63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Krisz995 #48334 A hivatalos fórum újra üzemel! :) -
Tény. :) -
Kipróbáltam a Martonváros V3 pályát.
Az OMSI2 megjelenése óta most tudok először őszintén örülni, hogy megvettem a játékot.
Az első oálya, amin bosszankodás, fagyás, akadozás nélkül tudok játszani.
Minden elismerésem a pálya készítőjének :) -
kismanobkv90 #48331 BPO 381!
OMSI 1-hez is jó a pálya?
Jó lenne a hangos utastájékoztatás is! -
A 915-915A-nak véletlenül maradt ki a menetrend, vagy később várható?
Amúgy jó pálya lesz, mindjárt ki is próbálom :) -
bpo 381 #48329 Akik emlékeznek még a Martonváros nevű pályámra,nekik most itt a V3. kiadás
OMSI 2höz
új éjszaki vonallal,hangos utastájékoztatással
Letöltés -
Hopp, vesszővel elszáll, arra van már megoldás? Végül is mibe telt volna, ha kiírná melyik sorban hibázik ... -
Köszi mindkettőtöknek! -
DE! -
nem a CCVféle BKV móddal? -
Ez melyik Ikarus? -
MAN NL202-Volánbusz-Weekendbus festés. :)
Hamarosan.
-
Meg hát ugye a .x szerkeszthető. De ha vakként kell beállítani pl. egy táblát, akkor jobb nem bekonvertálni folyton... -
Megvolt. -
nem tudom akkor.. -
Kitöröltem mindent a maps mappából,a V2-es verzióm van. :) -
az omsi1 maps mappából törölni kell mindent, és a telepítés során felülírni.
Ha régebbi verziód van, lehet azzal van a hiba. -
Igen,mindent. -
Ja, csak jóval nagyobb a mérete is... -
Biztos telepítetted az omsi1-es csomagból az spline-okat stb? -
van benne, csak az inputs.cfg-ben állítani kell.
Nem láttam át elsőre, és nem is akartam, miért van bell és csengo is.. -
Köszi, így működik! Viszont így ugye ajtócsengő és leszállásjelző hang nincs benne. -
A bölcs út után elfogyott az út.
A logfile textúra fájlokra és Tileokra hivatkozik.. -
Az omsi hibátlanul mükszik am .x-el is. -
bazsi25 #48310 Igen nemeza képet nem adja be egyébként eg ikarus 280-as ról van szó
-
1. Kép nem látszott.
2. Ha egy csuklós buszt be akarsz tenni vbusból, az nem egy délután, pont azért mert kisebb-nagyobb darabokra szét kell szedni a buszt, hangot kell vágni, textúrán is kell változtatni, és a funkciókat is a buszhoz kell igazítani.. -
Ne haragudj, de olyan szinten látszik azokból, amiket (ahogyan) leírtál, hogy nem értesz hozzá, hogy felesleges lenne belefognod.
A kiválasztóablakban forgó busz maga a busz modellje, ugyanaz, mint amit vezetsz.
A buszt nem 3 és nem is 4 darabra kell szétszedni, hanem 50-100 darabra is akár, attól függően, hány mozgó alkatrész van benne, hiszen minden olyan elem, ami bárhogyan is mozog, külön modellbe kell, hogy kerüljön.
Egyébként minden modellt o3d kiterjesztésbe kell konvertálni az SDK-ban található konverterrel. -
bazsi25 #48307 SZiasztok Szeretnék kérdezni valamit azt hogy amit a képen is látjátok nagy fába vágtam a fejszémet azt szeretném kérdezni hogy az X fájlba külön-külön kell konvektelni vagy egybe össze rakva a buszt és azt hogy melyik az a fájl kiterjesztése ami kell maga a játékba amivel forog a busz maga mikor kiválasztod .
Amit reggel írtam akinek nem voltam érthető annak akkor le írom érthetően van nekem egy nyers modellem letöltőtem a gsmmediáról a virtual bus simulatorként és azt szeretném meg kérdezni töletek hogy ugye ő 3ds fájlban van 3 részben van
az 1 kérdés
- hogy külön-kölön mind a 3 részt tegyem x fájlba vagy összekel tenem őket és ugy
- hogy melyik az a fájl kiterjesztés ami bent van a játékban és forog vele a busz amikor kiválasztod saját buszként
ha igy se voltam érthető akkor bocs mindekinek de jó lenne hogy segítene v.ki hogy hogyan induljak ell. Egfyébként Deepet használok
kösz mindekitől -
Nem tudom, hogy volt-e már
-
Innsbruckhoz van valakinek linkje, ami megy az OMSI2-n? -
Miskolc infó / letöltés -
ide összeszedtem a kényelmesebbeknek -
Na elszenvedtem vele kicsit, főleg, mert az omsi1 mappában szerkesztettem, és a 2-ben nem ment XD
A következő helyeken kellett átírni/kicserélni a csengőben az ő-t o-ra:
script
- cockpit.osc
- cockpit_varlist.txt
- door.osc
model
- model.cfg
sound
- sound.cfg
Még át lehetne állítani a kijelző bemondás mappáját stb, de így már fog futni :)
A bell, vagy a csengő, amit lehetne törölni is? Vagy hogy van ez? -
Nem jó ugyanúgy, hibát dob fel így is rá.. -
Vagyis arra gondolsz, hogy minden helyen ahol ő betű van, szimplán cseréljem le ékezet nélkülire? Na erre rá is nézek, köszi a tippet. -
gondolom ékezettelenítés után jó lesz. -
Én a buszvezetés helyett inkább az orgánumommal foglalkoznék. Szerintem elég kellemes. És kb. ennyi is a véleményem :) -
Geri556 #48297 Hát igen, szoknia kell még a magyar technikát :D -
Routeres #48296 Julian személyesen, kinél megáll a tudomány, ha 2-nél több ajtót lát. :) -
Geri556 #48295
Jót mosolyogtam ezen a videón, főleg amikor a Szemeretelepet próbálta meg kimondani :D