63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
mimo0612 #49506 Fésüld össze a fájlokat, az álló utas mod fájljainak végén van az amit a másikba be kell másolj. Nekem működik. -
gabcsibkv #49505 Köszönöm :)
Én azt hittem hogy a vollmatrix és a buse is ugyanaz abban az értelemben hogy ezt az inverteres számot (pl 1) a képen mindkett tudja.
BUSE hof -
Próbálj meg egy BUSE kijelzős busszal játszani, ne matrixossal. -
gabcsibkv #49503 Jó estét !
Letöltöttem Gothenberg_Buse hofját, de ez az eredmény fogad.
Mit kéne átirnom benne hogy ne ez a krikszkraksz fogadjon:
Buse hof hiba
Köszönöm -
bkvbusz #49502 Valamint lenne egy olyan kérdésem is, nem tudom volt-e már, de ahogy megyek az 5-ös illetve 130-as vonalon kifelé U Ruhrleben végállomás felé egyszer csak feldob egy hibaüzenetet, utáéna még továbbenged majd elfogy a pálya. a Végállomás előtt 12 megállóval. Erre van már valami javítás? -
bkvbusz #49501 Tiszteleteim!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy elkészítettem egy kereszteződést amit tökéletesen vitt az OMSI. Most ma reggel gondolt egyet és csak akkor tölti be a pályát, ha az a kereszteződés nincs rajta. Van valakinek ötlete, hol csúszhatott hiba a rendszerbe? Módosítsak rajta valamit, újra exportáljam ki stb, vagy valami más gikszer lehet?
Szépen berakja a helyére a kereszteződést de újra betöltéskor csak a világűrt kapom. Amint kitörlöm az adott tile-ról utána megint jó a pálya. -
Valaki meg tudná csinálni,hogy a MAN NG272 ajtónkénti leszállásjelzés és kézi ajtónyitás működjön ezzel a moddal amitől lesznek álló utasok is? -
Melyik fájl az Ikarus 280.02-as ban az utastér fogangyúi? -
Akkor amit linkeltem, az lesz neked a jó verzió belőle. -
Omsi 1-hez. -
Gyárilag ilyen, a készítő válasza erre az volt többek számára, hogy Salgótarjánban rendre mindenki az ajtóban áll meg elől, ez a szokás, nem igazán mennek hátra, szerinte így élethű. -
Hivatalos fórumán már nem elérhető a pálya sajnos. Itt nézz körül. De azt viszont nem írtad, hogy OMSI 1 vagy 2-höz kell a pálya? -
Üdv Mindenkinek!Valaki tudna nekem egy jó letöltő linket megadni a Daytonfrd pályához?A másik kérdésem vagy inkább kérésem h a C56 Ikarushoz tudna vki csinálni nekem Tisza Volános festést.Mert én már párszor neki álltam csak én túl béna vagyok hozzá és hátha lenne vkinek kedve hozzá csinálni.Köszi! -
Sziasztok!
Letöltöttem CCV-520 Ikarusát, de az utasok valamiért nem ülnek le, hanem oda állnak az ajtó elé ami nagyon zavaró. Hogyan lehetne ezt a hibát kiküszöbölni? -
Már jöhetne is ide a csuklósával együtt + az a merci. :D -
-
Felül ki van írva, hogy fejlesztik a pályát, és február végén elérhetővé válik. -
Lehet, hogy neked akkor engedte de mikor rávinném az egeret akkor nem csinál semmit nem lehet rámenni. Mintha ott sem lenne a download. -
Bocs de a mobilon nem megy nekem a válasz gomb.:-( -
ÍRD a Googléba,hogy omsi kowloon és ott válaszd a Taxidriveres oldalt ott meg a manuális downloadot a download menüben én onnan szedtem le. -
Üdv!
Ha a csuklós Citaro-ba útközben leesik az olajnyomás, tehát ha beállok a megállóba teljesen leesik, amikor pedig indulok el, akkor borzasztó lassan gyorsul a busz, és csak olyan 20-30 km/h-s sebességnél megy fel a nyomás 7-9 bar-ra a kijelző szerint. Lehet valamit csinálni vele, hogy stabilan fenn maradjon azon kivül, hogy megállok és nyomogatom a gázt, mert ez azért elég rosszat tesz a menetrendnek:D -
Akár hogy is keresem sehol nem találom a letöltését. -
Ki maradt kell a Dennis Dragon 11M-is hozzá! -
Banderasbkv: Volvo Olympian B10 T, A Pálya Hk West Kowloon 2vonal Star ferry és So uk között. Olyan 40perc a forda oda vissza 80-an imádom.:-) -
Aha kösz már csak a pálya kéne hozzá. :) -
Renault Agora #49481 Azt hiszem ez a busz az, de nem biztos. -
alexander1993 #49480 Nem gond és köszönjük. És sok sikert valamint kitartást a továbbiakban! -
Ez milyen pálya és busz? Tud valaki róla?
