PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zeli
True 😄

Utoljára szerkesztette: zeli, 2015.02.04. 01:08:30

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

plu604
Egy próbát végülis megért

Narxis
looool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lol
SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

RAZOR27
#PastafariPride

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

benőmenő
Az kizárt dolog! Tiltja a vallásom! <#banplz>
Mármint a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvún kívül, természetesen.
Utoljára szerkesztette: Garfield, 2015.01.29. 17:12:46

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Wow, egy igazi pasztafáriánus!

LasDen
Egyetlen igaz isten van és az a Repülő Spagetti Szörny

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pxxl

All hail the double x!

nézd, hülyének lenni emberi dolog, nem vallási, ha neki az kell, hogy apu vigyáz, hogy a sok kezű csajszi segít a nehézségeken, hogy a beszívott dagi segít át az úton legyen, a magánügye. Valaki a hit nevében tesz jó/rossz dolgokat, valaki meg azért mert úgy gondolja, hogy a csillagos lobogó, sarló kalapács, bármi akármi, mindenre feljogosítja. a vallás nincs katasztrofális hatással a világra, azok az emberek vannak katasztrofális hatással a világra, akik valamilyen ideológia mentén felsorakoztatnak maguk mögé embereket és mások kárára cselekszenek, hogy fényevést, vakcinatiltást, nekem nem szimpi nép kiirtását csinálja, vagy random emberek gulágra küldését az mindegy ebből a nézőpontból. Kérlek győz meg nekem egy hithű ateista komcsit, hogy nácinak lenni micsoda csudi jó dolog. Az, hogy a környezetedben nincsenek teszem azt normális hívő emberek, értsd ugyanolyan average joe mint te vagy én, de néha elmennek templomban, hisznek, fontos nekik a hitük ápolása, az nem azt jelenti, hogy ne ilyen lenne a hívők nagy része.

de legyen valami oldschool is

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"addig amíg nem hiszi az egyik magáról"

Akármennyire is szeretnéd teljes erőből lerángatni az "egyiket", nem fog menni. Csak a "másik" oldal hisz. Pont ez a lényeg, tudod.
SzirmosSzisza
Nekem alapvetően egyik féllel sincs bajom, addig amíg nem hiszi az egyik magáról, hogy magasabb szinten van mint a másik és nem kezd el engem baszogatni, hogy másban (nem)hiszek, mint pl te itt.

De ez itt kurvára off.

Attól még hogy társadalmilag elfogadott és tömeges, még elmebaj. Miben különbözik a láthatatlan, vigyázó apu a paranoidok folyamatosan megfigyelő nagytestvérétől? Mégis mi alapján mondjuk azt, hogy az egyik elmebaj, a másik nem, mikor ugyanúgy végletes, és ugyanúgy katasztrófális hatással van az ember életére?
Továbbá megrögzött ateistát jellemzően tényekkel meg lehetne győzni, míg ez fordítva nem igaz. Ne próbáld egyenlőnek hazudni a két oldalt, mert rohadtul nem az.
Meg komolyan, most próbálod kimosdatni azokat, akik meséket vesznek halálosan, véresen komolyan. Hogy a picsába lehet ezt még csak összehasonlítani is azzal, aki erre nem hajlandó?
na bazz, ha tudom, hogy ennyire elszabadulnak itt az indulatok, be sem rakom -.-
<#eljen> kiváló végszó egy meg nem kezdett vita végére.
agnosztikusként erről a véleményem: elvakult vallásosként elmebajosnak nevezni a hitetleneket, pont annyira színvonalas, mint megrögzött ateistaként elmebajosnak nevezni a vallásos embereket. Mindkét fél ugyanazon a színvonalon van, csak ellentétes oldalon. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nincs olyan, hogy "egészségesen vallásos". A vallás egy elmebaj, és van súlyossága.
én igazából az ilyen embereket valahol sajnálom, mennyire kell mellé menni az életednek, mennyire kell elbaszott gyerekkor ahhoz, hogy egy egészségesen vallásos ember helyett, egy ilyen kényszeres önigazoló, önjelölt izzadtságszagú álpróféta bulshitt generátorrá válj? 😞

ezt akkor sem lehet überelni!

