63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bkvbusz #49586 fel tudod tenni a letöltési linkjét?
Érdekelne. -
2156 #49585 Akinek sikerült különválasztani a 280-as 3.-4. ajtaját közzétenné a módosított file-okat? Próbáltam a korábban írt kiegészítést bemásolni, de el sem indult a játék utána. -
Már van egy fekete műszerfal és kormány mód. -
Köszi a választ. A telefonban tálén egyedül a rádió meg a holttérkamera jó, de ezeket valahogy szerintem meglehetne oldani. Legalább is a rádiót. -
Bár még csak a videót nézegetem, de építő jellegű kritikának már megfogalmazódott bennem, hogy érdemes lenne átfesteni a műszerfalat, illetve a táblákat (hogy ne legyen bennük az a sárga rész). Illetve ha nem fáj senkinek se a szíve érte, érdemes lenne kiszedni a menetrendet, hogy ne lógjon bele az AVM-be.
Mindenesetre már lényegesen élethűbb a hangja (szerintem), mint az előző videótokban, szép munka! -
bruck, bocsi * -
Innsburck jó pálya?
Megy az OMSI2-n?
-
Ezeknél még egy 3 éves is jobban vezet. :D -
Igen , ezt énis kihagytam a hozzászólásomból. -
Szánalom a köbön. -
Mikor a gépemre rá lett rakva az OMSI , akkor első köröknél is jobban vezettem , mint ő... :D
-
Geri556 #49575 Nem tudom, de azt elfelejtettem odaírni, hogy nem az én videóm :P -
Hogy vezet..... 
-
Geri556 #49573 Jézusom, erre nem tudok mit mondani... -
bbalazs78 #49572 Sziasztok lehet butaságot kérdezek, a personel file ahol mutatja hogy mennyit mentem azon hogy lehet lapozni a buszok oldalára?Az omsi 1 ben sikerült,ebben az omsi2 ben nem.Köszi! -
martinmassa3 #49571 nákam nem volt olyan hogy átul is fálszálnának se a tita ban
-
Az utasok nekem felszálltak az eredetiben is, elég a táblát beállítani a 92 gombbal. -
bbalazs78 #49569 Szia!Kiprobáltam, tényleg csak a music mappát hiányolta,amit az eredetiből pótoltam és jó lett.Köszi! -
martinmassa3 #49568 nákam nem volt olyan hogy átul is fálszálnának se a tita ban
-
Az eredeti TITA-ban felszálltak hátul is amúgy. -
bkvbusz #49566 a mobiltelefon által tudsz mentrendet felvenni stb, hogy utasok is szálljanak fel. Viszont aki ért a scripteléshez, megcsinálhatná, hogy a csuklóban is felszállhatnak bátran. -
Majd inkább a másik 280-asból lehet olyat csinálni ha kijön. -
Mondjuk nem nyomkodtam a mobiltelefont, ibist meg nem találtam, lehet, hogy itt a hiba. :)
Valami doksit kreálhattak volna hozzá, ha már nincs benne rendes IBIS. -
bkvbusz #49563 a videón is hallható, hogy működik a megállóbemondás. A hiba nálad lesz. -
Nekem egyikkel se volt jó. Van utastájékoztató benne egyáltalán? -
bkvbusz #49561 Elvileg lestz benne működőképes AVM és majd Futár is lesz hozzá.
Ez a mobiltelefonos bejelentkezés a hátamon felállítja a szőrt.
Elvileg most csak a hangok, váltó, motor lett megcsinálva és külső fényezéseket valamint ablakkereteket kapott.
Sajnos annyira el van rontva a modell, hogy még a gumicsíkot sem tudjuk leszedni róla. Pedig fémdíszléccel lenne az igazi.
Nomeg a textúrák is érthetetlen módon vannak megcsinálva.
Arról nem is beszélek, hogy tolatáskor abban az állapotban marad a csukló ahogy előtte megálltál. Tehát ha nyakig balra betörve akkor simán eltolja az utánfutót.
Ebből sajna nem lehet sokkal többet kihozni de rajta vagyunk az ügyön. -
martinmassa3 #49560 a mostani ikarus 280 firsítésel nem jo a utastájékoztató :( -
Szerintem egy rendes fülke kéne még neki. -
Mert ugyanabba a könyvtárba töltöd, mint az előzőt és ugyanaz a fájlnév...
Amúgy nem értem mit csináltak az utolsó patch-csel (024), hogy egy kupac szar, mert az azelőttivel teljesen stabil a játék. -
martinmassa3 #49557 mert nekem ugy jelezte a firefox hogy mögé tett egy (1)
-
Nagyon jó lett a mód, köszönjük. De nekem lenne pár ötletem hozzá még, ha megengeded. Egyrészt telefon helyett normális IBIS szerintem jobban mutatna. Másrészt, ha már jegyeladás, akkor pénzérméket is lehetne bele helyezni. + szerintem rádióval is lehetne valamit esetleg kezdeni, de ez csak pár észrevétel. -
De igen, de kicserélte a zip fájlt a frissített verzióra. -
martinmassa3 #49554 figyi nem ugyan azt a ikarus 280 bkv letöltő linkét adtad? -
Jobban megnézve a BKV-s zipben nincs is benne, úgyhogy ez lehet a hiba oka. :) -
Fehler 103-at akkor dobott fel, ha a Vehicles mappába nem volt bemásolva a music mappa. -
Nálam fent van együtt a kettő és semmi gond. -
bkvbusz #49550 Próbáld meg úgy, hogy helyezd át az eredeti Ikarus 280 TITA mappát egy másik meghajtóra és csak ez a 280-as legyen benne. -
bkvbusz #49549 Feltöltöttem a javított verziót.
Letöltés
A Fehler 103 hibára nem tudom mi a megoldás egyenlőre.
Aki letöltötte kérem töltse le újra.
-
bkvbusz #49548 hmm?
ez érdekes. Elvileg mindent tartalmaz amit a gyári.
Sőt, nekem az eredeti nincs is benne a vehicles mappában.
Az elindulást most még megcsinálom és ennek utánanézek. Tudnál egy logfile-t mellékelni? -
bbalazs78 #49547 Sziasztok az IK280 BKV mod buszhoz kell az eredeti is a játékba,nekem fehler 103 as hibával nem jelenik meg.Köszi!