63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hotemak #52679 Szia!
Hetekkel ezelőtt tapasztaltam ugyanezt és megdöbbentő, de egy hiányzó AI jármű oldotta meg a problémát!
Itt találod: http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?form=Search&searchID=1716643&highlight=toyota+echo -
Üdv! Van egy apró gondom:
Mikor Great Grundorf 2-vel szeretnék játszani, mindig csak az ég jön be, pedig az OMSI2-es verziót használom.
Van olyan ember aki hasonló problémákkal küszködött, és sikerült megoldani?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Freyfurtot tudom még ajánlani, 4-5 vonalas helyközi jellegű pálya, a leghosszabb vonal (a 63-as)kb. 45-50 perces menetidejű, és a 63-ason 3 útvonal közül lehet választani menetrend alapján, melyek hosszukban különböznek. -
Cveu #52676 Ezek jók köszönöm Tóváros szépen fut is, Martonvárost holnap próbálom, de a többit ismerem.
Jöhetnek még ilyenek, lehet fiktív is, német is, köszönöm :) -
Felteszi valaki az 1.5-öt pl. Kitörli ami a maps mappában van! MAjd az általam készített cuccost telepíti. Így fog működni! -
Great Grundorf 1.0 (ugyanazon a weboldalon találod ahol a V2-t), Tóváros 2.2, Martonváros 3.0, Projekt Szceczin 4.0
Ezek a híresebbek, ha szeretnél még javaslatot akkor írhatok még szívesen.
Illetve sok vonalat tartalmaz de inkább távolsági jellegű a Börzsöny-Fiktív, illetve van egy 3-4 vonalas német vidékies hangulatú map is Rhodenau, amin az én kedvencem a 64-es, ami a legnagyobb város központjából egy kisebb falun át megy egy még kisebb faluba 30-40 perces menetidővel rendelkezik, átlagos ráfordulási időkkel. -
Pont az a jó benne, mert a nagy mapok is működnek, nem szállnak el OOM-mel. -
Cveu #52672 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pályát OMSI 2-höz?
Próbáltam GreatGrundulf 2.1-est, de csak az eget tölti be.
Redercsre lennék kíváncsi, de indításnál hibaüzenettel kidob, ezt egy fórum társ korábban jelezte is, hogy hasonló problémája van.
Szóval ilyen jellegű (tutifrutti) működő pályák érdekelnének.
Előre is köszönöm.
-
abner56 #52671 Sziasztok miért nem mennek a börzsönyön a mentők,tűzoltók,rendőrök?Hogy tudnám berakni őket a pályára? -
Advanced/Load whole map... Asszem 2.1 óta van ez a funkció. -
Babszemzozo #52669 Sziasztok !
Pilzdorf V5 honnan tudnám letölteni ? -
fjx235 #52668 Akkor ha jól értem,csak a nemeza féle 2 javítást kell bemásolnom? -
Nem kell hozzá az 1.5
Ez teljesen külön verzió.
2.0 -
fjx235 #52665 És az 1.5.1-re másoltad a Nemeza féle javítást?
Utána editorban menteni kell? -
Megtudnád mondani, hogy melyik az a rubrika és hogy hol találom a beállításokban?? -
Nekem működik. Úgy csináltam hogy letöltöttem nemeza oldaláról. -
fjx235 #52662 Valahonann le lehet még tölteni a Kispest 1.5.1-t,mert amit a google kidobott ott már nincs? -
fjx235 #52661 Ha valakinek működik a Kispest pálya Omsi2 alatt leírná,hogy hogy csinálta?
Köszönöm -
padarmartin #52660 Inkább a modell.cfg-ben keresgélj. -
Üdv!
A buszok Script mappájában az ajtófájloknál hol találok valami utalást arra, hogy melyik parancs melyik ajtóhoz tartozik?
-
Amúgy megfigyeltem hogy a 2.1-nél csak akkor szaggat már csak be amikor azt írja ki, hogy Refesh Terrain, de akkor nagyon.
