35802
IWimv2m.jpg
  • takysoft
    annyira nem:D hűérzékelők döntik el, hogy jobb, vagy bal oldalon kattintottál:D ügyes cucc(és legalább végre több gombja is van, pedig még csak egy sincs neki XD)
  • Solten
    de fosch
  • Zetorg
    meg kell nyomni :P

az egész egy nagy gomb :D
  • Hegi90
    azzal a szarral hogy lehet kattintani? :D
  • GregSB
    Ja én is viccesnek találom, hogy a cégnek csak most jutott eszébe perelni :)
  • BB7
    Lol!
    Most néztem utána, csak azt nem értem, hogy idáig miért nem volt ez probléma? :O S miért csak most jöttek rá, hogy ezt licenc védi!
    Illetve, akik a nevet adták, azoknak is sok eszük lehtett! :D
  • GregSB
    Hehe, ezt nem biztos hogy sokan érteni fogják :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A középen látható Mighty Mouse-t most vonják ki a forgalomból. A neve is meg fog változni az utódjának, peres ügyek miatt...
  • ba32107
    "Chuck Norrisnak nem kell break;-et raknia a case ág végére"

A_S:A:SA_SASD:A_
  • RAMyMamy
  • Piloss
    miért?
    az a játék egy nagy vicc:D
  • tommygear
    sztem vedd ki geo, modi meglátja kibasz egyből :D
  • bertino
    jó lenne mondjuk, ha most azonnal kivenné.
  • BB7
  • Zomil
    nemtudom, sztem amugyis szánalmas ez a maffiozo izé, de hogy még bannerba is kirakja a topic hg a saját linkjét...

ráadásul messze van a pc humortol
  • tommygear
    lol maffiózó
    gyermeteg...
  • Piloss
    miért,legyen inkább kék?:D
  • Zomil
    muszáj bannerba az a piros szöveg?...
  • Piloss
    SASF:SD?SAD:A:DAAD?:A?DS
  • karajjj
    A:_SFD:AS_:FD_ASFDasfdsad
  • Landor
    Chuck Norris nem "utasítja" a számítógépet bizonyos feladatok elvégzésére, hanem "kényszeríti" azt.

:D:D:D:DDD
  • brodix
  • Hegi90
    * Chuck Norris fejben debugolna, ha szüksége volna rá.
    * Chuck Norris tud olyan végtelen rekurziót írni, ami visszatér.
    * A projekt menedzserek sosem kérnek Chuck Norristól becslést. SOHA.
    * Chuck Norris egyetlen assert-tel unitteszteli az alkalmazást. Mondanom se, hogy a kód mindig hibátlan.
    * Chuck Norris fél másodperc alatt találta ki az utazó ügynök probléma megoldását. Az algoritmust csak Chuck Norris tudja implementálni, de pszeudokódot megismerhetjük:

Start
    Tépd az ügynököt N darabra.
    Rúgd a darabokat N városba.
    Vége
    * Chuck Norris szakállában minden szőrszál külön szálon fut.
    * Chuck Norrisnak nem kell break;-et raknia a case ág végére (de csak neki nem, NEKED KELL). Jobb is így, mert ha Chuck Norris elkezd törni, akkor ott kő kövön nem marad.
    * Ha Chuck Norris ír egy rendszert, akkor annak rendelkezésre állása 101%-os.
    * Chuck Norris nem használja a PI konstanst, hiszen tudja fejből. Amikor szüksége van rá, akkor egyszerűen legépeli az egészet.
    * Chuck Norris nem "utasítja" a számítógépet bizonyos feladatok elvégzésére, hanem "kényszeríti" azt.
    * Az átlagos programozó első programja a "Hello World!" valamilyen egyszerű programozási nyelven. Chuck Norris első gyakorlófeladatként leprogramozta a nagy egyesített elméletet minden létező programnyelven egyszerre. Miután elkészült a kód, lefuttatta vele az ősrobbanás szimulációját, és azt gondolta magában, hogy élőben jobban nézett ki.
    * Chuck Norris kedvenc nyelve a Brainfuck.
    * Chuck Norris programjai 101% processzorterheléssel futnak. Az egyetlen hardver, ami optimális futtató környezet Chuck Norris algoritmusaihoz, az Chuck Norris agya.
    * Chuck Norris hálózatkezelés közben csak egy OSI réteget használ: a fizikait.
    * Chuck Norris nem ír rendező algoritmust. Ő RENDET TEREMT!
    * Chuck Norris tranzakcióit nem lehet rollback-elni. Amikor egy szerver megpróbálta, akkor Chuck Norris az egész szerverhotelt a napba dobta.
  • GregSB
  • daeemoon
    Alap Division by zero XD Hogy utálom! XD
  • Pio
    Gondolkodtam én is rajta, de szerintem még belefér, annyira nem durva talán. Na persze nyugodtan kimoderálhatod, ha gondolod, mert valóban simán besorolható nem ide valónak. Viszont a HALO témát én abba hagytam (sokak örömére :) ), van egy csomó kép, de annyira nem viccesek. Vagy legalábbis nekem (csak az első részt ismerem) annyira nem "jönnek át".
  • geo91
    ez azé már sok...
  • Pio
  • Pio
  • Piloss
    kissé hamar föladta
  • edios
  • bertino
    "Nincs mit Tenni"

• Pio

• geo91
    looool :D