[IMG][/IMG]
-
tomi483 #49478 Én is ezeket használom, de nekem valamiért ''villog'' az objektum :(
-
Google SketchUp-ot és Deep Exploration-t (utóbbit leginkább konvertálásra, és hogy rendbe rakjam a SketchUp által szétbarmolt textúrákat). -
tomi483 #49476 Nagyon hasonlít a valóságra :) Milyen modellező programot használsz? -
Wow , nagyon jó lesz ez ... :)
A különböző színű kukák viszont ötletesek ... :) -
Cool :)
Dehogy baj :) -
Haladtam egy kicsit a pályával, illetve készítettem pár magyarosabb jellegű modellt, ami egy kicsit feldobja.
Remélem nem gond, ha néha felrakok pár képet
-
koncsihancsi #49472 Köszönöm a választ! Igen nekem is úgy van, hogy egy külön gombra be van állítva az "N". De inkább Omsi 1-el fogok most játszani, majd később talán a 2, ha kijön a CCV féle Ikarus vagy egy olyan patchnél ami sok problémát megold. :) -
Szerintem meg nagy hülyeség még egy topikot indítani.. -
Benya01 #49470 Ezt pedig egy olyan mondja aki még nem épített pályát..
1, Objektumok megdöntése igaz megoldható volt, csak sokkal macerásabb volt, ugyanis ha változtatni akartál rajta akkor modellező prog megnyit, módosít lement, konvertál. Ezzel ellentétben most csak 1 szám átírása max. 1 mp.
2, Valós domborzat elég pontos ~2m kb
3, Légi felvételeket nem tudja az 1-es, csak úgy ha te szépen egyesével kiszámoltad az arányt, megfelelő méretűt fényképezel ki a googleból stb.
4, A terraint nem lehetett pontosan illeszteni az úthoz, próbáld csak meg mennyire lesz szép ha kicsi a helyed.
5, Ha neked parasztvakítás hogy változik a menetrend, útlezárások vannak akor egészségedre. Az akadást a gyenge gépek/rossz beállítás okozza csak. Nálam minden tökéletesen megy 1GB videókártyával és 2GB RAM-mal, csak meg kellett keresni a megfelelő beállításokat. (Berlin, Rathaus, belsőnézet, csúcsforgalom csuklóssal ~25FPS)
-
norb82 #49469 "1, objektumok megdöntése"
Modellező programban semeddig se tart megdönteni az 1-hez se.
2, valós domborzat
Ez azért közel se olyan néhány méter pontosságú (abból adódóan amiből generál), hogy a pályád pontos legyen.
3, légi felvételek
Ha jól rémlik az 1 is tudja.
4, spline képes belevágni a talajba, vagy hozzá emelkedik
Ez csak a lustaságot segíti, az 1-ben is szépen oda lehet igazítani.
5, kronológia
Parasztvakítás, és szerintem a fagyások egyik forrása is. Arról nem is beszélve hogy ez inkább arra való csak hogy az AI-k menetrendje változzon, esetleg kicsit más legyen a vezethető vonal, de az szerintem sok neki ha valahol komolyabb átépítés van az évek során. Megmondom őszintén, nekem édes mindegy hogy a pályán forgolódó AI buszok éppen honnan jönnek és hová tartanak mikor szembe jönnek. (Szintén Omsi-akasztás, az AI-k is hűűűdevalóóós forda szerint menjenek, álljanak pihenőzni ide-oda, előzgessék egymást, szereljen át az ai busz másik járatra, stb -na szerintem itt szokott az Omsi borulni)
-
norb82 #49468 Nálam fenn van mind a kettő, és igazából akkor megyek 2-ben ha a 280-assal akarok menni. Máskor 1. -
A 16-os patch-csel nekem is stabilabb volt, de nincs kedvem újrarakni. :D Megvárom a következő patchet.