PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ott tombol a tömeg xD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Arra a nosmoke.exe-ésre emlékszel még? :-)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Caller: “I need to report a very serious computer crime! The local university is running an illegal computer system!”
Me: “Could you please repeat that?”
Caller: “The local university is running an illegal computer system! They’ve hacked it!”
Me: “How could you tell they’d hacked it?”
Caller: “Well, when it booted, it didn’t say Windows or Microsoft or anything! It said something about Deviant Linux, I think, and the main screen looked nothing like my good, legal Windows screen at home! I think they hacked that, too!”
Me: “Do you mean Debian Linux?”
Caller: “Yes, that! Is it some sort of computer mafia or something?”
Me: “Uh, no, it’s just a different operating system. Nothing to worry about.”
Caller: “But it’s illegal! It’s not Microsoft, not even Windows! They’re on a normal Microsoft computer, so they’re breaking the law! I think they stole my identity when I came in the building! I’m calling the FBI!” *hangs up*
Customer: “Oh, yes. I need a…” *looks a hand written list* “…wireless Ethernet cable?”
Me: “A…wireless cable?”
Customer: “Oh, do they not make them anymore?”
<#nemtudom>#nemtudom>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Xbox Live gamertag: kilencnad

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.