PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FAIL?

Nezz korbe Dell, Sony, Asus haztajan, ott gyarilag vannak szines gepek, ming Apple-nal a feher MB-n kivul minden alu...
Nem kellene erolkodnod, ez nem a Te jatszotered😊

http://gaborszantai.co.uk/

OFF

Nalunk minden haztartasi gep alu/inox/szurke... (nem is akarom elvenni a kedvesem, ha 10 eve jo igy, akkor ne keverjuk mar meg a szart...)

ON

Solten
Igaz, kaphato tobbfele szinben is:

Saor Alba

morcosqtya
milyen érdekes h pár (pár10) éve még minden kapható "személyi számítógép" fehér ill füstszínû volt, illetve ha láttunk egy Fekete EsCom/IBM gépet majd beszartunk!!!! 😊
szép tinikor...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
a menyasszony meg azé' fehér mer' minden nagyobb háztartási gép az... 😊)

(kivéve az inox hûtõket stb)

egy iPhone hatlapon es a MacBook-on kivul mi feher meg a jelenlegi Apple kinalatban?
jah... semmi?

Szerencsetlen Greenpeace is megjarta a szivarvannyal, mert a melegek is azt a szinosszeallitast szeretik, most meg a feher lett buzis...
Az egesz tel gay a skandinavokkal egyutt, a gazdag arabok, a mennyasszony, a hoember es a mostanaban divat feher autok is mind-mind buzisak...

A buziknak az osszezavart identitasuk miatt van egy nagy elonyuk: sokkal jobb az izlesuk, mint egy heteronak, mert mindket nem szemszogebol latjak a dolgokat...

morcosqtya
aha. aha.

Solten
Hat az almanak a designja ez a minimalista-modern-buzis feher.

Saor Alba

morcosqtya
amugy a safari-t nem értem.. <#fejvakaras>

Solten
Nekem meg chrome-szekem volt kiskoromban... <#alien>

Saor Alba

morcosqtya
BAZMEG!! UGYANILYEN székem van (Mozilla)!! 😊)))
detto

Aham, köszi 😊

Tess, erre gondoltál?

Valaki tolja be légyszi azt a képet, amikor a böngészõket hasonlítják össze. Az IE egy fapados szék, az Opera egy multifunkciós vezérlõfülke, a Chrome egy gyerekjáték, stb 😄

n3whous3
jóvan én azt hittem, hogy ez a széria se támogatja még a dx11-et, így még jobb 😊)

púúúúú

<#taps>
Solten
HDD "szakszeru" hutese:

Saor Alba

Solten
Na jol van, lepjunk mar tul ezen a sz@rsagon... <#hehe>

Saor Alba

Solten
Jo akkor nem gyartot, hanem ceget... <#rolleyes> Tokmind1. Na megegyszer leirom: a poen az hogy nem igazan ATI feliratnak kene ott szerepelnie hanem Nvidianak... <#alien> (ATI 5k szeria mar regebben megjelent DX11 tamogatassal, Nvidia uj szeriaja (GTX 480 vagy fermi) most fog ami vegre DX11-es, ezert van a marketingszoveg: mar DX11-et tamogat).

Saor Alba

n3whous3
milyen konkurens gyártót, te valamit csúnyán félreértesz. NVidia és ATI csak a gpu-t és az architektúrát adja, a gyártók a Gigabyte, ésatöbbi. ITt most a poén szvsz az, hogy képesek reklámozni a dobozon, hogy "fú dx11", miközben a másik kártyájuk van csak azzal még. Ismétlem ugyanaz a gyártó, gigabyte 😊

púúúúú

Solten
b+... Nvidia termekrol lenne szo ugye a dobozban (ez mar tamogatja a DX11-et), erre odairtak a DX 11 ala a konkurens gyartot plusz a szeriat is (jol elb@szva). Fail.

Saor Alba

n3whous3
gondolom default 1970 január 1-es dátumra volt nyomva az az ismeretség az adatbázisban 😊

púúúúú

brodix
Mennyi idõvel ezelõtt lett kiírva, hogy barátok Ciyu-val:
2095 hét, 6 nap, 21 óra, 50 perc 😛

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hegi90
ezmiez

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

De rég volt 😊

Bár gondolom az idõszámítás kezdete (1970 jan 01), de nem számítom ki 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya

morcosqtya most tudta meg hogy van DirectX 11.
-MEEEENNNNYIIII???

