35802
-
#3857 annyira nem:D hűérzékelők döntik el, hogy jobb, vagy bal oldalon kattintottál:D ügyes cucc(és legalább végre több gombja is van, pedig még csak egy sincs neki XD) -
#3856 de fosch -
#3855 meg kell nyomni :P
az egész egy nagy gomb :D -
#3854 azzal a szarral hogy lehet kattintani? :D -
#3853 Ja én is viccesnek találom, hogy a cégnek csak most jutott eszébe perelni :) -
#3852 Lol!
Most néztem utána, csak azt nem értem, hogy idáig miért nem volt ez probléma? :O S miért csak most jöttek rá, hogy ezt licenc védi!
Illetve, akik a nevet adták, azoknak is sok eszük lehtett! :D -
#3851 Hehe, ezt nem biztos hogy sokan érteni fogják :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A középen látható Mighty Mouse-t most vonják ki a forgalomból. A neve is meg fog változni az utódjának, peres ügyek miatt... -
ba32107 #3850 "Chuck Norrisnak nem kell break;-et raknia a case ág végére"
A_S:A:SA_SASD:A_ -
RAMyMamy #3849 -
#3848 miért?
az a játék egy nagy vicc:D -
#3847 sztem vedd ki geo, modi meglátja kibasz egyből :D -
#3846 jó lenne mondjuk, ha most azonnal kivenné. -
#3845 -
#3844 nemtudom, sztem amugyis szánalmas ez a maffiozo izé, de hogy még bannerba is kirakja a topic hg a saját linkjét...
ráadásul messze van a pc humortol -
#3843 lol maffiózó
gyermeteg... -
#3842 miért,legyen inkább kék?:D -
#3841 muszáj bannerba az a piros szöveg?... -
#3840 SASF:SD?SAD:A:DAAD?:A?DS -
karajjj #3839 A:_SFD:AS_:FD_ASFDasfdsad -
Landor #3838 Chuck Norris nem "utasítja" a számítógépet bizonyos feladatok elvégzésére, hanem "kényszeríti" azt.
:D:D:D:DDD -
#3837 -
#3836 * Chuck Norris fejben debugolna, ha szüksége volna rá.
* Chuck Norris tud olyan végtelen rekurziót írni, ami visszatér.
* A projekt menedzserek sosem kérnek Chuck Norristól becslést. SOHA.
* Chuck Norris egyetlen assert-tel unitteszteli az alkalmazást. Mondanom se, hogy a kód mindig hibátlan.
* Chuck Norris fél másodperc alatt találta ki az utazó ügynök probléma megoldását. Az algoritmust csak Chuck Norris tudja implementálni, de pszeudokódot megismerhetjük:
Start
Tépd az ügynököt N darabra.
Rúgd a darabokat N városba.
Vége
* Chuck Norris szakállában minden szőrszál külön szálon fut.
* Chuck Norrisnak nem kell break;-et raknia a case ág végére (de csak neki nem, NEKED KELL). Jobb is így, mert ha Chuck Norris elkezd törni, akkor ott kő kövön nem marad.
* Ha Chuck Norris ír egy rendszert, akkor annak rendelkezésre állása 101%-os.
* Chuck Norris nem használja a PI konstanst, hiszen tudja fejből. Amikor szüksége van rá, akkor egyszerűen legépeli az egészet.
* Chuck Norris nem "utasítja" a számítógépet bizonyos feladatok elvégzésére, hanem "kényszeríti" azt.
* Az átlagos programozó első programja a "Hello World!" valamilyen egyszerű programozási nyelven. Chuck Norris első gyakorlófeladatként leprogramozta a nagy egyesített elméletet minden létező programnyelven egyszerre. Miután elkészült a kód, lefuttatta vele az ősrobbanás szimulációját, és azt gondolta magában, hogy élőben jobban nézett ki.
* Chuck Norris kedvenc nyelve a Brainfuck.
* Chuck Norris programjai 101% processzorterheléssel futnak. Az egyetlen hardver, ami optimális futtató környezet Chuck Norris algoritmusaihoz, az Chuck Norris agya.
* Chuck Norris hálózatkezelés közben csak egy OSI réteget használ: a fizikait.
* Chuck Norris nem ír rendező algoritmust. Ő RENDET TEREMT!
* Chuck Norris tranzakcióit nem lehet rollback-elni. Amikor egy szerver megpróbálta, akkor Chuck Norris az egész szerverhotelt a napba dobta. -
#3835 -
#3834 Alap Division by zero XD Hogy utálom! XD -
Pio #3833 Gondolkodtam én is rajta, de szerintem még belefér, annyira nem durva talán. Na persze nyugodtan kimoderálhatod, ha gondolod, mert valóban simán besorolható nem ide valónak. Viszont a HALO témát én abba hagytam (sokak örömére :) ), van egy csomó kép, de annyira nem viccesek. Vagy legalábbis nekem (csak az első részt ismerem) annyira nem "jönnek át". -
geo91 #3832 ez azé már sok... -
Pio #3831 -
Pio #3830 -
#3829 kissé hamar föladta -
#3828 -
#3827 "Nincs mit Tenni"
-
Pio #3826
-
geo91 #3825 looool :D -
Pio #3824 -
#3823 Mondjuk ezek a hibaüzenetes képek is ütnek elég rendesen xD MÉG! XD -