63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szép jó estét! Mostanában nem igazán volt kedvem az E95 készítéséhez, de pár napja nekiláttam a munkának. Van még meló bőven, főleg ha részletesen, és élvezhetőre akarjuk megcsinálni. A legtöbb hibát amit a C56-ban ejtettem, ebben már nem rontottam el, és a modellből gmi-vel kihoztunk mindent amit lehet.
Kiadási dátumot még mindig nem akarok mondani, mert sokminden közbejöhet.
Addig is pár kép, meg egy kis rizsa az érdeklődőknek.
Ikarus E95 Jelenlegi Állapot
-
Zoliikp #48373 Szerintem inkább erre gondoltál:
http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2743-omsi-map-tools/
Nekem legalábbis az egy domborzattal foglalkozó oldalt dobott.... -
Pomáz és Csobánka környékén láttam ilyet egy időben... -
SG-n nálam se,de ha rámész a kis ikonra meglátod. :) -
http://www.zonums.com/gmaps/maptool.php -
brnbs #48369 Hello!
Olvastam az egyik hozzászólásban a következőt: map tools 2
Kérdem én, mi ez, hol van, segit-e több pálya hiányzó - teszem azt screenobject hibákon? -
ast00 #48368 Kép nem látszik nálam. -
Ki emlékszik erre a fényezésre? :)
-
A frissítés nem tartalmaz magyar nyelvet, és a játékban gyárilag van angol is. Amúgy a patchet úgy tudod leszedni a Steamről, hogy online módban indított, majd a játékkönyvtárban rámész az Omsi2-re, tulajdonságok fül, és mindig legyen naprakész beállítást kell a frissítések fülön kiválasztani (beállítás mentése/bezárás) és utána valószínű, hogy feldob egy ablakot, hogy frissítés érhető el, elfogadod, és a többit magától csinálja (ameddig nem készült vele el, úgyse tudsz játszani). Magyarítást pedig a Facebook csoportban tudsz találni. (nem hivatalos, de érthetővé teszi a felületeket) -
bazsi25 #48365 Sziasztok a frissítést a steamen hol lehet leszedni ? mert igy nem anyira élvezetes a játék meghát a német nyelv tudásom egy kicsit ....... mert ugyebár a csuklos busz hátsó részét miért nem használjáki az utasok ?
meg észre vetem hogy a Szombathelyi mappánál csak a vasut állomáson a nyakuknál van a peron ahova le szálnak ez miért van ?
Segítsen v.ki mert nem tudom mi van kösz előre is . -
norb82 #48364 Esetleg még ott a SOR, ami majdnem olyan mint a Credo EC. -
bpyfan #48363 Hát ez az üdvözlés nagyon tetszik. :D -
Routeres #48362 Üdvözlégy idegen, kit a dízel füstje szintén megcsapott!
Credoból csak a BC11 elérhető, az új járműpalettából jelenleg nem készül OMSI-s variáns, bár a jövőben bármi megtörténhet. -
rakd #48361 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és lenne egy olyan kérdésem, hogy tud-e valaki készülő Credo buszról OMSI-hoz (az új járműpalettáról) vagy esetleg készülhet-e a közeljövőben? -
[IMG] [/IMG]
-
gabcsibkv #48359 Maptools 2-t használtam. missing files: 0 tehát nincs hiányossága.
-
valami script para lehet.
A maptools nem csak az omsi1 mappát ellenőrzi? Függetlenül attól, honnan indítod? Nekem legalábbis gyanús.. -
feri259 #48357 Helló,nem tudja valaki hogy a man sl200as busz kijelzőjét hogy lehet életre kelteni? -
gabcsibkv #48356 Ugyanez nálam Gothenberg OMSI2 kompatibilissel játszottam tegnap, ma betölt de se utas, se bus se auto se menetrend, hibát nem jelez.
Kitötöl a map majd ujratesz és már játszható is volt,. Érthetetlen.
OMSI 1 esetében ilyen ,ég nálam nem fordult elő. -
kismanobkv90 #48355 Szia! Nekem is ez a problémám! -
bpo 381 #48354 máshol nincs fenn -
Tierhold #48353 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre jobban sikerül megszelídíteni eme vad Omsi 2-t. Az első napokban, egyszerűen játszani se tudtam, percenként kifagyott. Most meg már szinte úgy megy mint az Omsi 1, pedig csak nyüstöltem és szenvedtem vele, hogy működjön már végre, és meg lett szenvedésem eredménye ^^ -
gabcsibkv #48352 OMSI 2 > Bad Kinzau 2.0 > bemásolva minden > maptools 2.0val átnázve hiányzó dolgot nem talált > játék indításakor pálya betöltésekor (endif gültiger gleitkomment hibaüzenet) -
bubu1976 #48351 sziasztok az omsi1-re feltettem a Szombathely 2.1 pályát. De nem ad be semmi menetrendet,megprobáltam több hof fájlt.tud ez ügyben segíteni? -
kismanobkv90 #48350 Köszi! A Chrome-al volt a baj! -
Van belőle omsi 2 verzió. -
bpyfan #48348 Az Ahlheim pálya működik az OMSI2 alatt? -
Ahlheim, Freyfurt. -
bpyfan #48346 sachsen anhalt Lenne jó neked több járat is van benne amik 30-40 percesek.
Csak az OSMI 2 miatt nem játszható. -
Carmus #48345 Teljesen jól működik, a hiba nálad van. Milyen böngészőt használsz? -
kismanobkv90 #48344 Nem működik a link! Van külső oldal ahol fenn van? -
Egy újabb Valós pálya az OMSI2-höz: Gladbeck [V.1.1.0] Wir fahren Linie -
Az új Volánbusz logo festés.
Kép nagyobb méretben nézhető
-
Börzsöny -
Sziasztok Keresnék valami JÓ HOSSZU Táolsági pályát vagy esetleg hosszu menetidövel megáldot pályát elöre is köszönöm a segitséget :) -
bpo 381 #48339 link -
kismanobkv90 #48338 nem tudtam hogy jelent meg új változat! nekem még a 2.3-as van meg!
honnan lehet letölteni? -
bpo 381 #48337 nem az OMSI 1 nem jó hozzá,de h a V2.9 igen az a 915A ,és a 61E hétvégi menetrendje kivételével ugyan az,a hangos utastájékoztatást pedig átrakod a buszba -
bpi 773 #48336 üdv:D
van valami hír mikor jön ki valami pesti járat?:o
előre is köszi az infót!:) -
bpo 381 #48335 nem nem maradt ki,csak átszerelősök
a 915 az 543-ról,
0 915A csak péntek szombat vasárnap,és ünnepnap a 61E vonalról szerel át
a 61 a 361-es vonal 10,11-es forgalmija