63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Geri556
    Solaris U10 nem tudom, hogy van-e Omsi 2-be, de nem hinném, hogy több készült.
    A 7700-ből meg csak egy béta volt, amit itt megtalálsz.
  • Babszemzozo
    sziasztok !
    két kérésem lenne :
    1 valaki megtudná mondani hogy hol találok olyan solaris urbino 10-et ami jó omsi 2-höz?
    2 honnan tudnám letölteni a Volvo 7700 típusú buszt
    a válaszokat előre is köszönöm !
  • Omsifan1225
    Amúgy a pálya mérete ellenére egyáltalán nem zabálja az FPS-t ... :)
    _________
    norb82:Akkor biztos én vagyok a béna , de nekem a 2 mappa mérete nagyon különbözik :D
  • Geri556
    Minden be lett másolva a megfelelő helyre ? Fogalmam sincs miért csinálja, másnál tudtommal nem volt ilyen hiba :/
  • matesz19
    Öööhhh, az szép. :O Akkor ezt inkább le se töltöm... :D Ha már ekkora a pálya mérete, akkor fix hogy pfs zabáló pálya lenne nekem... :( Köszi az infót. :)
  • tesztii
    Nagyon jó ez a pálya, ajánlom mindenkinek, hogy kipróbálja. Sok helyett foglal, de nagyon jól fut, nagyon jók az FPS értékek a többi kisméretigényű maphoz képest. Kellemesen vezethető vidéki pálya, nincs nagy forgalom. A szép táj mellett vezetés közben nagyon jól ellehet lazulni.
  • Pepe1980
    Valami nem stimmel, .o3d modellt hiányol, és nem tudom felrakni a buszra :O
  • bpyfan
    Fáradj át az off topicba!
  • gcs7e7
    Bégül megoldottam. :) Azért köszi!
  • norb82
    A Hamburg is annyi kb:D
  • reveszda
    priviben
  • Carlo da Italia
    Ezt anno még én készítettem amikor nagy Merci Sprinter repaint festések készültek. de néztem a a mappámban,sajnos már nincs meg a repaint.Úgy látszik szórtirozás közben ez is a törlésbe került akkoriban.
  • Omsifan1225
    Az haggyán , hogy a tömörített fájl csak ~1.6 GB , de kicsomagolva ~4.5 Giga helyet foglal
  • Rasy
    Help!
    Warning: Scenery Object not found:SceneryobjectsNemolus ObjekteVerkehrszeichenVZ_Mast_Tats?chlichel?nge...if you are loading an addon map, please read the documentation and contact the map's author. If you are loading an original map, please repair OMSI with the original setup. Dél-Pestnél írja ki OMSI 2-ben.
  • matesz19
    Rendben. Köszi.
  • TNH
    Igen, jó mindkettőhöz
  • matesz19
    Tényleg ígéretesnek tűnik, de nem igazán értek lengyelül és a google sem fordit valami szuperül, de ez a pálya működik az OMSI1 és az OMSI2-ben is?? Valamint az durva hogy csak a mega müködik a 3 linkből és 1,63 GB-ot kéne leszedni róla...
  • n00body
    Ha már kormány is téma olyankor mi van ha 1-2 hét után a Trust márkájú kormányom érdekesen balra húz alap állásban kalibrációnál jónak tűnik a játékban Omsi2 (de már ETS2-ben is) durván balra húz; valamint iszonyat gyorsan forog a busz kormánya ha tekerem egyik vég állásból a másikba.
    Alapból is csak 180 fokot fordul, de eddig nem volt ennyire feltűnő vagy a win8.1 Ent. lesz a ludas??
  • Misuka963
    Nagyon szép :)
    Esetleg ha a kerekek sima Sprinter aluk volnának még szebb volna de így is pöpec ;)
  • gcs7e7
    A Sprinter is megkapta az arculatot | LVR-482 :D
  • Norbesz23
    OMSI2- Add-on Bécs
  • Ikarusfan
    Azt hiszem ebben benne van a válasz:

videó
  • Willy Wonka
    akinek van kormánya, hogyan tudja beállítani, hogy menjen rendesen? nekem össze vissza áll a kormány, meg a féket nyomom semmit nem csinál, ha a gázt meg fékezget a busz meg ilyenek
  • gcs7e7
    Hi!
    Ezt nem tudjátok ki rakta fel ide?

Szükségem lenne rá a telebusz repainthez, de ha nem is ezt, valami más festést tudnátok linkelni?
  • olimano2222
    Vita elkerülése végett,meg vártam hogy ebből mi fog ki sülni. De már szortíroztam ami nagyon nem ide való!
    További szép napot!
  • TNH
    Igaz.
    Oli:nyugodtan töröld a hsz.-eim, eléggé off mind...
  • padarmartin
    Legyetek szivesek ezt az eszmefuttatást privátban folytatni,ez egy OMSI topci és nem egy fizikával foglalkozó hely. :)
  • bpo451
    Üdv.
    A 4 ajtós csuklós citaro ajtónyitó parancsait meg tudná adni?
  • rurman
    Ma kijött egy gyönyörü map.

http://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-1-2-Fikcyjne-Pomorze-3-0-0--5613
  • TNH
    Meg ha rosszul is köti be, max elrontja, de meg nem rázza, lévén a gombok műanyagok...
  • norb82
    Ez azért tényleg nem így megy.....

Ha belekezdesz pl egy busz készítésbe és nem értesz hozzá, max nem tudod befejezni.

Ha viszont ebbe belekezdesz és nem értesz hozzá, tényleg még meg is b@sz az áram....
  • TNH
    Ömm, nem igazán így kell... Alapból nem egy billentyűzetre kellene rákötnöd, inkább egy joyra, ha nem akarsz valami panelre költeni. Én pl. egy Arcazet fogok venni 50 euróért, mert ez tökéletesen alkalmas egy műszerfalhoz, lásd a németek is ezt használják. Azért annál bonyolultabb a dolog, mint hogy forrasztasz 2-t és kész...
  • Ikarusfan
    Ha így írod, akkor csoda, hogy még nem vágott agyon az áram...
    Egyébként a mai billentyűzetekben fóliás NYÁK van, és a műanyag fóliára egy kicsit macerásabb ráforrasztani, mint a simára.
  • TNH
    Jesszus.... Az, hogy van egy műszerfalad, semmit nem jelent. Ahhoz még rengeteg minden kell, hogy a gépeddel működjön. Ez nem egy kisgyereknek való feladat, tehát ne várj sok segítséget.
  • Willy Wonka
    zsíííír os bödön! kösz!
  • Fognar
    Most hirtelen ezt találtam, mint kormány beállítása oktató videó:
  • Willy Wonka
    van ikarusz műszerfalam, vagyis a szomszédnak van, de asztmondta ide adja, és abban akarom, beépíteni, volt olyan video is, csak MAN kormánnyal, de az is jó
  • Willy Wonka
    Vettem a madaras teszkóba egyet akciós volt, mert láttam valami videoba h a csoka kormányal vezet! nem tudom mi az a játékvezérlő, omsi 1 2
  • Fognar
    Milyen kormányt? Mint játékvezérlő? Omsi 1 vagy 2?
  • Willy Wonka
    kormányt hogy kapcsolom be???