63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kem001
    Akkor meg nem kell reklamálni folyamatosan...
  • gabesz012
    Ahha, nálam a hatalmas gépigényű grundorf is szar... De mindegy, én tényleg lezártnak tekintem ezt a 2. részt. Teljesen jól elvagyok az 1-el. :)
  • wollnerd #48252
    Nekem sikerült végigvinni a 5-ös járatot, 2x is a csuklóssal....

:D
  • JUV053
    Hello. Nincs valakinek egy listája az OMSI 2-höz elérhető MAP-okról?
  • Norbesz23
    Lenne egy kérdésem felétek.
    Valaki próbálta már Dayrtonford 7-et OMSI2 alatt?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • kem001
    Logfile nem hiányol objekteket?
  • AdaKiller
    nekem se megy, már elég sok mindent pótoltam amit hiányolt, de pl 59-es járat( wic-plac r.) utolsó 2/3nál egy bizonyos helyen elfogy az út, míg visszafele(plac r-wic.) hibátlan... és erre pl nem tudok rájönni miért van...
  • kem001
    Berlinen elrontottak valamit eléggé.. Ott ha hibátlanul sikerül végigmenni rajta, az kész csoda. De többi pályán nem találkoztam ilyen fagyásokkal.
  • gabesz012
    Hát az, hogy sokunk számára teljesen használhatatlan a játék, az szerintem nem túlzás és elég komoly hiba. Úgy, hogy az 1 az utolsó patchek óta gyönyörűen fut még a komolyabb pályákon is, nem gyári buszokkal. Igaz a 2-ben nekem speciel nem az fps-el volt bajom. Amikor éppen ment, addig teljesen rendben volt még Berlinben is (hanem inkább azzal, hogy 5 percnél tovább soha nem sikerült élvezni).
  • Tierhold
    Van egy Omsi 2-es patch a Szczecinhez, de ezt biztos te is tudod, így:
    A másik oldal, hogy az OMSI 2 teljesen más módon mutatja ki, ha a pályát nem törlöd ki a mapsból mielőtt fel rakod az újabb verziót. (Omsi 1-ben csak kidobott egy hibát, és nem volt menetrend, itt viszont nem dob hibát és a pályát nem tölti be rendesen).
  • kem001
    95%-ban csak passzív dolgokat olvashatsz itt. Csak sajnos tipikus az a helyzet van megint, hogyha valaki elkezdi szidni, akkor többiek is elkezdik. Vannak hibái a játéknak, az igaz, de eléggé túlreagálja mindenki az egészet meglátásom szerint..
  • bpo451
    Hogy sikerült beüzemelned Szczecin-t?
    Ha megdöglök se akar működni 2-ben.
  • Tierhold
    A lényeg, hogy az OMSI 2 nem pont úgy sült el ahogyan azt ők várták/mi vártuk. Nekem jelen álláspont szerint úgy működik, hogy néha tök jól megy, sokszor pedig működni sem akar. Lényeget tekintve pedig:
    Projekt Szczecin 3.10, Plac Rod³a:
    Omsi 1-ben:
    Solaris Urbino 10 III:
    Folyton lecsökkent 5 FPS-re amit folyamatos izgő mozgással tudtam vissza hozni 10-15-re, de lényegiben játszhatatlan volt.
    Omsi 2-ben:
    Mercedes Benz O530G, 15 FPS átlag probléma nélkül, sokkal könnyebben játszható.
  • Netreg2
    Hát akkora gamer gép nem lehetett, vagy nem volt beállítva valami.
    Nekem simán megy 30-35 FPS-t és nincs egy highen gépem, főleg VGA-m.
  • Erlau Trans #48240
    Tegnap felraktam az egyik kollégám fiának a full gamer gépére (maga a srác is nagygémer) kb. 1.5 órányit szórakoztunk a beállítássokkal, de Spandaunál max FPS 22-23..
  • Erlau Trans #48239
    Elvagy tévedve. A srácok ezt már nem hobbiból csinálják. MRSoftware GmbH néven futnak, végzett infomérnök mindkettő. Lemaradtál pár évvel...
  • bpo451
    Ott a pont.
    És jöhet ide akármennyi patch, szerintem semmivel nem lesz jobb.
    akkor már kezdjék nulláról az egészet, egy normális motorral, és legyen egy OMSI3
  • nemeza
    Alapvetően hozzáállás kérdése, és nemzetiségtől függetlenül alakult ki az ittenihez hasonló 2-3 véleménycsoport.
    1. Minden rossz, omsi 1 jobb (akinek jobb, az játsszon azzal és kész) :)
    2. Van aki elfogadja a készítők védekezését, és látva a munkájukat, reménykedik, hogy a hibák eltűnnek idővel.
    3. Passzív

