63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• [HUN]FaTaL
    Vajon még mindig polóban lesznek néhányan a -10 fokban is? :D
  • MAN014
    Tényleg lesznek új utasok! Öreg néni, és kisgyerek :D
  • Benya01
    Tárgytalan megtaláltam
    Vajon a mamik megállnak az első ajtónál?:D
  • MAN014
    Azért nem hozták ki, mert az OMSI2 megjelenése előtt senkinek nem küldik ki, csak a játék kiadásától számított 1-5 munkanapon belül általában. Szóval holnaptól számold a napokat ;)
  • Benya01
    Hányas képen látod ezt?
  • Geri556
    És tényleg :D Csak az a kéztartásuk ne lenne, bár ez már csak szőrszálhasogatás.
  • bpo451
    Nekem múlt hét csütörtökön küldtek egy e-mail-t, hogy pár napon belül szállítható lesz az OMSI2. Ahhoz képest eltelt 1 nap híján 1 hét.
    Azért még reménykedek benne, hogy a héten kihozzák.
  • nemeza
    Addig is mindenki kereshet újdonságokat itt a képeken:
    http://www.omnibussimulator.de/screengalerie/index.html
    Én pl ezeket találtam: idős néni, tinédzser srác.
  • MAN014
    Én már csak a futárt várom, hogy kihozza nekem a játékot, amit már megrendeltem pár napja.. :) OMSI 2
  • Tierhold
    Amikorra elérhetővé válik az Aerosoft oldala (Ugyan is már vásárolható lenne, ha működne :D)
  • Geri556
    18 perccel ezelőttre ;)
  • ekepista
    sziasztook az omsi 2 mikorra várható
  • Krisz995
    Hivatalos fórumon rekord dőlt, több, mint 1090 felhasználó van fent. Durva mire képes ez az OMSI2 :)
  • YoGabN
    ezek a pillanatok nehezebbek, mint heteket várni :D
  • [HUN]FaTaL
    Talán az angol aerosoftot kellett volna kiválasztani :D
  • lolprof
    Na sikerült berakni a bevásárló kocsiba , de minden németűl van.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor is kell a steam a telepítéshez, de a vásárláshoz nem.
  • Omsifan1225
    Nem csodálkozok rajta... :D
    @teszter: ( #46004 ) Csak másold be inkább ide a linket... :) ( , vagy az '' URL Beszúrásánál próbálkozz ... :) )
  • Tierhold
    Nem lenne alapvető, hogy a játékkal telepíti? Legalábbis a RailWorks 4-nél azt is feltelepítette.
  • Benya01
    Aerosoft oldala feladta :D
  • teszter
    ÉÉÉÉSSSSSS!!!! Megjelent! >>> OMSI2! <<<(katt a linkre a letöltésért )
  • Nordzso18
    Kíváncsi leszek ki lesz az első, aki megkérdezi hogy kell-e hozzá, hogy a Steam is a gépen telepítve legyen? :D
  • Omsifan1225
    Nekem be se töltött XD :D
    Tölt...Tölt...tölt.... majd '' a webhely nem érhető el '' ( asszem :D )
  • kriszi94
    Leírnám hogyan kell hozzáadni a Steam-könyvtáradhoz... miután telepítetted a Steam-et, és bejelentkeztél. (Steam tud magyarul mielőbb bárki megijedne) :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Steam eszköztárból való előhívása
    2. A könyvtárába menni
    3. "Játék hozzáadása" kapcsoló balra lent
    4. Steam által ismert játék hozzáadása
    5. Keresd az omsi-t
    6. Majd hozzáadás azt csá... :D

7. OMSI.exe elindítani a gépeden

• Routeres
    A Steam is lerohad ilyenkor, nyugi. :)
  • lolprof
    Csak reménykedjünk, hogy nem fog meghalni az Aerosoft oldal a túlterheléstől, mert már most nagyon lassan tölti be. :)
  • Nordzso18
    Dehogynem onnan is megrendelheted, hisz ugyan az, nem hiszem hogy a steam-es bármiben is más lenne (javítsatok ki ha tévedek). Amúgy ha aerosoft-tól rendeled,kapsz kedvezményt, nem? :)
  • kriszi94
    Kedves Gabcsi!
    (már 600szor lerágtuk, de ismétlés a tudás anyja)! :D
    1. Aerosofton tudod upgradelni az 1-es verzióról 3 féle módon, ahogy az oldal alján írva vagyon...
    2. Fizetés után nem az Aerosoftról kell LETÖLTENI a fájlokat, hanem ők csak egy kulcsot adnak, amit te a steamen tudsz beváltani :)
  • Geri556
    Nem hinném. 2 külön rendszer az egész.
  • YoGabN
    Nekem is lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.. Nekem mindenképpen a letölthetős verzió kell, annyi csak a baj, hogy a Steamnél nem lehet olyan kártyával fizetni, mint ami nekem van.. Ha az Aerosoft honlapján veszem meg a letölthetőst és nem a Steamnél, akkor is a Steamen keresztül fog menni?
  • ZsomborL
    Én is a dobozosat rendeltem :D
  • Nordzso18
    Hát sajnos nekem még várnom kell, én dobozost rendeltem, gondoltam ha már az 1 is úgy van meg, legyen meg ez is :)
    Addig meg majd olvasom a véleményeket, és várom hogy az enyém is megérkezzen :D
  • kriszi94
    Ahogy mondod, a Steam-rendszere sem lesz hülyébb... 2óra múlva úgyis meglátjuk, bár készüljünk fel lassú lesz a szerver, bármely országét próbáljuk... szóval ne rinyáljon senki, hogy 2óra alatt jön esetleg le :D
  • kriszi94
    Milyen hibát ír ki? Valószínűleg hiányzik egy spline vagy hasonló... mindent bemásoltál?
    Az omsi gyökérkönyvtárában van egy logfile, abba nézd meg mi hiányzik, ha ez sem segít akkor töltsd le, és másold be újra a fájlokat.
  • Nordzso18
    Egyetértek veled. Nagyon idegesitő, hogy mindenhol azt látom hogy hol, vagy hogy mikor lehet már ingyen letölteni. A másik meg mikor nem tudja aktiválni a frissítés után, mert nem eredeti.
    Szerintem is meg ér annyit, hogy ennyivel támogassam őket
  • dantre
    Sziasztok !
    Volna egy olyan problémám hogy a Szombathely pályán egy darab utas nincs, mi lehet a baj ?
  • kriszi94
    Aki igazán hálás akar lenni a 2 készítőnek, és a többi lelkes segítőnek, akik beleadtak apait-anyait azok legalább ezt megérdemlik!

(Geri556 mégmielőtt magadra vennéd, nem rád céloztam, csak használtam a válasz gombot, hanem a sok baromra, akik teletömik az összes fórumot, hogy hol lehet letölteni INGYÉ ezt a JÁTÉKot! :DDD)
  • Geri556
    Azért akik nem veszik meg a 2-t, azok számoljanak bele pár órát esetleg napot, amíg jön a tört.
  • kriszi94
    Nagyon jól sikerült kis festés :)
    4 óra még sok fordulóra elég :DDD
    Elküldöd nekem? :)
    Előre is köszi!
  • Norbesz23
    Értem és köszi a felvilágosítást.