63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#61738 Kicseréltem a 255 motorhangját YT videókból kivágott hangokra, így már kezd alakulni a dolog:
-
bajusza #61737 gyönyörű darab, nagy kedvencem. -
#61736 :) A hangjai elég jók! -
#61735 A piktogrammok a Totalcar cikkből vannak :D
Egyébként nem Neutral modell. A modell Papus3d műve, itt leltem rá. -
#61734 Az eleje valahogy nem az igazi szerintem. Gondolom ez is Neutral modell - így ebből ennyit lehet kihozni.
Szépen alakul. Van valami TC cikk - esetleg onnan lehet fototexthez meríteni ;) -
#61733 Épül-szépül (?) a faros is:
-
Routeres #61732 Ennek az objektumnak nagyon nem kéne benne lennie a legutoljára kiadott buildben... -
peterovari #61731 Köszi, de egy txt-ben mellékelhetted volna a pontos kódokat. -
Edmond14 #61730 Sziasztok! Börzsönynél ezt a hibát kapom:
325 20:22:09 - - Warning: Objektum nem található:Sceneryobjects\Aljnövényzet\Gyom2.sco, ha kiegészíto pályát töltesz be, kérjük olvasd el a mellékelt leírást, vagy keresd fel a pálya készítojét. Ha alap pályát töltesz be (Spandau vagy Grundorf), kérjük javítsd meg az OMSI telepítését. -
#61729 Mivel lehet OpenBVE-ből egy adott modelt bármilyen használható formátumba konvertálni? -
Papa51 #61728 Lenne még egy kérdésem, kérésem! Az Omsi+-ról töltöttem le a szintén elvileg Omsi 2 -höz való Credo BC/EC 11-es buszt. De betöltéskor azt írja ki, hogy nem taláható a képfájl vagy ilyesmi a goggle fordító szerint. Tudtok ebben is nyújtani némi segítséget? Köszi! -
Papa51 #61727 Sziasztok!
Láttam egy számomra nagyon tetszetős buszt több bemutató videóban. A "WSN Visstran A1 370" buszról van szó, aminek három Volvo, Merci, Scania változata van. Letöltöttem, betettem a játékba, (az Omsi 2-be) de csak a sofőr bácsi üldögél a levegőben és a busz néhány körvonala és a csomagtér látszik. A videó Omsi 2 -őt ír, tehát elvileg jónak kellene lennie. Mindent fájlt szinte egyenként bemásoltam, hogy ne legyen hiba, de mégis nem stimmel valami. Ha valaki közületek ismeri netán, akkor tudna tanácsot, segítséget nyújtani, mert nagyon szeretném használni? Vagy ez is felejtős, mint néhány társa, ami csak a bemutató videókban szerepel? Köszönöm az építő jellegű tanácsot, segítséget. Cikizők kíméljenek! Üdv. -
Edmond14 #61726 Sziasztok!
Készítettem egy teljes Börzsöny 2.0-ás HOF fájlt járatokkal, útvonalakkal illetve megállókkal. Mostantól már Linie/Kurs és Route kódokkal kiírható lesz a járatszám illetve a célállomás. Egy járathoz több útvonal is tartozik, ilyenkor magadtoknak kell kiválasztani a megfelelőt.
Katt ide a letöltéshez!
-
Edmond14 #61725 Köszönöm szépen! -
#61724 Peti134.tk volt, mostmár amíg az új oldal be nem indul, addig itt találod: https://mega.nz/#!kBFAiAqD!Q-WUuCOhWTjXoiv-UyWiIiXyy0l0HL5zWg1-BiJapsQ
Viszont halkan megjegyzem, hogy ez 4.0-hoz készült :)
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.09.18. 11:30:45 -
#61723 omsicenter ? -
Edmond14 #61722 Sziasztok! Régebben találtam egy oldalt, ahol a Dél-Pest 3.00 pályához találtam Vultronos utastájékoztató hangokat. (nem olyat mint ami a FUTÁR-ban van). Valaki esetleg nem tudja melyik oldalról van szó? Segítségét megköszönném! -
Edmond14 #61721 415.26 elvileg készül. -
névtelen91 #61720 Üdv!
