PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Utoljára szerkesztette: zeli, 2015.02.04. 01:08:30
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://a.pomf.se/bdgfpf.webm
Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Garfield, 2015.01.29. 17:12:46
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de legyen valami oldschool is

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Akármennyire is szeretnéd teljes erőből lerángatni az "egyiket", nem fog menni. Csak a "másik" oldal hisz. Pont ez a lényeg, tudod.
De ez itt kurvára off.
Továbbá megrögzött ateistát jellemzően tényekkel meg lehetne győzni, míg ez fordítva nem igaz. Ne próbáld egyenlőnek hazudni a két oldalt, mert rohadtul nem az.
Meg komolyan, most próbálod kimosdatni azokat, akik meséket vesznek halálosan, véresen komolyan. Hogy a picsába lehet ezt még csak összehasonlítani is azzal, aki erre nem hajlandó?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.01.29. 08:33:30

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Annak meg nem látom hátrányát, hogy az asztali gépemen, a laptopomon a táblagépemen és a telefonomon is ugyanaz a rendszer fut. Nemhiszem hogy szinkronizálási gondjaim lesznek valaha is.
Táblát is 3 féle képpen tudom használni csak fogom rátolom tv-re nappaliban hdmi-n, rádugom usb-n a vezetéknélküli billt és egeret és máris használható asztali pc-ként. Ha meg kell beledobom a billentyűzetes tokba bt-n rákapcsolom az egeret és notebook. Vagy csak natúran táblaként használom...
Ezt win 8-al is megtehettem eddig de sokat finomítottak, hogy az asztali felület asztali a tábla felület meg táblagépekre legyen jó.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de mostmár ne offoljunk.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mondjuk az is igaz, hogy ezen felül max a mindigtv appot használom. Meg persze mintha startmenü lenne nyitogathatom a progikat, amiket nem használok olyan gyakran, hogy teleszórjam velük az asztalt vagy a taskbart.
Ha lett volna legál win7-em én sem váltottam volna, de volt ócóért és így nem kell loadert vadászni, ha valamiért újra lesz húzva a gép.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2015.01.27. 18:58:03

<#idiota>#idiota>