PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off geo neked való, personas fõoldalán volt :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Piloss
ja,a ventillátor szabályzással van gond

fail

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Solten
Medievaldragon jelenti, hogy valamit nagyon csúnyán elszúrtak a legújabb NVIDIA driverben. A hírek szerint a legújabb verziószámú csomag feltelepítése után egyes gépekben gyakorlatilag megsült a videókártya! (link)

Saor Alba

Bahh, ezek látták elõre, hogy a méretnövekedésé a jövõ!

LasDen
de rég láttam már 😄 BANG...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
szupercsapatot kihagytad 😄

#6280: nah erre én is kiváncsi lennék 😄 olyan mintha a bill és a képernyö összecsukásakor vmi ott maradt volna 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
Már megint ezek a furmányos kérdések :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#taps>

kicsit piros, kicsit kényelmetlen, de a mienk. 😊
morcosqtya
ez eléggé kényelmetlen lehet

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

magyaros egér <#hehe>

morcosqtya
kiment az áram, 'szt gyertyafénynél netezett... <#idiota>

azért kíváncsi lennék ezt hogy hozta össze az illetõ... 😄D
morcosqtya
Na ON:

természetesen vicceltem. 😊
a 80-as éveket meg én is visszasírom, épp azért mert nem éltem benne. 😄

magnum, macgyver, knight rider... <#rinya>
morcosqtya
Ha nagyon akarod tudni: nem.
De szerintem kurvára nem ide való a politika, nem vagyok kiváncsi senkinek a "hitvallására, színére".

Másrészt meg ha ezt vonod le ebbõl akkor félrelõsz, olvasd el még egyszer, amiket írtam. NEM a politikai rendszer / társadalmi rend visszasírása volt, hanem a technológiai korszaké, a KOR hangulatáé. Ez már történelem.. ha akarjuk ha nem.

Senki nem lesz már fiatalabb.. és 10 év nem nagy idõ ám, hidd el nekem, hamar itt lesz és TE fogsz azon csodálkozni hogy a fiatalok az SG-n nem ismerik a merevlemezt, az LCD monitort, a CD-t, a katódsugárcsöves TV-t, vagy a nyomógombos telefonokat.... esetleg a Magyar Forint fogalmát.... ennyi...
majd meglátod... 😊))

jó retrózást majd... 😊

no elég a nosztalgiából, kivéve ha pc-vel kapcsolatos. 😊
daeemoon
"de akkor más volt valami, nyugodtabb" Ugyan nem éltem abban a korban, de az én gyerekkoromra is kb ez volt igaz. 😊 ~90es évek

Higany
Tökéletesen egyetértek veled! Annó ritkábban változott ennyit a világ, mint manapság. De jó is volt... <#pias>

azért remélem nem vagy mszp szavazó. <#idiota><#ravasz1>
morcosqtya
ez a szomorú hogy olyan dolgok is elvesznek a 70-80-as évekbõl amit Ti már nem fogtok megtapasztalni (nem felülrõl beszélek félre ne érts, én õszintén sajnálom) mert voltak olyan dolgok amik könnyeket csalnak a szemembe és mosolyt az arcomra.. jó volt átélni, valahogy MÁS volt akkor élni.. persze megvolt a politikai rendszer meg a nélkülözés meg nem volt net, és nagyon "analógos" volt minden, de volt valami kozmikus "jelen"érzés valami különös és fájdalmas realitás.. amit most nem érzek. Most minden mozgásban van. Nincs nyugvópont. 2 napra nem kapcsolom be a TV-t és már más a világ...
Jobban élek most és több a lehetõségem, van net, PDA, laptop, CD, digitális fényképezõgépek, profi filmtechnika, brutális áruválaszték és kereskedelmi lehetõségek, reform és bio élelmiszerek meg csomó minden 😊 de akkor más volt valami, nyugodtabb, állandóbb. Vagy csak én éltem meg így. Vagy csak szentimentális barom vagyok.

Na csak kiszakadt belõlem, elnézést érte... nagyon off.

Mindegy van 4magos processzorunk, organikus Led-TV-nk, mangánk, WoW-unk, meg forcsenünk úgyhogy a kenyér és a cirkusz biztosított... 😊)
<:cinikus volt>

😄DDDDDDD

én csak turbo rágóra emlékszem... az én gyerekkoromban már csak az volt.
morcosqtya
😊
retro

Én ilyenekre emlékszem:

TURBO rágó (autók, klasszikus íz, alapmû)

BOMBIBOM (repülök vagy mi, de gecijó dinnyés ízzel, nagy bumszli dizájn, olcsó)

LASER rágó (katonai cuccok, kibaszott profi és szép fotók, ez volt a legkomolyabb rágó, gyüjtöttük mint a szart)

DONALD rágó: klasszikus kid-gum, bájos, aranyos kis képsorok

Garfield: nem emlékszem sajnos

Batman: erre se

Knight Rider: valami hosszúkás matricákkal, Májkel Nájtról és KIT-rõl, nagy flash volt... piros csomagolás fekete autóval.. ALAP!!

