PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
"I noticed that you are emailing a female that you have not emailed in several months, and based on the increase in your typos, I am going to assume you are drunk and trying to send an email to your girlfriend. Are you sure you want to email that skank?"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
...vágod?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bocsi alcotb, ez fail volt 😛
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A szar oprendszered/bongeszod/geped/szolgaltatod miatt nincs meg egy kep?
http://gaborszantai.co.uk/
Niimo #6179:
Nekem a C-n kívül van egy 390-es D-m, és hasonlóan néz ki, bár nekem még van 36,8 Gb-om 😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
már sajnálom hogy kivágtam õket a csába.. kár volt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
hah!
Nekem még megvan a Sony 64mb-os pendriveom, anno 12ezer volt xD
😊)
volt még csokis,epres,banános,citromos
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
most nincs kedvem meg idõm utánanézni, de azért vicces, ha ez nem real akkor is lesz ilyen nemsokára.. és majd kiröhögjük magunkat a 8-16 Gb-os Corsair Voyagerjeinkkel... 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
értelme?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://bexter.hu Szép Fényeket!