63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bkvbusz
    Ampelspline objekttel kapcsolatban tud nekem valaki segíteni?
  • AdaKiller
    no comment

levegőbe ülnek az utasok, a buszok nem láthatóak, amolyan szellemként látom... új patch feltéve steam által automaikusan...
  • Erlau Trans #47966
    Ne idegeld magad ezzel a vacakkal, told az OMSI 1-gyel. Az lenne az igazi, ha bele lehetne operálni a csuklóst...
  • ast00
    Na akkor imageshack nem üzemel...
  • ast00
    Valaki adna nekem egy tutorialt arról hogy hogy a rákos játékfejlesztő segge likába lehet ebben a játékban utasokat szállítani??? Éppen közlekedtem a kanyarban, aztán FFS hibaüzenet és természetesen amíg nem okézom le, nem tudok se fékezni, se kanyarodni, semmit. Tehát miután rászántam magam és a patch után elővettem ezt a borzadályt, már megint szabotál ahol tud. Szóval kéne egy tutorial ami segít a datei
    wurde nich gefunden fos elkerülése érdekében. Egy retkes fájlom sem hiányzik, a textúra mappát átneveztem, nem fogok kutatni a hiba után, majd talán 5 patch múlva. Meg majd ha a 24 átlag FPS-t át bírom lépni...
  • kem001
    Közben kijött az újabb patch, 008 verzióval.
    DEUTSCH:

Fehlerkorrekturen:

* Bug aus Patch 006 korrigiert: Fehlerhafte Bushaltestellen im Editor und Simulator

========================================================
    ENGLISH:

Bugfixes:

* Correct bug from patch 006: Errors with bus stops in editor and simulator
  • Banderasbkv
    [IMG][/IMG]
  • Robi546
    Már meg elindult,tiszta h.lye ez az OMSI. :D Most rendszergazda módban indítottam + XP Kompatibilitással,most jó.
  • Robi546
    Hali!

OMSI 1-et most telepítettem,játék,v1.01,v1.6,majd a Börzöny + Man NL202,Lions City,Mercedes Vario 812D,Man Caetano,ezek vannak benne majd Grundorf "Load without Buses" majd Zugriff errort ír ki,mi lehet a hiba ? Itt a logfile,bemásolom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

====================
    Start logging
    ====================

Date: 2014.01.03.
    Time: 16:43:12

0 16:43:16 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!
    1 16:43:16 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!
    2 16:43:16 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!
    3 16:43:17 - - Warning: Did not find texture file "path_car_1.bmp"!
    4 16:43:21 - - Warning: Did not find texture file "texture.tga"!
    5 16:43:21 - - Warning: Did not find texture file "Snow_1.bmp.001"!
    6 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "text.bmp"!
    7 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "StrSchild_Text1.bmp"!
    8 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "StrSchild_Text2.bmp"!
    9 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "StrSchild_Text1.bmp"!
    10 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "StrSchild_Text1.bmp"!
    11 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "Textfeld_1.bmp"!
    12 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "text.bmp"!
    13 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "text.bmp"!
    14 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "text.bmp"!
    15 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "StrSchild_Text2.bmp"!
    16 16:43:22 - - Warning: Did not find texture file "StrSchild_Text1.bmp"!
    17 16:43:23 - - Warning: Did not find texture file "Hst_Reiter_2dgt.bmp"!
    18 16:43:23 - - Warning: Cloudtype "-1" could not be found!
    19 16:43:24 - - Warning: Did not find texture file "30er_reihensiedlung01.bmp"!
    20 16:43:24 - - Warning: Did not find texture file "SD_Rad_v.bmp"!
    21 16:43:24 - - Warning: Did not find texture file "reifen.bmp"!
    22 16:43:25 - - Warning: Did not find texture file "path_car_1.bmp"!

Előre is köszönöm annak aki segít,ha már az OMSI 2 annyiszor lefagy,legalább ezzel tudnék játszani.
  • nemeza
    én a színárnyalatot változtattam meg csak. Feljebb húztam a vöröst :)
  • Banderasbkv
    tudnál egy képet mutatni a vmatrix_voll.bmp-ről egy képet, hogy mégis, hogy is kell eszt festeni?
  • nemeza
    Színes Krüger :)