Omsi 2-höz tud valaki normális Ikarus 415-ös buszt ajánlani??(415.26-os van esetleg???) -
#61719 Sok sikert! Én nagyon várom! :D -
SRoland01 #61718 - MEGLEPETÉS - ;) /Szerintem nem kell sokat várni ;)
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2017.09.12. 17:15:34 -
#61717 És lehet tudni,hogy melyek lesznek ezek? :) -
SRoland01 #61716 Nekem is almom-vagyom :/ de idohiany miatt, sajnos sztorno :/ amit igerek: 4 új falu és 2 Járat //Győr az komolyabb meló, bár ott élek, de az a közti telepulések táj stb.. :/ //
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2017.09.12. 15:34:21 -
TheSosy10 #61715 Nekem nagyon bejön. Annak örülnék igazán ha legalább Kisbérig tovább lenne építve. De a legnagyobb vágyam hogy egészen Győrig mennjen.(persze ez már elég combos meló lenne :( ) -
SRoland01 #61714 Milyen a pálya amúgy? Érdemes még fejlesztgetnem? -
#61713 Szia!
Igen,működik. Igaz,kellett vele egy kicsit bajlódni,mert még össze kellett szedni hozzá pár cuccot hogy rendesen menjen. (pl. Mainz map,pár mappanév átírása,logifle-ban található hiányzó objectek beszerzése) -
Simeon85 #61712 Szia neked működik rendesen a pálya ?
Tök jó a festésed
Utoljára szerkesztette: Simeon85, 2017.09.11. 18:49:00 -
#61711 Frissen festve!
-
#61710 Kivételesen egyetértek veled. -
#61709 Én inkább rondának nevezném. -
BPO 478 #61708 Sziasztok! A Vanhool Gyorsba magyaros??
https://kephost.com/image/BCgg -
Edmond14 #61707 Sziasztok, mostanában egyre sűrűbben fagy ki ilyen hibával a játék:
Could not lock light map of tile xxx for getting ambient light for objects! Error: texture load -
atiwrc #61706 Én a régit szeretném elkérni valakitől, akinek megvan, hogy lementsem magamnak, az magyarosabb volt
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.08. 08:03:46 -
#61705 Jó lett az új kép :) -
#61704 Nincs rá semmilyen billentyűzet funkció. Tankolni csak benzinkúton, illetve ha meg van csinálva, garázsban tudsz. -
regelek5 #61703 Sziasztok! Az OMSI 2-ben nem lehet kikapcsolni az üzemanyag-csökkenést? Az előbb kifogyott a gázolaj járat közben... S ha már bekövetkezett: csak benzinkúton lehet tankolni vagy van erre valami billentyűparancs is? -
#61702 Javaslom az OMSI mappádat rakd ki külső vinyóra vagy olyan helyre, amit nem formázol le - nem is azért, hogy működjön, hanem mert így csak vissza kell másolnod a scenery-t, a spline-okat meg a pályákat, buszokat (fontokat pl.) és nem kell újra mindent összevadászni. -
Krisz995 #61701 Sziasztok. Úgy adódott, hogy operációs rendszert kell cserélnem a gépen. Érdeklődnék, hogy mi a teendő ilyenkor a Steam-mel? Mentsem le az egész mappát külső vinyóra vagy töröljem le a gépről, és az új oprendszeren bejelentkezve újra letölthetővé válik az OMSI 2 a megvásárolt kiegészítőkkel együtt?
-
#61700 Ailistben lehet. Javaslom az egész ailist mappáját nyálazd át a Spandaunak, sokmindent lehet ott találni. -
Edmond14 #61699 Ilyen csoportokat hogy lehet lértrehozni? Alap Spandauban van benne, és nem tudok rájönni, hogy lehet egy másik pályán ilyet létrehozni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.08.31. 16:38:02