PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a kockák szerint hazugság hogy nincs életük, sok életük van, mivel gamer-ek... :-dDDddd
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
nincs élete! <#banplz>#banplz>
EZAZ <#vigyor>#vigyor>
http://www.belvarostelepont.hu/webshop/images/Concorde%20X850%20MP5,%202GB.jpg
A#1
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Az osztozásba viszont beleegyezek, majd hetente felváltva "használjuk" :D
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(imádom õket :) )
akkor már csak egy jelentkezõ kell a laptopért
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
û

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
JAMEE
MARTIN
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most ez a menõ <#nezze>#nezze> :
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1259871510
tályékoztatlak, hogy ez ygy festene hejesen:
geo hüje... mindent elfelelyt.
Tessék haladny a korral, akkor ys, ha az csak pár percet lyelent :)
Vagy inkább itt egy link
Na még egyszer:
Talán így már jobb
De nem bánom, itt van egy kép róla, az elõbb készítettem.

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)