PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Átlag jóskapista tudja az appokat használni. Pl rádiót, időjárást meg mindenféle hülyeséget.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Narxis
Aztán konkrétan miben is jobb? Olyat mondj amit Átlag Jóskapista is érzékel. Na itt már megáll a tudomány, ennyit erről.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Autós, repülős árkád játékok simán működhetnek. Vagy konkrét célzást nem igénylő RPGk, közelharc alapú TPSek, ilyesmi.

Nem mintha nagy igény lenne rá egyébként... 😛
SzirmosSzisza
Ez is csak papíron néz ki jól, gyakorlatban max coop lesz belőle, pvp túl egyoldalú lenne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
+1

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ja, és bocs, hogy offspam. 😛
Passz, én új vindózt két évig nem használok elvből, és utána is csak akkor váltok, ha az összes ismerősöm áradozik róla, vagy tényleg valamiben _sokkal_ jobb.

Mi a baja a 7-nek, amit a 8 javít?

Ja, erről jut eszembe, annak nagyon örültem, hogy a win7 már tud olyat, hogy a különböző programok hangerejét egyesével állíthatom. De olyat tud-e valami, hogy azt szabályozzam, hogy ha hátra be van dugva hangrendszer, előre meg fülhallgató, akkor szabályozzam, hogy melyik program hol menjen ki?
Néhány program nem tudja lekövetni, ha bedugom vagy kihúzom a fülest, és úgy marad ahogy volt, úgy el tudom érni, hogy külön program külön helyről szóljon, tehát effektíve akadálya nincs a dolognak, az tuti. Csak az kéne nekem, hogy ezt szándékosan is meg tudjam csinálni, ne csak ha szar bugos a program...
Palinko
ja lett végül a néróban már tv kártya kezelő meg minden szarság 😄 igazából az van, hogy nincs olyan túl sok fajta programra szükség, programozóból meg rakat van, nem hogy inkább csinálnának jó játékokat 😄
Azért basszák szíven. A folyamatos új oprendszerek NEM a felhasználók igénye, hanem a fejlesztőké. Amit én, mint felhasználó, olyan magasról szarok le, hogy lyukat üt rajta. Pont nem érdekel, hogy mit ötletelnek, ha adtak egy olyan szoftvert, ami használható, és nincs épeszű ok a váltásra.

Ez egyébként nagy problémája a szoftverfejlesztésnek, ahogy látom. Nero a kedvenc példám erre, hogy ~2000-2002 körül az volt a legjobb íróprogram. Megírták, kész lett, fasza lett. Aztán gondolom a cég megmaradt, a programozóknak munkát kellett adni, a Nero meg valami iszonyatos módon túlburjánzott felesleges faszság fícsörökkel, amikre az égvilágon senkinek nincs szüksége.
Másik a Winamp, a mai napig 2.95-öt használok, mert zenét lejátszani az is tud, ami meg fejlesztés utána történt, az vagy konkrétan hülyeség, vagy kösz, de nekem nem kell.
Ja, meg a Daemon Tools, abból is mit össze szenvedtem, mire találtam egy régi verziót, ami nem buzi.
zeli
Nemtom mi baja van az embereknek a 8-al, gyakorlatilag egy javított 7. :\ A kezdőképernyőt meg nem kötelező használni, de azon kívül szerintem mindenben jobb, mint a 7.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hát nemtom, mennyire vannak portolva spéci célszoftverek linuxra ahhoz, hogy tényleg alkalmassá váljon munkára. Aztán lehet, hogy igazad van, még igazából nem néztem, hogy léteznek-e a programjaimból linux verziók...
Dzsini
Plusz már bejelentették, hogy van lehetőség közös multi játékra X1 és W10 játékosok között, persze ha a program készítői úgy döntenek (fps-nél butaság lenne).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
jah tudom 😊

megnézem majd (főleg ha loader-es win7 is updatelhető), de sztem nem lesz fő op rendszer a 10...