A másik ami nagyon idegesítő, hogy menet közben, kb. minden 1,5. megállónál bejön a betöltőképernyő, bár azt is megfigyeltem hogy a betöltő képernyő után is tölti a környezetet, de jóval kevésbé szaggat, mintha nem hozza be a betöltő képernyőt és úgy tölti a tile-okat. -
Routeres #52657 OMSI 2-ben a pálya betöltése több szálon folyik, menet közben frissíti az AI-t, az útvonalat, a domborzatot, fényeket, stb. Ehhez több magot használ. Amennyiben a procid nem többmagos (ahogy azt az aláírásodban szereplő konfig sejteti), akkor nem annyira meglepő a betöltéskori akadás.
@Ikarusfan: és milyen jól tették. Így gyakorlatilag bármekkora pályát be tud tölteni a játék, és nem kell darabolni.
Egyébként ha elég erős a gép, (és jók a beállítások!!!) akkor nincs fagyás, jó az fps, gyors a betöltés, stb. Lerágott csont már ez a téma, és mégis mindig előkerül. -
Ezt a fagyást meg lehet szüntetni, ha bekapcsolod, hogy az egész pályát betöltse egyből. -
Mert az egy az egész pályát betöltötte, míg a kettő nem. Ennek az oka az (szerintem), hogy Marcellék úgy gondolták, nekik egy pályában mindenképp muszáj fél Berlint megépíteniük, természetesen jó részletesen, aztán rájöttek, hogy ezt már az ő gépük se bírja, ezért berakták ezt, hogy csak a környezetet töltse be a program, ne az egész pályát. -
Én csak azt nem szeretem az omsi2-ben, (legyen az bármelyik verzió) hogy állandóan a játék közben tölti be a cuccokat de úgy hogy egy jó időre be is fagy az egész játék és meg kell nyomnom a " P "-t hogy gyorsabban betöltse a pályához való cuccokat. De inkább az a zavaró, hogy ezt eljátssza 5 percenként amivel az idegeimet teszi tacsra amitől még a kedvem is elmegy tőle... :/ Az egyben ilyen miért nem volt?? Vagy inkább úgy kérdezem, a 2-ben miért van ilyen fagyásos sz*r, ha az 1-ben nem volt?? :D Nem értem igazából... -
gabesz012 #52653 Pont ez a gond a 2-vel, hogy tök random, valakinél jól megy, valakinek állandóan hibákat dobál. 2.1 jól fut nálam is (fps-re értve), csak éppenséggel ugyanúgy jönnek random hibaüzenetek, meg továbbra is képes úgy lefagyni, hogy csak feladatkezelővel lehet bezárni... Pályától és busztól függetlenül.
Míg az 1 fent van lassan 2 éve a gépen, egyszer nem fagyott ki, pedig már nem kicsi a mérete sem, telepakolva addon-okkal. -
Geri556 #52652 Úgy néz ki bennmaradt a videóban is látott hangfal a .cfg fájlban, elnézést :/
Itt megtalálod a javítást. -
Ezt a hibát dobja vissza, és amit hiányol benne sem volt a letöltött állományban :S
Kép -
Geri556 #52650 Akármennyire is furcsa, nekem 2.0.4 is tökéletesen fut december óta mindenféle akadás, fagyás nélkül. Egyedül kilépéskor ad hibaüzenetet. -
Nálam még mindig vannak hibái az egynek (a 2.1-nek is), lásd rejtélyes hibaüzenetek, kifagyások, betöltési hibák... Az egyben másfél év alatt nem láttam annyi hibaüzenetet, mint a kettőben egy hát alatt. -
Sokat javult, de nálam még mindig nem éri el az első rész szintjét. :) -
Azért a patchek óta, főleg a 2.1-es óta már nem igazán nevezném próbálkozásnak... :D -
Apocalipto #52646 Aki hiányolta volna eddig az Ecolife váltót a Citarokba.
-
Igen, az omsi első részével is tökéletesen működik, én sem játszom a 2-nek nevezett próbálkozással... :) -
Kérlek mond azt, hogy az egyben is működik.
-
matec1996 #52643 Nem lehetne hogy a 395.öst kiadjátok a többit meg csak később?? :) -
Nagyon király lesz:)
-
A 395-ös 100%-os állapotba került! :D A nagy meló még a Scania motorossal lesz, a Detroitos olyan 90-95%-os. A nyári szünetben elkészül.
-
Babszemzozo #52640 köszönöm szépen a gyors válaszokat :) -
Nincs, mivel mindenféle módosítás nélkül fut 2 alatt.