• TNH
    Ott fog pedig.
  • tmartin
    Tehát jelenleg ott tartunk, hogy a kiadott patch még ront a helyzeten? :D Én mondjuk örülnék ha csak azok a hibák jelentkeznének amiket javítani akartak a patchben. :D (Természetesen abba is kudarcot vallottak.. )
  • Norbesz23
    Az is remélhető, hogy nem csak Steam-en fog megjelenni.
  • AdaKiller
    köszi, remélhetőleg erre a patchre nem kell heteket várni :)
  • bmwcrash
    Hú, köszönöm azt észre sem vettem és most már hibátlanul működik!
  • bkvbusz
    Egy kis segítségre lenne szükségem!
    A Discrete objektumok között megjelent májusban egy megállótábla szett. Tudna valaki segíteni, hogyan lehet megállónevet valamint viszonylatszámot beleírni?
    Mert a Label részbe beírtam, de nem történt semmi.
    Előre is köszi
  • Carlo da Italia
    ja igen. még az összes kresztáblátol kezdve a patch-en keresztül.
  • bpyfan
    Eddig minden buszhoz sikerült manuális váltót barkácsolni.
    A Csuklóshoz nem.Elindult letette buszt de a busznak nem volt hangja.
    A sebességeket bevette de felengedtem a kuplungot és nem történt semmi meg se mozdult lefullad egyből.
  • kriszi94
    mindent letöltöttél hozzá a topikból?
  • Carlo da Italia
    Ma reggel húztam másodjára az omsit,de tegnap is meg most is ugyan ezt dobja ki mint a képen is látol,az elöző válaszomban.
  • Carlo da Italia
    Ja te omsi2-ön játszol.Én kiprobálás képen az omsi-ben próbálom. Bár azt írják mindkettőbe jó.Ezt a hibát dobja ki betöltéskor, meg egy két spline hiányt.
  • kriszi94
    Ez még javítva lesz! Észrevették ők is, a patch publikálása után.
  • kriszi94
    húzd újra omsidat. :)
    Én tegnap ezt csináltam, mert nem töltötte be egy idő után a kachelok/tileokat.

Tehát: OMSI2 steamról, de előtte a merevlemezedről a steam/common stb helyről az egész omsi2-t töröld, amit nem ganézna ki a Steam. Ezután a sittingen topikjában benne van az összes szükséges cucc.. mindent tölts le, és másolj be, majd kész :)
    Invalidtracket azért ír, mert nem találja azt az objektumokat. ebben az esetben tuti spline, vagy kereszteződés a ludas, amin azok az értékek szerepelnének... mármint a buszok útvonalán.
  • AdaKiller
    nekem reggel börzsönynél volt u.e.(megállót nem lépteti), patch neked is fent van? mert sztem ez amiatt van...
  • kriszi94
    Én azt a hof-fájlt használom, amit a sittingenhez adtak alapból, és gn92-vel vezetek :)

Küldj egy logot! :)
  • Carlo da Italia
    kriszi94:
    Érdekes akkor.Mert nekem hiába van benne a Sittingen hof fájl,amit a man sd-ből másoltam ki,egy másik Ikarus 260-ba,nincs menetrend sehogy sem,annyi van benne csak,mikor a füzetlapra kattintok,akkor ki tudom választani,számjegy helyett a Sittingen nevet,de alatta lévő már üres,nincs semmi.Ide a topic-ba feltudod tenni a hof fájlt amit te használsz?.

Banderasbkv :
    Második telepítés után újra tettem a pályát,bár akkor már kicsit széjjelebb szedtem a mappákat,és így nekem is jópár helyen füves az út,beton helyet,fehéres részek nem jelentkeztek sehol.De legelőször mikor csak úgy ahogy kicsomagoltam,és betettem a helyére,akkor jó volt minden texure tájon,csak menetrendem nem volt,és még mindig nincs.

bmwcrash :
    Nekem is egy ici picit szaggat néhol,de ez elenyésző,nem nagyon zavar.Nekem nem fagy le a busz tökéletesen megy s nem fagy le a kamera s mozgás sem.Probáltad már úgy ha a beálitásoknál az betöltési beállitásoknál,Sittingen-re állitod be?.
  • kriszi94
    Teljesen jól működik Sittingen! 56-os, és 662-est megjártam, és marha jó kis pálya! :)))
    Engem még az zavar, hogy a megállókat nem képes érzékelni, és hiába hajtok el 2-szer a kocsiállásról, akkor sem vált tovább.
  • bmwcrash
    Én kipróbáltam és hibátlanul működne is, csak van ez a már lentebb említett probléma, hogy megfagy a busz és se kamera, se mozgás csak a műszerek meg a kormány mozog.
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól rémlik azt, hogy azon a tile-ön kívül amit mész mennyit jelenítsen meg mellette.
  • vikimaki1
    Sziasztok! Papír pénzzel hogyan lehet visszaadni? :D Egyszerűen Börzsönyben állandóan azért szidnak, mert 500 Ft-ot 2x200-as, és 1x100-assal adok vissza.
  • teszter
    A beállításoknál a szomszédos mozaikok száma mit jelent?
  • Norbesz23
    Elképzelhető, mert mostanában se videót és sem projektet nem láttam róla kirakva sehova sem.
  • Deer
    Köszönöm!
    Nem tudod, hogy az Ikarus 405 végül maradt a 0.8 beta állapotban?
  • Norbesz23
    Nekem is ugyan ezek voltak vele a problémák, ezért töröltem is a mapot
  • Banderasbkv
    Én igen. Nekem nem hibát ír hanem csomó helyen nincsen textúra vagy fehér.
  • Carlo da Italia
    Üdv mindenkinek!
    Próbálta már valaki a Map Sittingen V1.11 pályát?
    Mert nekem betöltéskor ezt a hibát írja ki,,és nincs menetrend amit meglehetne adni.
    Plusz még egy érdekesség,hogy a járatszám kiválasztáskor,nem számok vannak,hanem a város neve szerepel Sittingen.
  • MineHeadHun
    De még mindig ugyanúgy vannak a gombok... Elcsúszottan. A tutorials gombot még nem is látom, csak a startot meg az options-t.
  • MineHeadHun
    Azon van.