35802
IWimv2m.jpg
  • pointer4
    Egy ilyen ?

• MR ME
    :DDDDDD
  • alcotb
    múlthéten is ki kelett nyírnom eggyet...jah...nem elefántot :D nem volt büdös, de nehéz volt utánna 2 nap után letakarítani a parkettáról :D
  • LasDen #5738
    vagy kurva erős vagy, vagy kurva nagy :D
  • alcotb
    nem!egy elefánt!
  • Doddy a düdő
    egy madárpók?
  • alcotb
    megátkozott ez a topik...az előb...nagyban olvasok vissza...nézem a gyümipoloskás képet, közben tolom az arcomba a mandarint...erre...emelem (oda sem figyelve) a számhoz és lám mi van rajta?
  • Cat 02 #5734
    Nekünk kertes ház van csak, de ide is beugrál néha. Rohadt zavaró, hogy annyit hallasz a sötétben, hogy néha koppan valami és mindig máshol :D
  • LasDen #5733
    nekem volt hogy a 9.-re feljött egy egy szöcske....:D
  • ba32107
    Egész éjjel offoltatok-e
  • geo91
    naja, a málnás sztori nekem is megvolt már... :CC
  • CoolX
    azt bírom még amikor bejön a sáska,hallom hogy valami koppan.ok meglesem kezemben egy spray-vel támadásra kész vagyok,erre meg elbújik a szőnyegen,muszáj volt keresgetni a seprővel,aztán csak meg lett
    másik:éppen olvasgatok neten,teljesen bele mélyültem,erre meg a kezemre száll a poloska,de még lerázni se tudtam :DDD aztán be esett a seggem alá,na mondom tuti nem taposlak szét,mert 1 hétig kell szellőztetni az meg kockázatos sáskák miatt :D
  • morcosqtya
    ja, PONT olyan az íze, csak még szarabb. Rohadt keserű, és hánytatós.
    Majd hozok neked 10-12 darabot, oszt melegszenyába beletolod..
    :)
    Ne fintorogj. Etiópiában meg éheznek bazmeg.

:))
  • GregSB
    Lol
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bátyám is ráharapott egyre málnázás közben :D (vidékimen -> málnaszedés, közben persze zabálás -> rajta volt a poloska az egyik szem málnán :P)

Ő is majdnem elhányta magát, azt mondta olyan rossz volt az íze mint a szaga
  • Aquir
    galériámban gyilkospoloska. De régen is volt állattan :)
  • MR ME
  • Aquir
    mi tesómmal kiskoromba fújtunk le egy darazsat hajlakkal (nem volt jobb ötlet), aztán megfogtuk műanyagdobozzal, leragadt szegény
  • LasDen #5724
    áááá bazmeg, de durva :D áááá fúúj :D de szar lehetett...:D
  • MR ME
    sörösdobozba am pont befér a lukon, multkor próbáltam
  • morcosqtya
    csak spoilerben írom le mert SZIGORÚAN 18+ és csak saját felelősségre olvasd el!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyszer beszállt egy poloska a nyitott számba, és én ráharaptam.. Hazáig öklendeztem és köpködtem. Otthon kb 5 percenként mostam fogat a legdurvább fogkrémekkel, szájvíz, és utána 3 napig ettem folyamatosan hogy ne rohadjon el a szagtól az aki a pofám közelébe kerül véletlenül.. Nem volt egy jó élmény... azóta én ezeket NEM CSAPOM SZÉT hanem egy gyufásdobozzal csapdázom és kihajítom élve az erkélyről az utcára (odalent hátha elüti egy vadállat 17 éves Imprézás) :)))))
  • LasDen #5721
    nálunk reluxa van úgyhogy ez nem gond :D
  • MR ME
    ha gyorsan ölöd meg, akkor nem lesz büdös, ezt már énis észrevettem
    hírtelen lebaszod akkor nincs gáz, csakhát ablakon má csak nem kenem szét :/
  • MR ME
    én kiskoromba rátoltam egy fél flakon kemotoxot, de nem döglött meg, azt vitte magával a habot, muris volt, de a végén muter segítségét kellett kérni :(
  • LasDen #5718
    nekem még nem volt problémám belőle :D
  • Hegi90
    padlószőnyegen necces :D
    meg poloskát papuccsal? kibaszott büdös lesz
  • LasDen #5716
    ált papucsommal szoktak találkozni....de mindig a papucs jön ki győztesen belőle :D
  • Hegi90
    hát nekem volt olyan, hogy az egyik poloskát 1 óráig kergettem a szobámban (amikor már ott voltam, hogy megfogjam budipapírral, mindig megijedtem és elengedtem xD), utána megnyugodtam és lefeküdtem, erre 5 perc múlva hallom megint zümmög valami :S:S:S
  • morcosqtya
    #5709: :SADS:ADs:ASD:SDAD:saDd:adaaas

#5707: Én tartottam is a gekkóval egy terráriumban, de kb 20 percig volt társbérlő..
    A bútorait már nem hozhatta be... :)
  • MR ME
    ez még kérdéses :D
  • LasDen #5712
    akkor már álca :D de te valami meghatározhatatlan vagy :D
  • Hegi90
  • geo91
    akkor mi vagyok, autobot? :DDD
  • MR ME
    jó de te nem vagy ember :D
  • MR ME
    jah igaz :D

hát én se figyelem, néha találok simán már megpusztulva kiszáradva is a sarokba, de annak még örülök is, nem kellett nekem kivinni élőn
  • geo91
    nekem már volt többször is a kezemben ilyen botsáska, szerintem aranyos. :)
  • LasDen #5706
    azt utálom bennük, hogy megbújnak a szobában...:D többször volt, hogy 15-20 percig nem vettem észre, hogy a szobában van...undorító dögök :D
  • morcosqtya
    Hát mire valók a hűséges barátnők/feleségek?
    Pókot szétnyomni, nem? Mi addig átmegyünk gyorsan a másik szobába a laptoppal...
    :P
  • MR ME
    nálam azok pont télen jönnek be, én eskü félek tőlük :( mi gonosz bogarak má azok, fujj :|
  • MR ME
    há ja énse játszanék vele vazze hanem kifutnék a szobából az tuti :D
  • Hegi90
    hát nekünk már van lassan egy 10 éves konnektoros szunyogriasztónk, az tökéletesen működik. Felül kis piros lámpácska csalogatja oda őket, a gáz meg kinyírja ^^

amúgy ezek a kis gecik még a képernyő fényére is bejönnek