63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Carlo da Italia
    Sziasztok!

Valaki tudja hogy a Ikarus 280-ban,melyik fájl az,
    amivel az egész utastér kapaszkodóját,
    át lehet festeni?.
  • bkvbusz
    Kérném az utolsó hozzászólásom törlését.
  • bkvbusz
    [IMG]<iframe src="https://onedrive.live.com/embed?cid=D5A8583D042BC806&resid=D5A8583D042BC806%21108&authkey=AO4HrcBJObZP6EM" width="319" height="209" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/IMG]

[IMG]<iframe src="https://onedrive.live.com/embed?cid=D5A8583D042BC806&resid=D5A8583D042BC806%21110&authkey=ALGnXX3pgBd8FVg" width="320" height="200" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/IMG]
  • bkvbusz
    Hamarosan kiadok hozzá egy javítást, mert az elindulásnál nyomokban még van némi torzulás a valósághoz képest, de addig lehet játszani vele legalább.
    videó Betöltés ikon OMSI 2 IKARUS 280 49 BKV MOD videó
  • [HUN]FaTaL
  • [HUN]FaTaL
    Én átkonvertáltam, megy is, de a hivatalos topicban azt írják, hogy gondok vannak az AI-val, rossz irányba mennek meg ilyesmi. Ez fennállhat a másik két mapon is, majd meglátjuk. :)

Belepakoltam az összes objectet, ami kellett neki, meg a MAN SD festéseket is, ezért elég nagy lesz.

OMSI 2 - New Berlin Spandau 1.5.3
  • bkvbusz
    Elkészült az Ikarus 280-as BKV mód első része.
    amit le lehet tölteni, az egy komplett busz.
    A letöltött fájlt csomagold ki az m-r softwareOMSI2Vehicles mappába.
    "IKARUS 280 BKV" mappa jön létre, melyben a BPI-762 eredeti hangjai, több autóbusz textúrája és mindenhol nyitható ablakok vannak.

Letöltés:
    Letöltés IKARUS 280 BKV Mod

Bárminemű kérést, kritikát privátban szívesen fogadunk.

További folytatás hamarosan.
  • Krisz995
    Ehhez az 1.4-hez már csak egy jó Ailists kéne, hogy Mercik közlekedjenek Berlinbe. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs egy IBIS listád, vagy valami doksid ehhez a maphoz? :D
  • [HUN]FaTaL
    Az 1.6 linkjei halottak, hotfileos volt :(

Megnézem, akkor ezt az 1.5.3-at :)
  • BlueMaster
    Aha nálam is megy!
    Tehát róla beszéltem!
  • Krisz995
    Nálam már elérhető a fórum. :)
  • [HUN]FaTaL
    Megvárom míg életre kel a hivatalos fórum :)
  • BlueMaster
    Az egyel korábbi változata az 1.5.2 fent van az omsihu-n
  • [HUN]FaTaL
    Csak Hydroschild-féle 1.5.3 létezik? Én azt még nem láttam, de az 1.6-ról, ahogy más oldalakon lévő kommentekből kiszedtem, abból lett továbbfejlesztve. Szóval, akkor végülis ugyanaz csak mégbővebb. :)

Én az 1-ben csak a 2.1-en mentem, elég sokat, az 1.4-et nem is láttam korábban (valószínűleg azért, mert azt hittem, hogy a 2.1 abból született).
  • BlueMaster
    No, azt meg én nem ismerem...
    Nekem, a Hydroschild-féle 1.5.3 volt a kedvencem az 1-ben, a rengeteg vezethető vonal miatt elsősorban, de sajnos még idő, és kedv hiányában nem készített belőle 2 kompatibilis változatot, ha jól silabizáltam ki a hivatalos fórumon levő kommentekből.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, én is próbáltam keresni és oda irányított :D

Van valami 1.6 is, ami az 1.5 bővítése a Berlin-Tegel reptérrel, lehet majd megnézem azt :D
  • BlueMaster
    Köszi a konvertálásokat!
    Linket egyenlőre nem tudok adni, mert a hivatalos fórum leadta a rendszámot...
    Reggel meló előtt ránézek, ha tudok, és belinkelem, ha már akkor működik!
  • n00body
    Tank a csőn!!! :D (Danke Schön)
  • [HUN]FaTaL
    Jogos, nem rakta ki vágólapra :D