😊

LasDen
én má nemtom 😄 én pár héttel ezelõttig asse tuttam, hogy van dx 11 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

n3whous3
jah, hogy az lenne gondolom a poén, hogy ez a kártya nem dx11, de odaírják , kisbetûvel meg azt, hogy az 5000es ati sorozaté 😄

púúúúú

n3whous3
ja várjá, hogy nem ez a kártya dx 11, hanem nagypofával ráírják, hogy dx11 support, kisbetûsnek meg ott van, hogy az ati 5000 sorozatban? DDDD

púúúúú

LasDen
én is csak most vettem észre 😄
a dx11 supportos sárga cucc alatt van, hogy ati 5000
vagy nem az??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

n3whous3
és ezen mit is nézzünk?

púúúúú

Solten
Gigabyte is gondoskodik a mokarol:

Saor Alba

Solten
<#taps>

Saor Alba

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

KicsiMonkey
zomg😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

morcosqtya
biztos BME-s volt.. <#idiota>

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Calver
és a válasz, bash.hu-ról nyúlva:
"Ezt nálatok találtam:

Ha egy dual core proci 250 W-ot eszik átlagosan, Pistikének 4 procis alaplapja van (és 400 FPS-el dúmhármazik), akkor bootolás (20 másodperc az asztalig) elõtti 18°C-os, 20 m^3-es szobában mennyi idõ után hal meg Pistike (65 kg), ha a a bútorok, a számítógép és Pistike térfogata, valamint Pistike hõdisszipációja elhanyagolható, valamint a falak ideális hõszigetelõk? Pistike fasza gyerek, dúmhármazást semmiképp se hagyja abba, a fulladás sem akadály, így halála csak akkor áll be, miután teljesen kiszáradt. A kérdés hát: a power gomb megnyomása után mennyi idõvel áll be Pistike halála? Válaszát kérjük indokolja!

Átküldtem haveromnak, fél óra múlva jön a válasz:

A feladat csak akkor oldható meg, ha ismerjük azt a
nedvességtartalom-százalékot, mely alatt Pistike kiszáradtnak tekinthetõ.

Tekintettel arra, hogy a a levegõ fajhõje állandó nyomáson ~1004J/kgK
állandó térfogaton ~724 J/kgK, valamint fajsúlya 1,22 Kg/m3, egy köbméter
levegõ 1 °C-al történõ melegítéséhez 1225 J azaz 0,34 Wh munka szükséges.
Amennyiben a falak ideális hõszigetelõk, 1 óra alatt a szoba hõmérséklete
1*1000W/20m3*0,34 = 147°C-al emelkedik, közelítõleg lineárisan.
Konyhai tapasztalatok alapján a sülthús, ha két óránál tovább sül, kiszárad.
Ezt a tapasztalati tényt Pistikére extrapolálva: úgy tekinthetjük, hogy
amennyiben Pistike hõmérséklete két órán át tartósan meghaladja a 100 °C-t,
Pistike nemcsak megsül (ebben az állapotában a feladat kritériumai szerint
még Doom-kompatibilis), de ki is szárad. Mivel a környezeti hõmérséklet kb.
35 perc alatt éri el a 100 °C-ot, Pistike elõreláthatólag 2 óra 40 percen át
Doomozhat. Azonban, ha a szoba falai nemcsak hõszigetelõek, de hermetikusan
zártak is, a rendszer álandó térfogatúnak tekinthetõ, és ennek megfelelõen
Pistike 10 perccel hamarabb, 2 óra 25 perc múlva adja fel a Doomozást.
Legyünk azonban tekintettel arra, hogy miután a környezeti hõmérséklet 15
perc után 50 fok fölé emelkedik, Az így képzõdõ szauna elõnytelenül
befolyásolja Pistike játékteljesítményét, melynek értéke a hõmérséklet
emelkedésével exponenciálisan romlik tovább. Tehát hozzávetõlegesen 30 perc
után Pistike nem lesz már számottevõ ellenfél, gond nélkül kilõhetjük egy
cseresznyemaggal is."

<#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya
ok 😊
erre nem gondoltam... 😊

LasDen
de ez már régi kép 😄 ha akarna se tudna az lenni 😄

morcosqtya
legalább seven lenne rajt... 😊

😄D

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Aquir
régi és jó 😊

ha egy dual core proci 250 W-ot eszik átlagosan, Pistikének 4 procis alaplapja van (és 400 FPS-el dúmhármazik), akkor bootolás (20 másodperc az asztalig) elõtti 18°C-os, 20 m^3-es szobában mennyi idõ után hal meg Pistike (65 kg), ha a a bútorok, a számítógép és Pistike térfogata, valamint Pistike hõdisszipációja elhanyagolható, valamint a falak ideális hõszigetelõk? Pistike fasza gyerek, dúmhármazást semmiképp se hagyja abba, a fulladás sem akadály, így halála csak akkor áll be, miután teljesen kiszáradt. A kérdés hát: a power gomb megnyomása után mennyi idõvel áll be Pistike halála? Válaszát kérjük indokolja!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB

Bulykin
<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
ez vagy te 😄

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi