • Banderasbkv
    Vagy vidit. :D
  • bpyfan
    Csinálj képeket!! :D
  • AdaKiller
    pafff :( ez a legrosszabb verzió :(

én fel is hagytam mára, majd holnapra lecsillapodik ez az egész mizéria, és nem kell ennyit görcsölni :) egy napon meg nem múlik semmi :)
  • kriszi94
    Én meg úgy jártam, hogy megkaptam a 19Eur-ért, DE miután leokéztam a bankkártyám adatait, megint eldobott a szerver, ÁM emailt küldött a Saferpay amiben megköszönik a vásárlást, és jóváírták, de a fiókomban nem jelenik meg a játék telepítő-kulcsa... -.-
  • spy803
    Na Steam lejött, indulok egy próba körre. :D
  • AdaKiller
    figyeltem erre is, de nem akarja az igazat :) de köszi a tippet :)
  • lolprof
    Sikerült megnéznem "Creditcard (VISA, AMEX, Mastercard) or giropay".

Nekem elsőre elfogadta, ha szimplán bemásolod a kódot nézd meg, hogy véletlenül nincs-e előtte vagy utána szóköz mert nekem az 1-nek a telepítésénél nekem e miatt nem akarta elfogadni a kódom.
  • Benya01
    SuperShop-ot elfogadnak?:D
  • AdaKiller
    nekem meg nem fogadja el az upgrade-t, már 3.szor sikerült végigvinnem a vásárlást, de nem akarja €20-ba odaadni, csak 30-ba ... hiába írom be az omsi 1 serial-t(persze eredeti, nem warez)
  • lolprof
    Még volt két vagy három fajta a Visán meg a Mastercard-on kívül amiről még sosem hallottam ezért nem jegyeztem meg, de lehet hogy közte van.
  • Krisz995
    A képek között már ott az O405GN2 is, meg villamosok is . :)
  • matesz19
    Tudom, most az omsi2 a lényeg, de azért itt egy új busz: Ikarus-Zemun Ik-115/102/111 package
  • YoGabN
    kurva jó, se visa, se mastercard, paypal megint nem jó... Sparkasse kártya...
  • lolprof
    Sikerült! Már töltöm is le steam-en.

Visa-t meg Mastercard-ot láttam de lehet utalni is, meg paypal-t használni.
  • Carmus
    Képekaz OMSI-ről
  • YoGabN
    tudja valaki hogy Aerosoftnál milyen kártyákkal lehet fizetni?
  • matesz19
    Nem tartom kizártnak... :D Bár meglepetésnek ez jó lenne. És akkor nem egy száll pólóban sétálgatnak a minuszokban és panaszkodnának hogy a buszban hideg van... :D
  • Ben92
    OMSI 2 : http://secure.simmarket.com/omsi-2_omnibus-simulator-(download)-(de_8082).phtml

Itt talan mukodik