Itt a jó link:

OMSI 2 - New Berlin Spandau 2.1
  • n00body
    2.1-helyet az 1.4-es linkelted még egyszer kérhetnék egy másik linket engem isérdekelne a 2.1-es is, de azt furcsa módon nem tudom letölteni :D
  • [HUN]FaTaL
    Ha otthagyod elkezdi tölteni, amikor tudja, már megy is.
  • Krisz995
    Oké, csak összeszedi magát, és megengedi, hogy leszedjem.
  • [HUN]FaTaL
    Ja most összefosta magát, várj 1 órát, szerintem jó lesz. Nem tudok jobb mirrort, ilyen data.hu-val meg uploaded.nettel én nem szenvedek.
  • Krisz995
    Temporary error-t kapok mindkettőnél kétféle böngészőben is, sajnos. :( Ez a MEGA engem mindig megszívat.
  • [HUN]FaTaL
    OMSI 2 - New Berlin Spandau 2.1
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy használ pár objectet ami nincs benne, de a másikban tutira benne lesz, legalábbis nem hiányolt semmit és szűz omsira tettem fel (viszont előbb a 2.1-et amiben több object van)
  • [HUN]FaTaL
    OMSI 2 - New Berlin Spandau 1.4
  • bpo451
    Köszönettel elfogadnám :)
  • [HUN]FaTaL
    Igazából csak annyit csináltam, hogy kijavítottam a hof fájlt, hogy működjenek a hangosbemondások, átállítottam az ailistet meg átkonvertáltam omsi 2 formátumra az editorral. Nem nagyon értek a pályaszerkesztéshez :D Ha az új ailist formátumot támogatja az 1.5.3 és elég a konvert neki, akkor megcsinálhatom, de az a pálya nekem nincs meg, ha adsz egy linket hozzá megnézem.

Az 1.4 a Cristian Skytter féle, igen. A 2.1-nél is ez van a global.cfg-ben csak 2.0-ként.
  • Krisz995
    Engem érdekelne. :)
  • BlueMaster
    A Hydroschild féle 1.5.3-at nem tudnád? Engem az érdekelne igazán...
    Bár lehet, hogy az 1.4 is jó, az a Christian féle amiből lett az 1.5.3 ugye?
  • [HUN]FaTaL
    Átkonvertáltam OMSI 2-be a New Berlin Spandau 2.1-et meg az 1.4-et is (más vonalakat tartalmaz, bár sok a hasonlóság), ha valaki igényt tart rá feldobom a megára.
  • fjx235
    Én már csinálom,de sajnos kevés az időm így lassan megy!
  • kismanobkv90
    Jó rendben! Azért köszi a videót! Izgalommal várom a pályát!Az openbve pálya is érdekel!
  • [HUN]FaTaL
    Inkább önmagában avval, hogy a Kispest map nem kompatibilis az OMSI 2-vel.
  • nemeza
    1) A legújabb verziónál nincs dummy-ra szükség
    2) dummy csak olyan pályán kellett, ahol nem volt menetrend. Kispesten van pár.
    --
    Valamelyik úttal lehet a probléma a tippem szerint.
  • wollnerd #49509
    Hiába próbálok Kispest pályát OMSI2 alá tenni, de mindig ez a "fehler bei bereichsprüfung" hiba.. :S
    Találtam a következőt, amivel hibát lehet talán orvosolni:
    ""Fehler in Bereichsprüfung" after loading the map:
    Omsi 2 has got a problem when no schedule exists.
    Just make a "Dummyline", e.g. two tracks and trips with a tour which drives in a circle."

Igen ám, de hogy csináljak "Dummyline-t" ha be se tudom tölteni az editorba a pályát....?
  • [HUN]FaTaL
    A Dél-Pest pályához elérhetőek valahol a hangosbemondó fájlok? Vagy nincs?

Ha nincs, a későbbi updatekben esetleg várhatóak?
  • gabor514
    Feltöltenéd ha megkérlek?