35802
-
RAMyMamy #3697 elég szar vicc -
#3696 ez csak Ramy lehet. -
Cat 02 #3695 [URL=http://www.flickr.com/photos/18697966@N00/sets/72157608377333404/detail/]hehe ^^[/URL]
'cikk' róla -
spy803 #3694 Olyan videót mutattak, neki, hogy beszart -
#3693 :AS_D:AS_D:D:D -
#3692 -
#3691 nem is 1x :S -
#3690 VótMá'..[vagy másik topikban? :O] -
geo91 #3689 Aknakereső - A film -
geo91 #3688 most mit vártál? :D elég nagy öngólt volt berakni egy ilyen képet. :DDD -
#3687 -
RAMyMamy #3686 -
#3685 én ezt egy kicsit máshogy ismerem:D
1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz
2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz
3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található
4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.
5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő
képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec
6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5
Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében
csak egy adatcsomagot enged át.
Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!!
-
geo91 #3684 neked való :DDD -
RAMyMamy #3683 -
geo91 #3682 na ne bassz...
attó még jó -
RAMyMamy #3681 ez fotóbolt -
geo91 #3680 -
pista89 #3679 áááááááh:D -
Pio #3678 hup.hu-ról:
A geek érdekes egy emberfajta. Az életét a számítógépek közt tölti, egyik-másik fejében megfordul az is, hogy valahogy feltölti magát a rendszerbe. De vajon mi lesz azután, hogy távozik? A Slashdot-ra küldte be az egyik olvasó a testvére kissé morbid sztoriját. Miután bátyja elhunyt, a hamvasztás után maradványainak egy Sun SPARCstation ad otthont. A halotti toron teljesen jól szuperált a végső nyughely. Aki utolsó üzentet szeretett volna küldeni az eltávozottnak, az egyszerűen bedobhatta a gépbe a floppy nyíláson keresztül vagy rátehette a gépre végső nyughelyre.
-
ba32107 #3677 De még úgy sem xhtml valid :) -
#3676 ja -
#3675 neem ebből az következik hogy a legjobb tűzfal a nő :D -
Pio #3674 És még milyen értékes tudás!
-
#3673 a tudás is hasonló szinten mozog -
#3672 nem tudhatod, lehet régi kép, és akkor még jobbak voltak a padok, mint most, mert kicsit leamortizáltuk, az lcdket is, meg a klavi is hasonlóan retkes -
#3671 :DDD Megpróbálom kiszenvedni, de gecif*s, szivatnak ahol tudnak. :/ -
Pio #3670 Akkor megnyugodtam. Te viszont besz*ptad, mert én vagyok a dékán és másodszor is kicsaplak msdnaa-val való visszaélés miatt! :D
Amúgy sok sikert a második nekifutáshoz, az infós diploma g*cisokat ér a munkaerőpiacon, szóval mindenképp szenvedd ki valahogy, mert iszonyatosan megéri.
Én tanultam előtte vegyészmérnöknek, amit egészségügyi okokból abba kellett hagynom (pedig begyszó egész jól ment a suli és szerettem is :D) és azért döntöttem másodszorra az infó mellett, mert a BMEs állásbörzés anyámkínjának általában a háromnegyede a 8 műegyetemes karból egynek szólt: a villamosmérnöki és informatikai karnak... ja és mert egy menthetetlen, gépfüggő, kockafejű nyomi vagyok! -
#3669 a pad nem ilyen...szarabbxD -
#3668 Nem én vagyok a dékán. :D Egy egyszer már kibukott, de most újrafelvételizett diák vagyok. :D
Mivel most másik email volt az ETRben kaptam még egy MSDNAA-t, ez se rossz, így kettő van. :D -
#3667 ez olyan, mintha a mi sulinkban történt volna, ott is ilyen pad, meg bill. van -
Pio #3666 Ja, valami olyasmi, voltam meg vagyok is, ebben a félévben elsősorban mondjuk csak a diákmatrica miatt, mert órám az nem nagyon van, munkám viszont annál inkább... Csak a dékán meg ne tudja... apropó remélem nem Te vagy a dékán! :D
Viszont az msdnaa-t behúztam a bme-n is, mi mindenre nem elég fél év munkaviszony... ;-) -
#3665 Szintúgy, webfejl 2. JS meg talán minimális PHP, de, arra van külön speci. -
Cat 02 #3664 Ping-pong nem volt ?
-
#3663 Csak nem ELTÉs vagy/voltál?:D Ott jár 3 kredit a webfejlesztésért. :D -
Pio #3662 Nem, amikor én csináltam még annyi volt az elvárás, hogy legyenek benne képek, linkek, űrlap, css és egy tetszőlegesen egyszerű javascript. Mondjuk így belegondolva életem talán legkönnyebben megszerzett kreditjei voltak azok... :) -
Cat 02 #3661 Pedig nem lenne rossz. Bár legtöbb embernek lehet nincs már ideje rá, a több órányi ie fix után :D
ám abban a 3 kreditesben volt design,html,javascrip(ajax),php ? :) Mert sajna ma már ez alap :D -
#3660 és az információ közel 100%-ka elvész -
Pio #3659 Bárcsak így lenne, egyszer csináltam valid honlapot életemben az érte járó 3 kreditért vagy mennyiért, azóta közöm sem volt a témához, pedig most sz*rrá kereshetném magam vele... -
geo91 #3658 loooooooooooool :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDda.sd_:as-D:ASDASDASD