OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Mintha a valóságban nem lenne az...
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
De maga a busz szép és jó , csak ezek a kicsit vinnyogós hangok ..... Hát eléggé fülsértõek szerintem.....
Egyre gyatrább a kiadott buszok hangminõsége.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
>>>Letöltés/Download<<<
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Lehet, hogy nem így kellett volna, de így is jó 😄
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Mindent megtettem amit kell de ezt adja ki. Esetleg nem kell hozzá a V2? Mert google fordítóval sikerült kihámoznom hogy kell a v2 ha a part I-et rakom fel csak, de én mindkettõt felraktam(azaz part I, part II). (mert azért google fordító, mert én angolt tanulok nem németet 😄 Majd mikor középsulis leszek akkor tanulok németet 😄)
Mi itt a probléma?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Íme magyarra ferdítve:
Az OMSI 2 tényleg csak Steam-en fog mejelenni?
- Igen, de mind a letöltõs, mind a dobozos verzió ugyan úgy megrendelhetõ lesz az Aerosoft webshopon keresztül is.
Miért pont Steam-en, miért nem maradt az Aerosoft Launcher?
- Részben a másolásvédelem miatt, de a fõ ok, hogy több embert szeretnénk a szimuláció/OMSI témával összehozni, és a Steam erre tökéletes.
Miért nem látható a játék Steam-en, még a "hamarosan elérhetõ játékok" között sem?
- Egyszerû, eddig hiányzott a trailer, most pedig arra várunk, hogy a Valve felszabadítson nekünk egy oldalt.
Mennyibe fog kerülni az OMSI 2?
- Az ajánlott fogyasztói ár 29,99€.
Hogy néz ki az OMSI 1-rõl OMSI 2-re frissítés menete?
- Az OMSI 2 megrendelésénél egyszerûen csak meg kell adni az OMSI 1 sorozatszámát, és így 19,99€-ért kapjuk meg az OMSI 2-t.
Dobozosról letöltõs verzióra váltás esetén is él a frissítés lehetõsége?
- Dobozosról letöltõsre váltás esetén igen, de letöltõsrõl dobozosra sajnos nem a többletköltségek miatt.
Mennyibe kerül a frissítés?
- 19,99€
Lesz OMSI 2 + O305 Addon csomag?
- Eddig még nincs ilyen tervben, de valószínûleg nem lesz. Elõbb legyen kint az OMSI 2. 😉
A Steam ellenére továbbra is moddolható marad a játék?
- Igen.
Az OMSI 2 megjelenése után kapható lesz még az OMSI?
- A raktáron maradt OMSI-kat továbbra is árulni fogjuk.
Kösz az interjút, csõ.
---
A lényeg, hogy 10€ kedvezményt kapnak azok, akik az OMSI 2 megvételénél megadják az OMSI-s sorozatszámukat.
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Ikarus 260
260.06 Praga 2M70.03
Nógrád Volán Zrt.
Már régóta letölthetõ.
Amúgy ezzel a festéssel kapcsolatba épp néztem , hogy már csak egy áramszedõ kéne rá.... 😄
És akkor egy összerakott Liaz trolinak elmenne 😄
És itt van két hof fájl egyik Buse másik a hagyományos!
Mert feltettem de nem találtam névszerint.