nem úgy van, hogy a windows boot logo perdületéből is ilyen hülyítő rezgés jön ki, ami a csakrákon megy be?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.01.29. 08:33:30

Azon gondolkodtam, mi van, ha az egereket-billentyűzeteket is ezzel az anyaggal kezelik? Óvatosan vegyetek Microsoft terméket!
Tudtátok, hogy Bill Gates is bennevan? O_o

SzirmosSzisza
Wii játékokat már most is lehet gépen játszani <#nezze>

akyyy
x év múlva meg ugyanazt a mai játékot játszod az androidos telefonodot(tableteden, mint amit most gépen (lásd max payne, vagy gta xDDD)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

REALista
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Szivesen kipróbálnám, hogy hogy viszi a gépem.

Nem humoros, de azért O_o

kifli
Én használom a tp-t egy ideje notin. Játékok jobban futnak mint 8-on, illetve elég jó eddig mindenben. Olyan hardver működik vele alapból amit win 7-en 3 nap után sikerült működésre bírjak, mert a gyártó már megszűnt létezni és alig találtam drivert és az sem volt alapból jó. (Egy beépített ujjlenyomat olvasóról van szó notiba, nem szükséges de egyszerűbb mint jelszót gépelni)

Annak meg nem látom hátrányát, hogy az asztali gépemen, a laptopomon a táblagépemen és a telefonomon is ugyanaz a rendszer fut. Nemhiszem hogy szinkronizálási gondjaim lesznek valaha is.

Táblát is 3 féle képpen tudom használni csak fogom rátolom tv-re nappaliban hdmi-n, rádugom usb-n a vezetéknélküli billt és egeret és máris használható asztali pc-ként. Ha meg kell beledobom a billentyűzetes tokba bt-n rákapcsolom az egeret és notebook. Vagy csak natúran táblaként használom...
Ezt win 8-al is megtehettem eddig de sokat finomítottak, hogy az asztali felület asztali a tábla felület meg táblagépekre legyen jó.
Narxis
Jóskapista csak megijed a ModernUI-tól de igazad van ne offoljunk.

RAZOR27
attól hogy szerinted hülyeség még valakinek lehet hasznos (te se, én se veszem hasznát, de mi nem is vagyunk jóskapisták)

de mostmár ne offoljunk.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gondolkozom is rajta hogy belehekkelem, a .gadget file egy átnevezett .zip az összes gadget javascript és html alapú. annyira azért nem lenne nehéz fixálni
benőmenő
Store-ból le lehet szedni currency convertert, amit oda lehet snappelni valamelyik oldalra, vagy ahogy akarod.
Mondjuk az is igaz, hogy ezen felül max a mindigtv appot használom. Meg persze mintha startmenü lenne nyitogathatom a progikat, amiket nem használok olyan gyakran, hogy teleszórjam velük az asztalt vagy a taskbart.
Ha lett volna legál win7-em én sem váltottam volna, de volt ócóért és így nem kell loadert vadászni, ha valamiért újra lesz húzva a gép.
SzirmosSzisza
De ehhez minek frissítés? 1000+1 online API van amiből ki lehet nyerni 😄

Narxis
Bele tudod írni.

nem, Microsoft leállította a frissítését "biztonsági rés" blabla szöveggel :/
RelakS
ezexerint nem nálam van a hiba :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nekem olyan kell amibe bele tudom írni az összeget és átváltja :|
Narxis

munkám miatt sok konvertálást csinálok, egy ilyen sidebar ami folyamatosan ott van és látszik az egyik monitoron nagyon kényelmes

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2015.01.27. 18:58:03
SzirmosSzisza
Ezekre miért kell app? Beírod Googlebe, Bingbe, wolframalfába.

Nekem currency converter hiányzik csak, 90 napja nem lett frissítve, akkor még 242 volt a dollár :|
Narxis
Azok hülyeségek, tabletre meg okostelefonra valók.