PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
(Persze ha jobban belegondolok, az Informatikus és a kocka nem egy és ugyanaz)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- Hozzál margarint, és ha van tojás, hozz tízet!
Hazajön az informatikus 10 margarinnal.
- Volt tojás.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Þór vígi þessi rúnar
gamertag: kenobita
- Mit mond a tehén?
- Múú.
- Mit mond a macska?
- Miáúúú.
- Remek! És az egér?
- Klikk! <#idiota>#idiota>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
rákerestem Emil Rulez-re,
az egy probléma hogy kurva kevés találat van, de az a nagyobb hogy ha megnyitom a fájlt, fizetõs oldalra visz... :-(((((
Feldobtad az estémet! <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de azért jó, hogy ide is be lett téve 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A másodikon beszartam!!!!
:-)))
"Deviant Linux" 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár