63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
maps\Grundorf\Chrono\0100_BaustelleNordspitze\Chrono.cfg -
Ez nem Berlin, hanem Grundorf. Nézd meg a Chrono fájlban, hogy mettől meddig tart az építkezés ideje, és állítsd át a dátumot arra az időre.:) -
Grundorfon van 1992. 04. 01. és 14. között.
Itt lehet szerkeszteni:
mapsGrundorfChrono 100_BaustelleNordspitzeChrono.cfg -
Ezek a lezárások hol találhatóak a Berlini pályán? Melyik évre kell állítani a játékot, hogy benne legyen? Eddig sehol sem találkoztam vele. Hivatalos fórumon volt kint mindkét kép. -
gsmmedia-s letöltések topikból olvasd el a linkelt hozzászólást :) -
Betűket? O.o -
Nemeza lenne hozzád egy kérdésem.
Az Ikarus 260.04-be berakom a az automata váltó módodat és nincsen tető textúra, de a manuális váltósnál pedig van tető textúra, neked ez a jelenség jött már elő?
Ha igen hogyan oldottad meg?
Próbáltam patch-el és patch nélkül is és ugyan úgy nem volt jó
A válaszodat és a segítségedet előre is köszönöm -
Betűket javítottad? Valakinek volt gondja a javítással. -
Nálam Prága ugyan úgy Fehler... -
Tudom, minden puding próbája az evés.
-
Credo-t próbáltad? Nekem ott png hiba kijavítása utűn door-osc-ben és cockpit.osc-ben csengő parancsokra hibákat ír. -
Csak nem fognak megharagudni. :D -
Nem próbáltam egyiket sem, de nekem eddig minden busz ment omsi2 alatt, ami 1 alatt is. -
Lenne egy kérdésem felétek.
Az Ikarus 263-ból melyik verzió megy OMSI2 alatt, a DTF vagy a sima verzió? -
bazsi25 #48280 SZiasztok Szeretnék kérdezni valamit azt hogy amit a képen is látjátok nagy fába vágtam a fejszémet azt szeretném kérdezni hogy az X fájlba külön-külön kell konvektelni vagy egybe össze rakva a buszt és azt hogy melyik az a fájl kiterjesztése ami kell maga a játékba amivel forog a busz maga mikor kiválasztod . -
bazsi25 #48279 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_01/P1000262.G]JPG[/IMG)
-
Kicsit kellett küzdeni, de megérte :)
Talán nem haragszanak meg a készítők, ha megosztom az omsi2 kompatibilis verziót. (omsi1 csomag kell hozzá.) -
Reinickendorfból adtak ki omsi2-es maps csomagot. :)
Prágát meg saját magam megoldottam. Le lehet tölteni itt egy patchet.
-
ast00 #48276 Annak már van esélye. -
Netreg2 #48275 A xeon más célra van és kisebb az órajele, de hátha. Viszont megnézném egy AMD fx-9590 procival. Jóval több tranzisztor van benne és tuning nélkül (Turbo Boost) 5Ghz-en megy :) -
Miskolcot hogy sikerült?
Nekem ezt írja: -
AFG Praha és Berlin-Reinickendorf 89-et hogy sikerült működésre bírni? -
Routeres #48272 Ezt kipróbáltam Börzsönyön és Berlinben, olyan szépen tömködi be a lyukakat, öröm nézni. :) -
ast00 #48271 Xeonnal se fog jobban menni, mert annak sok magja van de alacsony órajelen. Amúgy az én procim 2.4 ghz és tök lehetetlen húzni, nem is akarom. Viszont a játék egy magot sem tud 100%-ig tolni. 80% körül van maximum de érdekes módon pont mikor 15 FPS környékére megy, akkor engedi el azt az egy magot is.javascript:document.newmessage.submit(); -
Az OMSI közösség jó felének, 2/3-ának nem megy sehogy az OMSI2 és biztos sokan virágbótival nyomják, de azért aki megvette annak a ez a tízes ablakon kidobott pénz. Akitől konkrétan én átvettem az eredetit annak 4-30mp belül kifagy a játék a busz betöltése után, vagy zugriffel ezerrel minden szarért. Patch után ugyanez a helyzet.
Egy szónak is száz a vége és mostantól kérek mindenkit, hogy vegyük visszább a panaszkodást, mert biztos sokakat zavar, aki megfelelően vagy kisebb hibákkal tud gurulni a 2. résszel is. -
Az előzőben rosszak a linkek.
Az már tuti, hogy csak közvetlen linket enged betenni, és a tage-eknek is nagybetűsnek kell lenni talán..
A konverziónál szükség volt arra, hogy a "do with whole map" opciónál a tile-ok közötti lyukakat befoltoztassam, egyébként elég fura fagyást produkált: a térkép és a kameranézet megállt, a motor hangja is, de a jármű mintha ment volna - az utasok eszerint reagáltak és egy külső nézetes fagyásnál a kerekek forogtak is :)
A kijelzők 126x16 illetve 28x16 pixelesek, és Vultronos jellegű a kakatertípus.
Furcsa, hogy az első futásnál még rendben volt az AI busz, de később átlátszó lett. (hibás festés miatt esetleg?) Másrészt hiába választottam ki az aktív menetrendet, mégis jött utánam. (2.000.008)
-
Képek:
-
+ Miskolc 69 :)
-
bpyfan #48266 Ha nem kínlódtam volna már vele olyan sokat akkor most nevetnék..... -
mimo0612 #48265 Ajtó kinyit, fék kienged és lassan gurulsz és egyszer elkezdenek felszállni, akkor fék be és örül :) -
bpyfan #48264 Valaki lenne olyan szíves hogy segít nekem.A Börzsöny mellett a másik pálya amit nagyon imádok már a kezdetektől az a Sachsen Anhalt pálya. Nem nagy durranás de aránylag hosszú többi helyközi járattal.
Hetek óta kínlódok vele de nem akarja az igazat az OMSI2 alatt.
Odáig már eljutottam hogy most már elindul a map ha kitiltom az AI közlekedést de előjött egy újabb hiba hogy nem szálnak fel az utasok.(Menetrend működik mert oda jönnek a buszhoz csak nem szálnak fel.) -
+Dobel -
oh, nem tudtam, hogy Gothenberg is megy!:))) 
Innsbruckhoz nincs valakinek valami linkje?
-
+ Ahlheim V2, Gothenberg 1.1. -
cxaxoxc #48260 A Börzsönyhöz már jött egy frissítés, mellyel szintén működik OMSI 2 alatt 
Börzsöny (OMSI 2 kompatibilis) -
Freyfurt 2013 + -
Netreg2 #48258 Amd és Intel is jó. Az órajel számít sokat. Ha felhúzom a procit, nekem is van 10-15 FPS-em. Nekem nem "K" jelzésű a procim így a turboboostal 3,9 egyéb alaplap által engedélyezett tuningal max 4233 nálam. K-s intellel lehet fölé is menni. AMD-t is érdemes húzni, bizonyos területen jobb mint az Intel. Jelenleg egyeztetek egy ismerőssel egy 6 magos XEON procis gépre felrakni mit szól hozzá. -
OMSI 2 alatt ezek nekem mennek tutira:
Szczecin 3.1
(Afg) Prága
Dolní Kounice
Börzsöny
Szombathely 2.2
Berlin-Reinickendorf_89
Canterbury Basic
--
Az Innsbrucknak, Teltow-nak, stb is vannak omsi2 kompatibilis kiadásai szerintem -
Van vlami új hir a 31-es útrol? -
ast00 #48255 AMD gépen szerintem jobben menne. Mivel normálisan 1 magot használ, az AMD meg ügye turbó módban 4.2 ghz-ig fölmegy, szóval elvileg jobb mint az Intel 3,7 ghz maximuma. Persze lehet húzni, de most maradok a gyári állapotoknál.