63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
ÚRISTEN! Ugye nem csak önmagában a CTRL-t nyomtad?!
Idézet(THN): "1. Kell már a CTRL-t is nyomni illesztésnél."
-
fjx235 #52719 Kipróbáltam,hogy illesztésnél nyomom a CTRL-t,de nem történik semmi??? -
fjx235 #52718 Köszönöm,sajnos nagyon kevés időm van foglalkozni vele,de azért próbálkozom egyszer talán lesz leírás is hozzá! -
halasgabor99 #52717 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy utastájékoztató hangot hogy lehet addolni OMSI2-ben?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Elég sok minden. Miséket lehetne tartani a változásokról, de ebbe nem menjünk bele. Mindenkinek magának kell kitapasztalni a programot, de persze ha valahol megakadsz, akkor segítünk, ha tudunk. Mindenkinek fel kell találnia magát. -
alexander1993 #52714 Tudna valaki segíteni ebben az importálás dologban? Valamiért csak nem akar működni nekem. A videót nem tudtam sajnos rendesen követni mert homályos, máshol meg találtam ugyan leírást de abban meg nem volt benne, hogy a képet, hogy kell beilleszteni ahogy a videó végében is volt. Konkrétan valaki le tudná írni, hogy mit kéne pontosan csinálnom?
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
fjx235 #52713 Más is változott? -
A 412 ugyan megy mint AI de csak addig, ameddig be nem áll egy megállóba. Utána csak ott áll mert nem tud ajtót nyitni. -
reveszda #52711 Igen én voltam -
fjx235 #52710 Köszönöm!
Pedig valaki rakott fel egy képet,amin 412 jön szembe mint AI! -
Ne aggódj, van ilyen. Én is végignyomkodtam érte a billem. :D Nincs mit. -
gylacus #52708 1. Az anyja úristenit! Már korábban próbálgattam (1-ben) az Editort és a 2-ben teljesen idiótának éreztem magam hogy ilyen alap dolgot nem vágok. Rá nem jöttem volna....
Kössszi!
-
1. Kell már a CTRL-t is nyomni illesztésnél.
2.A 412 nem jó AInak, a Citaro igen. Valószínűleg nem volt jó az elérési útvonal. -
fjx235 #52706 Megvan! -
fjx235 #52705 Még egy kérdés a délpest pályán (Omsi2) nekem hiányoznak a beton terelő elemek a váltakozó irányú forgalomnál,csak nekem,vagy nincs is benne? -
fjx235 #52704 Sziasztok!
Két kérdés:
1:Omsi 2-ben ugyanúgy működik az editor mint az 1-ben,mert egy kereszteződéshez megpróbálta spline-t csatolni,de nem illesztette hozzá(nem forgatta be)?
2:Van valakinek a Kispest (OMSI2) pályához olyan ailis-e amiben a MAN helyett 412-s és/vagy citaró van,mert én megpróbáltam úgy átírni,hogy a MAN helyére a délpest ailist-ből egy az egyben átmásoltam a 412-t,de nem jelent meg a pályán,de amikor visszaraktam a MAN-t az jó volt(mellesleg nekem a Délpest() pályán sincs AI busz? -
alexander1993 #52703 Köszönöm. -
gylacus #52702 Köszönöm a gyors válaszokat! :) -
Routeres #52701 Nálam eddig se volt gond vele, de a javítással nem lett rosszabb, az biztos. :)
A metódus mindenesetre nem változott, úgy kell, ahogy Marpe mutogatja a videón. -
Nem történt, mindössze korrigáltak néhány hibát. -
Hotemak #52699 Én is tátottam a számat, már csak a baloldali közlekedés hiányzik... :-D
Ez a hiányzó jármű, mint probléma megoldás igazán kétségbe ejtő!!! Mindenesetre örülök, hogy tudtam segíteni! -
gylacus #52698 A friss update-ben történt érdemi változás ebben a DEM importálásban? Mert ugye a changelogja azt írja hogy ebben történt fejlesztés. -
Routeres #52697 Így:
-
alexander1993 #52696 Ha szeretnék valós pályát építeni, hogy tudnám google térképet berakni az editorba, hogy arra építkezhessek?
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Vagy várd meg a nem túl távoli Börzsöny update-et, ahol már javítgatott járművek lesznek és forgó a villogójuk is. -
Attól még hogy 20x kérdezed meg ugyan azt, nem fogsz hamarabb kapni választ rájuk... Inkább olvass utána és tedd bele te magad!!!
Alist készítése -
abner56 #52693 Sziasztok miért nem mennek a börzsönyön a mentők,tűzoltók,rendőrök?Hogy tudnám berakni őket a pályára? -
Harmat Márk #52692 Sziasztok! valaki találkozott már hasonló problémával kispesten? ha igen valaki segítsen pls http://kepkezelo.com/viewer.php?file=bisow81jnbzt2xyuo6b8.png -
Routeres #52691 A manóba, a link lemaradt...
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24433 -
Routeres #52690 Nahát, mi ez?!
Nem tudom járt-e már itt, de van [url="http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24433"]ez a kis progi[/url], amivel se-perc alatt lehet .sli-ket készíteni, path-okkal, textúrákkal mindennel együtt. A második képen éppen a Rögös utcából bámulunk a vasúti átjáró és a KAC pálya felé. Jó kis cucc, nehéz letenni. :D -
fahrerplatz #52689 Talán meg kéne minimálisat tudni arról, hogy mit töltesz le és akkor nem írnál ilyet. Amúgy meg te magad mondod, hogy "eredetileg"... eredetileg az, de ez nem. -
Na jó. Működik meg minden, de ezek a bemondások..
Japán, angol meg kínai hablaty egy eredetileg fiktív NÉMET pályán.
Szerintem a készítők ezt csak viccnek szánták.
Elindulok nagyban a szép kis NL202-vel, megnyomom a Q-t, erre beordít nekem valamit japánul, aztán angolul, majd kínaiul, németül meg még azt sem mondja hogy puff.. -
De kár... :( az nekem nagyon fps zabáló volt még a Grundorf-on is, így vissza váltottam a 016-ra... Na mindegy, azért köszi az infót. :) -
Babszemzozo #52686 köszi de már megtaláltam :)
itt -
Mármint csak a fehér égboltot látni - na én is tudok fogalmazni :D -
Köszönöm, így már működik, bár nem látom az összefüggést a kettő között, hogyha nincs meg egy AI, fehér az égbolt.. -
Fdm019 #52683 Bocs,rossz link. -
Fdm019 #52682 Innen. http://omsihu2.wordpress.com/2013/10/15/pilzdorf-v5/ -
Babszemzozo #52681 sziasztok!
project szczecin 4,0 ban hogy lehet azt állítani hogy több vasúti jármű járjon a pályán ?
a válaszokat előre is köszönöm ! -
Hotemak #52680 Bocs a dupláért, csak a lényeget hagytam ki... Toyota Echo Verso!!!