PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem mintha nagy igény lenne rá egyébként... 😛
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mi a baja a 7-nek, amit a 8 javít?
Ja, erről jut eszembe, annak nagyon örültem, hogy a win7 már tud olyat, hogy a különböző programok hangerejét egyesével állíthatom. De olyat tud-e valami, hogy azt szabályozzam, hogy ha hátra be van dugva hangrendszer, előre meg fülhallgató, akkor szabályozzam, hogy melyik program hol menjen ki?
Néhány program nem tudja lekövetni, ha bedugom vagy kihúzom a fülest, és úgy marad ahogy volt, úgy el tudom érni, hogy külön program külön helyről szóljon, tehát effektíve akadálya nincs a dolognak, az tuti. Csak az kéne nekem, hogy ezt szándékosan is meg tudjam csinálni, ne csak ha szar bugos a program...
Ez egyébként nagy problémája a szoftverfejlesztésnek, ahogy látom. Nero a kedvenc példám erre, hogy ~2000-2002 körül az volt a legjobb íróprogram. Megírták, kész lett, fasza lett. Aztán gondolom a cég megmaradt, a programozóknak munkát kellett adni, a Nero meg valami iszonyatos módon túlburjánzott felesleges faszság fícsörökkel, amikre az égvilágon senkinek nincs szüksége.
Másik a Winamp, a mai napig 2.95-öt használok, mert zenét lejátszani az is tud, ami meg fejlesztés utána történt, az vagy konkrétan hülyeség, vagy kösz, de nekem nem kell.
Ja, meg a Daemon Tools, abból is mit össze szenvedtem, mire találtam egy régi verziót, ami nem buzi.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
megnézem majd (főleg ha loader-es win7 is updatelhető), de sztem nem lesz fő op rendszer a 10...
All hail the double x!
Egyelőre az van, hogy a megjelenéstől számítva 12 hónapig kb. mindenki akinek legál windows van a gépén eldöntheti, hogy kér-e a 10-esből, vagy sem.
Palinko: nem, csak ha van egy Xbone-od és házon belül streameled pc-re. Ez inkább a windows appstore-ban lévő univerzális appokról szól, amiknél ugyan az a kód fut xboxon, pc-n, telón és tableten.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.27. 14:01:52
Én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a ms erőltetett platformszarjára. pc-teló-tablet-xbox stb egyben.
All hail the double x!
<#vigyor1>#vigyor1>/me troll<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.01.26. 22:47:12
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
én amúgy valószínűleg adok neki egy esélyt, ha a csempés csicsát ki lehet majd rendesen írtani belőle
Így, hogy ingyé jött utána a 8.1 és most a 10 azért nem volt egy rossz vétel szvsz 😄
Zero van egy rossz hírem, mert a marketing nevet leszámítva még mindig 6.*-nál járnak az otthoni windowsok. 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.26. 22:07:26
Továbbá játszom sokat, meg megvannak a megszokott programjaim, nem igazán kívánok újratanulni mindent, ami számítógép. 😊
(bár, ha már a páros-páratlan verzió számozás is összekavar akkor inkább ne! Számodra garantált lenne az agyvérzés 2 nap után 😄)
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.26. 21:46:47
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Akkor ez most páros vagy páratlan? (Na jó, ha abból indulok ki, hogy a párosak a kísérletezősek, a páratlanok meg a kiforrottak, akkor ebből a szempontból a 8 kísérletezős volt)
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.26. 21:42:46
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
..ja, vágom valami béna koppintás
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.21. 18:08:19
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
.... 😞

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n