Volt még valami dinoszauruszos szar is, meg amibe ilyen barbik vagy mi a szarok voltak, de akkor én már kezdtem felCSEREPEDni :-) ahogy Meggyesi elvtárs mondotta volt...

szigetlakó
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban
...nem alszik...
Mielõtt a nõ megszólalna, a pasi rámordul...
- Csönd legyen vazze, elég büntetés az, hogy duplán látlak...

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

<#nyes>
nem mondta, hogy buzi lennél, szóval semmi személyeskedés nem volt benne, csak egy kis csipkelõdés. csak annyit mondott, hogy buzis. gondolom azt sem teljesen komolyan, egy kis elfogulatlanságból fakadó túlzás is volt benne szerintem.
plu604
mit meg nem adnék most egy ilyenért... akkor is ha 2 perc múlva totál ízetlen 😄

azzal lehet poenkodni, ami vicces, ha lebuziznalak, mert giccses a Vista/Win7 az OSX/Linux-hoz kepest, akkor nem biztos, hogy jo neven venned...

a masik, hogy epiteszkent pont a minimal designt kedvelem, a bauhaus pedig minden csak nem a melegek kedvence - nem az apple fikazasan huztam fel magam, mert eleg sok fun kepet linkeltem anno ide is, Apple topicba is, azt nem szeretem, ha vmi korlatolt suttyo azert buziz le valakit, mert van izlese es hajlando formatervezett eszkozre felarat fizetni, legyen az egy butor, szamitogep, auto...

http://gaborszantai.co.uk/

volt abban is. 😄 azok a régi szép idõk... :,( 😄DD
Solten

Saor Alba

donald rágóban tuti nem az volt. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LasDen
nem a turbórágóban volt tetkó??? vagy az csak matrica volt??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morcosqtya
hát ez nem dragonball rágós felnyálazós tetkó... 😊))

LasDen
"Én kicsi pónim, gyönyörû pónim..." 😄

mibõl lesz a cserebogár?

<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LasDen
biztos fájt is 😄

morcosqtya
Az elsõ tényleg "gyík", az utolsó viszont hatalmas!

Solten
Szep.. 😄D Ok igazi geek-ek... 😄

Saor Alba

Solten
Igazad van Teshow. Ez egyfajta kissebbsegi komplexus, onertekelesi zavar lehet a reszukrol... <#vigyor>

Saor Alba

LasDen

LasDen
uuh...sexy....😄

azt magyarázza már meg valaki, hogyha a mac-et kicsit leszólja valaki, miért jelenik meg legalább egy aki elkezd visszapofázni... mi pc-sek is osztjuk a microsoft-ot, meg mindent, nekünk van "önkritikánk". a mac-eseknek úgy látszik nincs... ráadásul ez egy humor topik, nem az apple topik... jó lenne ha nem sértõdnének be egybõl a kedves mac felhasználók...

most komolyan. nincs igazam???
Solten
Mi van, a nagy fanboykodas kozben kiment a buksidbol hogy ez a humor topik...?! <#rolleyes> Why So Serious...? <#vigyor>

Saor Alba

morcosqtya
nálam ami pc/IT/mobilkommunikáció/hifi, MINDEN fekete.
Ebben hajthatatlan vagyok. (nem sznobság hanem ez tetszik vizuálisan)
fekete: gép, monitor, egér, egérpad, klaviatúra, kábelek, hangfalak, pendrive-ok sub, erõsítõ, cd, állványok, deck, mobil, PDA, elosztók, túlfeszvédõ táp stb stb...

sajna fekete cd/dvd lemez nincs, pedig kéne... 😊

FAIL?

Nezz korbe Dell, Sony, Asus haztajan, ott gyarilag vannak szines gepek, ming Apple-nal a feher MB-n kivul minden alu...
Nem kellene erolkodnod, ez nem a Te jatszotered😊

OFF

Nalunk minden haztartasi gep alu/inox/szurke... (nem is akarom elvenni a kedvesem, ha 10 eve jo igy, akkor ne keverjuk mar meg a szart...)

ON

Solten
Igaz, kaphato tobbfele szinben is:

Saor Alba