PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ME széria sose hatott meg (nem szeretem, első részt próbáltam eszméletlen unalmas volt NEKEM) így nem is tudom ott milyen balhé volt. És benőmenő nem nem skinek miatt van a felháborodás (szintén sose érdekelt se a sapkák) a probléma az egész üzletpolitika.
benőmenő
De míg a ME 3-ban egy elég fontos csapattag volt már elve a lemezen mellék küldikkel és dialógusokkal amiért plusz pénzt kértek, itt azon megy a felháborodás most, hogy miaz, hogy csak szürke lehet a mindenki által elérhető szörny, és miért kell fizetni ugyan ezért egy lilás árnyalatban.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.02.18. 18:11:20
ME3on azért nem volt vergődés mert lewarezolták, ez meg multi
NandorHUN
Nem ez az első ilyen játék, nem tudom miért kell ezen pont most felháborodni, anno már Mass Effect 3-ban is ez volt, elkészítették a kész játékot aztán 1-2 részt "lezártak" benne, pénzért meg mint DLC " le lehet tölteni". Mondjuk akkor volt is felháborodás, de most már minden játék így jön, Season Passt a játékkal együtt adják, egyébként szerintem is szemétség.
Systore
szerencsére béta alatt kijátszottam magam vele, 30 eurót nem ér.
Ez a baj, hogy "Valakinek igen" és nem mindenkinek. Amíg így is rengetegen megveszik a játékokat addig fejni is fogják a buta népet. Meg is érdemli a gamer társadalom. Evolve esetében tényleg az "fáj", hogy elgondolkodtam a vételen mert érdekes/jó játéknak tűnt. Birka viszont nem vagyok. kár érte.
benőmenő
Mint mondtam ezek skinek és a videóban elhangzik ennek a mikéntje (bug vadászat és sokszorosítás közben a grafikusok nem a töküket vakargatják, hanem gyártják a skineket).
Szarul esik, hogy még meg sem jelent a játék, de már van kész fizetős plusz tartalom? Valakinek igen.
Befolyásolja a játékmenetet és annak élvezhetőségét? Nem.
meg talán azt ,hogy a meg sem jelent játékhoz jelentenek be olyan tartalmakat amik egyébként benne vannak a kész játékba, de később DLC néven x dollárt fizetve tudod "megnyitni". Legyártottak egy rakás tartalmat majd a felét kivágták ,hogy jó lesz később eladni dlc-nek. PCgurun olvastam talán megjelenés előtt már 130 dollár értékű DLC-t jelentettek be. MEGJELENÉS ELŐTT? úgy hogy alapból 60 dollár? vegye meg az aki tényleg hülye.
benőmenő
Igazából csak szarul kommunikálta a kiadó, mert day1 csak skineket lehet venni és season passt a később érkező dlc-khez.
Az egyetlen dolog, amit kritizálni lehet, hogy külön-külön season passt kell venni a szörnyekhez és a hunterekhez is. Viszont az új játékmódok és pályák ingyér jönnek mindenkinek, aki megvette a játékot valamilyen formában.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.02.18. 15:49:42
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Remélem ezt valaki már a drága fejlesztőknek is eljutatta 😄. Pofán leszakad tőlük ennyire (és ilyen hülyeséggel) elcseszni egy amúgy várós játékot. Szánalmas. ŐK megérdemelnék a csődöt.
Systore
heh

XD
😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kernel.org-ot nehogy belinkelje neki valaki mert a szívéhez kap szerencsétlen 😄

Narxis
loool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ezek jók. 😄

😄DDDDDDDDDDDDD

SzirmosSzisza
<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerencsére sosem használtam még és nem is akarom! 😄
Amióta uninstaláltam a VS-t, azóta úgy érzem, hogy teljes harmóniában élek. <#idiota>

SzirmosSzisza

Jim Morrison
nem gondoltam volna, hogy a sok kép után valaki még videót is fog belőle csinálni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

artschi
thx.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RatBaG
gratulálunk, önben egy mesterdetektív veszett el!

Per Aspera Ad Inferi.

artschi
Road Rash-kópiának tűnik első ránézésre.
Utoljára szerkesztette: artschi, 2015.02.09. 21:23:02

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza
Sima BF csak rendőrrel és terroristákkal, de eléggé lófasz.

RatBaG
early acces, i'm lovin it...

Per Aspera Ad Inferi.

pajti
Meanwhile in Battlefield : Hardline Beta

Utoljára szerkesztette: pajti, 2015.02.09. 19:34:48

pajti
fontossági sorrend <#hehe>

RelakS
Videókat megnézted?
Ha igen, akkor a címüket tuti nem, amiben a Battlefield szó szerepel. Gondolom nem arra utal, hogy a pálya kész csatatér <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zeli
Ez valami Saints Row copy, vagy mi a fene? 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Jim Morrison
a bűvészeset még nem is láttam 😄 szerintem ez az új "battlefield" csúcsa :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS
najó, én azon a harmadik kézen még mindig visítva röhögök XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Van pár fun újratöltés is benne

http://i.imgur.com/ns30XZ7.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=sG4O9lVst7Q
https://www.youtube.com/watch?v=kHpyOgCkfAI
https://www.youtube.com/watch?v=mUe7Wh7G31o
http://i.imgur.com/V6jSjyQ.jpg

(amúgy a játék elég borzalmas)

Jim Morrison
bírom az ilyen kis apróságokat <#eljen>

Systore
Fixed
Narxis
Nekem mindegy csak apocalypse legyen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

A Half Life Alien Apocalypse
*flies away*
pajti

NandorHUN
logikus, főleg, hogy ez ps kontroller
x square circle