OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A busz topikja
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Emlékszem, hogy volt már itt is kérdés, de nem találtam meg, de az lenne a kérdésem, hogy az mitõl van, hogy betöltök egy mentést: 1.Minden fehér és csak akkor töltenek be a textúrák, ha rámegyek az "új busz lerakása"-ra majd abból kilépek, 2.nincsen hangja a buszoknak: csak az elektronika, meg a gyújtás hang aztán motorhang nincsen.
Moderátor kirakta hivatalos fórumra, azt hittem komoly a dolog, tényleg elnézést...
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Tele van a cikk baromságokkal, de ha erre nem jöttél volna rá ott van felül valami:
By the way, szörnyû amit itt is meg a FB csoportban is látok: a többség egyszerûen még minimálisan se gondolkodik semmin, és nem is akar. Kirak valaki egy képet hogy egy busszal ez meg ez a problémája. Komment 1: Ez a busz már megjelent? Komment 2: Honnan lehet letölteni? (Mintha nem lenne fenn az omsihu2-n minden lényeges.... De ha nem, google...)
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Lehet hogy 70 százalék és ezért lesz csak kész 2014 nyarára.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
OMSI 2 csúszás (reménykedjünk, hogy nagy nagy kamu)
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Tudtok abban segíteni hogy hogyan lehet azt megcsinálni amikor kinyitom az ajtót újra bemondja a megálló nevét. Vissza néztem van ahol leírják de az nem mûködik!
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Részletek magyarul és angolul
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
A hangját fikázta vki, pedig az is nagyon jó (szépnek valóban nem mondható); 20-25 km/ó felett indul be a dízel motor, ezt is szépen megcsinálta a készítõje. 😊 Igaziból elég sokat utaztam ilyen Cito-val, és jól visszaadja a "hangulatát", szóval le a kalappal, tényleg nagyon jó lett. Egy ilyen minõségû Citaro-ért mit nem adnék már... 😊
Ebben az új Merci Cito buszban hogy lehetne megoldani hogy a parkolófék egy külön gombra kerüljön? Vacak dolog minden megállásnál kormányt kikapcsolni, majd újra be..
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Amúgy milyen géped van?
Mert nekem egy eléggé alap gépem van és simán viszi a buszt.
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
[/url][/img]
http://phototrans.hu/images/photos/original/543/433002.jpg
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Nincs mit! Ami Erorros azt kell keresgélned,ez a lényeg!
És hogy még Gemenc Volánosabb legyen kapott zöld ülés kárpit és sárga korlát.
letoltes
(ha nem mûködne a link: http://t7.hu/0vi4)
[/img]
[/img]

Tipp: Megnyitod meg Kapod a Zugriff-et. majd "Ctrl+ald+delete" -> Logfile megnyit és ott van mi hiányzik!Ezután Google és félnapos keresgélés után elindul(Nekem Textúra gondjaim voltak mindent töröltem és én festettem újra,nekem még mindig hiányzik egy Spline de így már megy! 😊)
Meg ehhez a pályához nem kell semmi spline , semmi Sceneryobject ?
Vagy csak szimplán nincs hozzá csomagolva ?
Elõre is köszönöm a segítséget ! <#worship>#worship>
-------
Adambence😞 #44349 ) A pálya neve Innsbruck , és a videó leíásába találsz is hozzá egy letöltõ linket 😉