Nekem is eltűnt az igazán zavaró hibák java. Azért olyan dolgok vannak még, amelyek szerintem javítanak majd a játékon sokat. Pl. csuklósokba hátul felszálló utasok stb.
  • aerolive
    Ez már nem az a szint, ahol ezt el lehet nézni a hobbinak. 7-10 ezreket kérnek el a játékért, nem ingyen adták. Elkészítették, (ráadásul már a 2. részét, ami rosszabb lett, mint az első), vállalniuk kell érte a felelősséget és a kockázatot.
  • highdanger
    Attól hogy te szerelmes vagy a két srácba, még nem kell csalódnod a magyarságban. Az meg elég érdekes hogy megszűnt minden hiba nálad, mert a patch csak olyan hibákat javított amiknek nem sok értelmük van.
  • ZsomborL
    Készül. :D

• gabcsibkv
    Melyik az a segédprogram amivel ellenorzi hogy minden összetevő megvan e a pályához? mivel az omsi forum be van zárva én meg most szeretném leellenrőzni a freyfurt v4-hez.
    Kellene még hozzá freyfurt 4 hez egy sd202-sd200 hoz alap hof fájl mert csak a frissítítésben MB O405N2hez volt.
    Köszönöm :)
  • BPI1184
    Nálam is megszűnt minden hiba. Csak annyi a zavaró, amit már múltkor is írtam, hogy a MAN csuklós AI-k utánfutója este valami eszméletlenül sötétre változik. Próbáltam megoldást keresni neten, én magam is megpróbálkoztam más beállításokkal, illetve a model fájl-ban valamit szórakozni vele, de az istenért nem jött össze. Viszont néztem képeket, és van, akinél este teljesen normális, de van, akinél ugyanúgy sötét mint nálam. Tele van rejtéllyel ez a második rész.
  • Benya01
    -Nem csalódtam a magyarságban..-
    Mindenki itt rinyál, a többség pluszba elfelejti hogy ők NEM teljes állásban programozók, ez hobbi nekik van magánéletük, tanulnak és a kiadó is biztosan nagy nyomást fejt rájuk
    Még a hibák ellenére is messze a legjobb játék, akinek nem tetszik az nyugodtan menjen vbusozni az teljesen ingyenes
    Nekem a patch-csel teljesen megszűnt minden hiba.
  • Carmus
    Offba kellet volna.
  • Norbesz23
    Akinek kell az omsi 2 2.00.006-os update az sikítson!
  • teszter
    Mi történik itt mostanság? Kezdődött a bugos OMSI2-vel, aztán a csúszott patchal, ami szinte semmi hibát nem javított pár apróbb hibán kívűl, és szinte már 1 hete elérhetetlen a német fórum. Egy hét alatt mit nem lehet megcsinálni? A készítők nagyon ellazultak mostanság, csúszik és késik minden. Németországban ez így teljesen elfogadott?
    Nagyon azt veszem észre, hogy nagy a "leszarom az egészet" a 2 srác részéről.
    Kezdek csalódni egy kicsit...
  • norb82
    Ugyanonnan van a fórumtagoknak infója róla, amit te is bármikor elolvashatsz a neten. Tehát ha nem találsz róla újabbat, akkor valószínűleg nincs újabb:)
  • Norbesz23
    az orosz csoda és a CCV 520 ikarus 280
  • nemeza
    Melyikről? :)
  • jxbell
    Majdhogynem az utolsó négyzetcentiig, bár alapból valószínűleg elég sok festéssel jön majd ki.
  • ZsomborL
    Ha már így írtál,egy kérdés:Az E94 festhető lesz? :)
  • jxbell
    Friss hír: készül
  • Norbesz23
    Sziasztok, tudtok valami újat az Ikarus 280-ról?
  • bkvbusz
    Hát ez teljesen jó dolog. végülis egyegész héten át kell karbantartani egy fórumot. Még nemigazországban is csak éjszakák kellenek hozzá.
  • MineHeadHun
    Azért kapcsolták ki a fórumot, mert karbantartják... Egyszer már le is írtam ide az üzenetüket. A hivatalos honlapon azt írják hogy EZEN a héten nem lesz elérhető az OMSI fórum karbantartás miatt.
  • bkvbusz
    Magyarázza már el nekem valaki, hogyan lehet a Berlin Spandau pályára AI-nak berakni a Citarokat (szóló-csuklós)? Mert mindenhova beírtam őket de semmit nem tesz vele.
    Az MAN Lion's City jó lenne de azon meg csak az alap festés működik AI-ként.
    Átírtam az ai listákat, a Chrono ai listákat, de nem sokat foglalkozik vele.
  • bkvbusz
    Az meg hab a tortára, hogy lassan egy hete nem működik a hivatalos fórum.
    Gondolom nem tetszik nekik a kritika és inkább kikapcsolták, hogy lenyugodjon mindenki.
  • bkvbusz
    Mit akartok srácok!
    2 tile betöltéssel, enyhe forgalommal 8 Gb Ram-mal 64-bites oprendszerrel a Spandaunál játszhatatlan a játék. Akármennyire lebutitom akadozik, ugrál. Még jó hogy nem fizettem érte egy ft-ot sem.
    Semmi se történt.
    Mellesleg a pályaszerkesztő sem lett sokkal jobb.
  • Erlau Trans #48215
    Azért mert egy bughalmaz. De ha olvasnád is a fórumot, nem csak bebüfögnéd a hülyeségeidet alkalomadtán, akkor tisztában lennél vele te is...