OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Sajnos újra kellett telepítenem a játékot de mikor indítanám aszt írja, hogy d3dx9_28.dll hiányzik. Eddig pedig mûködött ráadásul eredeti. Mi lehet a gond?
A választ elõre is köszönöm.
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
Csak emlékeztem , hogy régebben még csinálták... 😊
De már nem hiszem h csinálják még , mivel elég régóta nem hallottunk róla semmi hírt se.... 😞
Kép
mokesz96 : ( #44435 ) Én úgy tudom , hogy készül egy....
( DE HA MÉGSE , akkor meg javítsatok ki ! 😄 )
További sok sikert kívánok a járgányhoz.<#wink>#wink>
Üdv.
Elõbb-utóbb kifogják adni , nyugalom!... 😊
Biztosan megéri rá várni majd .... 😊
E94
omsigbm.ewk.hu
omsigbm.ewk.hu
Valamint tényleg készül Ikarus e94??
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
#354 Julian: Nein, ist nur n Dummy.
Tehát még csak dísz
Szerintem már többen is csinálnak ezt-azt. Pl. 280-asból biztos van 1-2. Láttam már mûködõ csukló textet blenderben. (nem saját)
A script / leírás meg a Current Developments topikban megtalálható, csak nem tudja senki tesztelni az omsi2 nélkül.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Egyébként érdemes megfigyelni, hogy a csukló alatt fedik egymást a kocsirészek árnyékai.
Bár én azon a véleményen vagyok, hogy ha valaki akar egy csuklóst csinálni, kezdje el most inkább, és fejezze be, miután kijött a MAN (persze ez húzósoknál mûködne, mert a tolócsuklóhoz mindenképp kell az OMSI 2)
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
I met God. She's black