PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit meg nem adnék egy MAC-ért!
Egybõl fel is tenném rá a Windows Milleniumot<#eplus2>#eplus2>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
eszek.
Ez a baj a magyarításokkal, nem mindenhol rossz, de pl. egyes játékokban használhatatlan, pocsék... (Baldurs Gate 2, például)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
-tRs-Landor
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a 7-esnek azert adok egy eselyt, ha megjon az Sp1-2 hozza😊
http://gaborszantai.co.uk/
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

<#idiota>#idiota>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ennyi idõ után szerintem észre tudtad volna venni 😄
púúúúú