35802
IWimv2m.jpg
  • geo91
    wow, ezt nekem találták ki :) köszi!
  • Cat 02 #10350
    Ez esetleg?
  • ba32107
    Jah, nem kicsit :D
  • geo91
    jó logóóó!
  • Zomil
    lol :D
  • zeli
    Én így oldottam meg az akváriumhűtést. :D
    PC hűtőventilátorát telefontöltővel összekötöttem. :D
  • Pio
    Azért helyzete válogatja, azért egy laptopnál jobb egy vezeték nélküli pláne ha beépített bluetooth-on keresztül tud kommunikálni. :)
    Asztalihoz tényleg a vezetékes a nyerő.
  • Gurren
    és még olcsóbb is
  • geo91
    az lesz, veszek vezetékeset, nagyon megbántam már ezt... :D
  • MR ME
    vagy egy vezetékes egér ami sokkal gyorsabb am is és kevesebb vele a gond?
  • MR ME
    állat vagy bazze :D
  • Dzsini
    mennyivel kevesebb problémával megúszod, ha elmégy aludni, és reggel a boltból hozol elemet (vagy akkumulátort, a későbbiekre felkészülve)
  • geo91
    talált süllyedt :D
  • Calver
    régi Nokia töltő volt az áldozat esetleg?
  • geo91
    na baszki... :D végül találtam elemet, így most le tudom írni a konklúziót. :D

az történt amitől féltem. az egérnek 3 volt kéne a töltő meg 3,7 voltos akku-t töltene fel, így az egerem elkezdett melegedni. :D először azt hittem csak képzelődöm. :D de mikor olyan meleg lett, hogy elkaptam a kezem az egértől, rájöttem, hogy nem... :DD
  • geo91
    éjjel középen beszart az egerem, kifogyott az elem, gyorsan csere a távirányítóéval egy kis alufólia-pótlással... :D aztán ez is kifogyott, sehol máshol elem, így macgyver üzemmód bekapcs, előszedtem egy régi telefontöltőt, szétszedtem az egeret és hozzácsatoltam a drótokat a megfelelő pólusokhoz.. :D így most van egy vezetékes-vezetéknélküli hibrid egerem. :DDD
  • Pio
    Közhely, hogy a Pong a legelső videójáték.
    Talán azért, mert ez volt az első játéktermi gép? Őszintén szólva lövésem sincs, a lényeg, hogy akár igaz, akár nem ez már így ivódott be a köztudatba. :)
  • Dzsini
    -The first "video game" was a computer version of tic-tac-toe byA.S. Douglas in 1952
    -After that, William Higinbotham's "Table Tennis for Two" was created in 1958 and was played on an oscilloscope.
    -Steve Russell's "Spacewar" was created in 1962 and was the first game intended for computer use.
    -in 1967, Ralph Baer's "Chase" was the first video game to be played on a television set.
    -Nolan Bushnell created "Computer Space" (which was based on Spacewar) in 1971
    -Nolan Bushnell and Al Alcorn created Pong in 1972
    -Pong was then released in 1975 as a home game

A Computer Space volt az első, kereskedelemben is kapható játék, de ennél jóval bonyolultabb a helyzet: History of video games
  • nonicks
    volt egy kérdés hogy melyik ezek közül a legrégebbi játék vagy ilyesmi... és ott miért nem a pong a megoldás???
  • Aquir
    ez igaz, kihagytam azt hogy "esetemben". Bár én is csak azóta használom a naptár funkciót a telefonban, amióta az egy olcsó érintőképernyős, és ki van téve rögtön a naptár a háttérre, igazából azóta nem használom a google naptárát sem. Pedig gondolom ugyanúgy jelzett volna a régi is, csak a helye a többlépcsős menüben stb.. egyszóval így a kezelhetőség változott
  • n3whous3
    én a nagyon nagyon régi játékok egy részén meg a sok buzi konzolos szarokon, bár ott is van jó.

legutolsó számításaimkor már 150 felett volt a kijátszott játék nálam, szal elég fura volt nézni az eredményt
  • Beast Machine
    72%, de sokat elbuktam a japán rpg-s kérdésekkel :(
  • zeli
    Nekem is ezt írta. :D
  • n3whous3
    Non-gamer:
    I don't think you play many games at all, you've probably too busy with silly things like social life and a job. Shame on you!

hát ez elég lol :)
  • n3whous3
    az igen, "kisseb"
  • Lantee
    46% - és a Diablo II megjelenését elszúrtam. Nem 1998 hanem 1999. Shit.
  • GP2100
    50% mert tele volt warcraft és japán játékos kérdéssel(final fantasy, zelda). Tettek volna bele azok helyett gta-kkal, mafiaval és hasonló játékokkal kapcsolatos kérdést, akkor jóval közelebb lennék a 100%-hoz...
  • akyyy
    46%. jkár hogy nem magyar ugy lehetett volan több is :D
  • Pio
    Csakhogy arra az én 3 éves, akkor akcióban 3ezer forintos mobilom nem igazán alkalmas. :D
  • koryne
    70%
    Szégyelljem magam? :)
  • Zomil
    50% :(
    A végén szinte csak konzolos kérdést kaptam, abban meg nagyon nem vagyok otthon :S
  • geo91
    ja, azt hittem vége :D
  • Aquir
    az jó
    bár akkor már inkább szinkronizálom a mobil naptáramat a google calendarral
  • Pio
    Ja igen, fontos, hogy az sms ingyenes. :) Legalábbis t-mobile hálózatra biztosan az.
  • Aquir
    ok. én is sejtettem, csak nincs odaírva :p
  • Pio
    90 perccel a megadott időpont előtt kapsz egy mailt.
    Amúgy SMS-t is lehet vele küldetni.
  • Aquir
    50 pálya van, és a hard ennél is nehezebb :)
  • geo91
    na ez jó ötlet, köszi!
  • Aquir
    és ezt hogy kell értelmezni?

• geo91
    annyira nem volt nehéz :D