All hail the double x!

benőmenő
Nyilván ezért lesz ingyenes az upgrade win 7-ről is, hogy ne az legyen az új xp.
Egyelőre az van, hogy a megjelenéstől számítva 12 hónapig kb. mindenki akinek legál windows van a gépén eldöntheti, hogy kér-e a 10-esből, vagy sem.
Palinko: nem, csak ha van egy Xbone-od és házon belül streameled pc-re. Ez inkább a windows appstore-ban lévő univerzális appokról szól, amiknél ugyan az a kód fut xboxon, pc-n, telón és tableten.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.27. 14:01:52
Palinko
xbox is? akkor majd mennek pc-n az új konzolos játékok?
pxxl
Sztem meg a Win7 lesz az új Xp, melóra meg értelmes dolgokra meg vagy linux vagy hackintosh lesz előbb utóbb.
Én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a ms erőltetett platformszarjára. pc-teló-tablet-xbox stb egyben.

All hail the double x!

Palinko
én már csak abból is feltételezem, hogy rossz, lesz, hogy ezután csak 1 windows lesz, telefonra, tabletre, pcre mindenre....
Az nem baj, a minta megvan továbbra is, XP jó, Vista fos, 7 jó, és ha jól emlékszem a pletykákra, akkor 8 fos, 8.1 jó... tehát a 10 kerülendő? 😊 Az, hogy most igazából a bele nem változik, az nem tudom, engem hol érint... 😛
RelakS
Nem egészen azért...

<#vigyor1>/me troll<#idiota>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.01.26. 22:47:12

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nem úgy van amúgy hogy a 8.1-et vették kilencediknek?

én amúgy valószínűleg adok neki egy esélyt, ha a csempés csicsát ki lehet majd rendesen írtani belőle
<#eljen>
benőmenő
Amikor kijött a 8, a preview verziójáról is lehetett upgrade-elni a teljesre 8 ezer valamennyi + áfáért (előtte az aktuális falábas és szemkötős windows volt használva).
Így, hogy ingyé jött utána a 8.1 és most a 10 azért nem volt egy rossz vétel szvsz 😄

Zero van egy rossz hírem, mert a marketing nevet leszámítva még mindig 6.*-nál járnak az otthoni windowsok. 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.26. 22:07:26
Én eddig a linux-szal csak úgy találkoztam, hogy egy-egy haver kb két hétig áradozott róla, hogy milyen fasza, aztán letörölte a picsába és soha többet nem próbálkozott vele. Vagyok olyan bölcs, hogy más hibájából tanuljak, és elengedjem ezt a témát. 😛 😄

Továbbá játszom sokat, meg megvannak a megszokott programjaim, nem igazán kívánok újratanulni mindent, ami számítógép. 😊
Hagyd a picsába az egészet és használj Linuxot. 😄

(bár, ha már a páros-páratlan verzió számozás is összekavar akkor inkább ne! Számodra garantált lenne az agyvérzés 2 nap után 😄)
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.26. 21:46:47

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Én azt nem tudom eldönteni, hogy akkor ez most kell-e nekem, vagy nem? Mert ugye páros számú windózt nem használunk mert az mind szar, de a 9 mintha kimaradt volna.
Akkor ez most páros vagy páratlan? (Na jó, ha abból indulok ki, hogy a párosak a kísérletezősek, a páratlanok meg a kiforrottak, akkor ebből a szempontból a 8 kísérletezős volt)
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.26. 21:42:46
broman191
Akkor ugyanúgy free lesz, mint minden eddigi és elkövetkezendő win is... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

és ha pirate win7?
pajti

Hatalmas jóság, le a kalappal az úttörők előtt! 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
<#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

pajti

<#nyes>

benőmenő
Ez lenne az 😄
ehh 😄 ez mi? nem Uncharted4 az biztos
..ja, vágom valami béna koppintás
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.21. 18:08:19
broman191
<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Az alsó kép egy börtönös háttérrel sokkal helytállóbb lenne. 😊

.... 😞

pajti

😄

SzirmosSzisza
😄

SzirmosSzisza

ez kurvajó 😄 pont most játszok a fallouttal, tényleg ilyen 😄
Aquir
ugye nem a Quarantine?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"