63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Apocalipto
    Én azt a meglepetést egyébként nem találom, nem tudom mi akar lenni.
  • Apocalipto
    Én az 1-et is a Simmaerketről vettem, ezt is. Óra 8-kor már telepítettem..
  • Ikarusfan
    Ne már, most mindenki úgy hisztizik, mint ha nem történt volna már a számítógépes játékok között olyan, amiknek a szervere az első napokban megfeküdt (nem kell messzire menni, lásd a GTA V online, a CiM2 ha jól emlékszem...)
    Ha eddig lehetett várni, nem tudom, miért kell ekkora balhét csapni azért, hogy még egy fél napot kell várnotok... Nyugalom.
  • norb82
    Gyerekek, türelem!!!!

Látszik nem nyomtatok még le egy tárgyfelvételt Neptunnal:D

• bpyfan
    Micsoda?? Nem kompatibilis visszafelé? Lehet hogy ez a meglepetés. :D
    Viccet félretéve akkor maradok az 1-nél ha nem lehet a régi pályákkal játszani.
  • atty707
    Ugyanez volt az egyesnél is másod, vagy harmad nap tudtam megvásárolni, mert addig halott volt az aero szervere.
    Bővítettem a cikkemet pár hibának a képével...
  • kriszi94
    akkor kérem vissza a pénzem az aerotól! előbb kellett volna már kiadniuk a kulcsokat 1-2héttel, így nem lett volna ekkora tumultus a szerveren... úgyis csak most lehetett volna aktiválni...
    idegesít, hogy saferpay küldött visszaigazolást a 19 euros tranzakció sikerességéről, és majd holnap TALÁN működni fog a Download-Shop is -.-!
    Friccek bebizonyították, hogy sz.rt sem tudnak negtervezni...
  • regelek5
    Köszi a válaszokat. Én dobozos 1-gyel rendelkezem, és dobozos 2-est szeretnék. Így kérdeztem. Bocsi, ha nem voltam pontos.
  • Apocalipto
    Simmarketről vegyétek, annak semmi baja...
  • Routeres
    Igen, 1 link választ el a sorozatszámomtól, de azt se tudom megnyitni, mert lerohadt a szeró.

A support legalább dolgozik...
  • Apocalipto
    Milyen jó hogy kompatibilis a játék mindennel, sem a szczecin, sem az anhalt pálya nem működik.
  • Apocalipto
    Nem is erről beszélek hanem fordítva.
  • kriszi94
    Lehet xDDD

azt olvastam, hogy 25x-szörös túlterhetség volt... ezután 30perce kb megszűnt a letöltős opció... legalább azok férjenek hozzá, akik kidellázták azt a nyomorult 20eurót, steam meg pofátlanul drágán adja...
  • rumata
    Ez nem igaz, ha letöltős 1-ed volt, abból nem lesz dobozos 2 19,99-ért.
  • Netreg2
    Készítettem egy szituációt és mentettem egy grafikai beállítást, hogy minden körülmény teljesen azonos legyen. Korábban így hasonlítottam össze az előd komfigurációimat a frissebbel. Most ezt fogom tenni az 1 és a 2-vel.
  • rumata
    A dobozosra is érvényes, ha az 1-et dobozosan vetted (de ez irtó macera, el kell küldeni nekik a CD-det...)
  • Apocalipto
    Érvényes mindehogy. Dobozosról letöltősre is.
  • rumata
    Oké, így már világos. Remélem tényleg lesz erről valami teszt. Én is kipróbálnám, de az Aerosoft nem akarja, hogy hozzájuk vágjam a pénzem.
  • bpyfan
    Akkor az új utasok volt a meglepetés?
  • Netreg2
    A meglátás jogos és nekem szól, de nem a kép kinézetére gondoltam, hanem olyan képre vagy videóra ahol szerepel egy Fraps vagy az omsiban fps szám valami komment kiséretében. Egy korábbi ingame videóban sem volt iylen sajnos. Most hogy megjelent ki lesz próbálva.
  • regelek5
    Nem tudjátok, hogy az OMSI 1 utáni kedvezmény az OMSI 2 dobozos változatára is érvényes lesz, vagy csak a letölthetőre?
  • rumata
    Szerintem ne vonjunk le messzemenő következtetéseket olyan kommentekből, amiben a többmagos támogatást és a játék kinézetét ("képek") összefüggésbe állítják. :)
  • Tierhold
    Az első pozitív visszajelzés :D
  • Svetozor
    Ez azért szerintem már a "szemétség" kategóriába sorolható. Ha nincs többmagos processzor támogatás, akkor ne írják oda. Tudom-tudom... "álomvilágban élek", de ez szerintem semmiképpen sem normális. Régebben olvastam (vagy hallotam) valakitől egy tesztet, miszerint az OMSI 2 első bemutatóján játszott a játékkal, jött egy nagyobb hiba és Marcel csak legyintett egyet rá. Remélem nem ez az új hozzáállásuk...
  • spy803
    Nem pattog a busz, ha leesik az FPS :D
  • Netreg2
    Ha megjön rögtön megnézem, de már többen írták, hogy nem lett rakéta.
  • [HUN]FaTaL
    Az Aerosoft nem szokott sürgetni. Legalábbis az FS addonok rendszeresen csúsznak.
  • norb82
    Na ezért nem veszek meg egyből első körben egy játékot sem. Majd ha már jó lesz:)
  • MAN014
    Miért sok más játéknál adnak ki demót, vagyis régebben kiadtak.

Csak akkor azt nem értem mit csináltak a "tesztelők" akik állítólag azért kapták meg a játékot, hogy teszteljék le milyen... most akkor ennyi erővel demo is kijöhetett volna.
  • norb82
    "a többmagos támogatás kimaradt, mert sem a képek, sem az FPS nem ad róla életjelet. "

Baromi egyszerűen meg tudsz róla győződni:

• spy803
    Ki lehet kapcsolni.
    Drivers head moves.
  • Netreg2
    Biztos, hogy lesz javulás csak nem rögtön. Biztos dolgoznak rajta. Szerintem azért vettek ki pár kódod a programból, mert nem fejezték be és/vagy nem stabil. Ha marad lehet még több hiba lett volna. A kiadó sürget, sajna ez üzlet.
  • kem001
    Látom te is mesevilágban élsz..
  • MAN014
    Igazán kiadhattak volna valami kis demót a játékról.. hogy nagyjából megtudjuk érdemes-e megvennünk, vagy sem.
  • Apocalipto
    Jah persze, amit nem voltak képesek megcsinálni 2,5 év alatt, majd most megcsinálják pár héten belül. Ébredj fel ebből a szép álomból..
  • Netreg2
    Köszönjük a tesztet. Sajnos beigazolódni látszik a korábbi sejtésem, vállalom a pesszimista szerepet. Gondolom idő hiányában a többmagos támogatás kimaradt, mert sem a képek, sem az FPS nem ad róla életjelet. Aggódni szerintem nem kell, mert pár héten (hónapon) belül biztos jönnek a javítások és behozzák a lemaradást.
  • atty707
    Rövid teszt tőlem:
    http://omsihu2.wordpress.com/2013/12/11/omsi2-teszt-elek/

• MAN014
    Hát remélem valahogy ezeket a problémákat orvosolni fogják, mert azért kissé drága játék ahhoz, hogy ilyen hibák lehessenek benne.
  • kem001
    Én is így vagyok vele, meg most káosz van ahogy hallom még.
  • Apocalipto
    Jah, és ezt az idegesítő sofőr dőlöngést nem lehet kikapcsolni az opciókban... :(