PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verizon Launches Direct Attack Against The iPhone With Ads For The Motorola Droid
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Jonnek az unnepek. Kell minden USB portra valami...
Csakis 1.6-tal!!!

u dont have to listen anybody else but me
TVre köthetõ verzióval méghozzá!
Multi móka volt ám! :) 2db kontrollerrel, ami ma már egy hangerõszabályzóhoz hasonlított! :) Milyen jó is volt!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De remelem meg jatszottal a jatekkal akkoriban!? Az kisse kotelezo egy kockanak.
Ha nem akkor csunyat irok l33t-ben es 10-es szamrendszerben! (Na jo, nem. )
OFF: Remelem tuleled, hogy kinovod magad, s az almaid. En eleg nehezen kezelem a dolgot. :(

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mondjuk én kisgyerekként jópofának tartottam õket (o:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
És igen! Tömörítés is közrejátszhat abban!
Bár én azért mondtam inkább, hogy fake, mert nézzétek meg pl, hogy a Byte elég fakeszagú! na meg nagyobb is mint a többi, ha rá lenne festve, szerintem csak a Byte, nem lenne nagyobb!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ez milyen jó ötlet! xD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár