PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
fail
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Saor Alba
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#6280: nah erre én is kiváncsi lennék 😄 olyan mintha a bill és a képernyö összecsukásakor vmi ott maradt volna 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

a 80-as éveket meg én is visszasírom, épp azért mert nem éltem benne. 😄
magnum, macgyver, knight rider... <#rinya>#rinya>
De szerintem kurvára nem ide való a politika, nem vagyok kiváncsi senkinek a "hitvallására, színére".
Másrészt meg ha ezt vonod le ebbõl akkor félrelõsz, olvasd el még egyszer, amiket írtam. NEM a politikai rendszer / társadalmi rend visszasírása volt, hanem a technológiai korszaké, a KOR hangulatáé. Ez már történelem.. ha akarjuk ha nem.
Senki nem lesz már fiatalabb.. és 10 év nem nagy idõ ám, hidd el nekem, hamar itt lesz és TE fogsz azon csodálkozni hogy a fiatalok az SG-n nem ismerik a merevlemezt, az LCD monitort, a CD-t, a katódsugárcsöves TV-t, vagy a nyomógombos telefonokat.... esetleg a Magyar Forint fogalmát.... ennyi...
majd meglátod... 😊))
jó retrózást majd... 😊
Jobban élek most és több a lehetõségem, van net, PDA, laptop, CD, digitális fényképezõgépek, profi filmtechnika, brutális áruválaszték és kereskedelmi lehetõségek, reform és bio élelmiszerek meg csomó minden 😊 de akkor más volt valami, nyugodtabb, állandóbb. Vagy csak én éltem meg így. Vagy csak szentimentális barom vagyok.
Na csak kiszakadt belõlem, elnézést érte... nagyon off.
Mindegy van 4magos processzorunk, organikus Led-TV-nk, mangánk, WoW-unk, meg forcsenünk úgyhogy a kenyér és a cirkusz biztosított... 😊)
<:cinikus volt>

retro
Én ilyenekre emlékszem:
TURBO rágó (autók, klasszikus íz, alapmû)
BOMBIBOM (repülök vagy mi, de gecijó dinnyés ízzel, nagy bumszli dizájn, olcsó)
LASER rágó (katonai cuccok, kibaszott profi és szép fotók, ez volt a legkomolyabb rágó, gyüjtöttük mint a szart)
DONALD rágó: klasszikus kid-gum, bájos, aranyos kis képsorok
Garfield: nem emlékszem sajnos
Batman: erre se
Knight Rider: valami hosszúkás matricákkal, Májkel Nájtról és KIT-rõl, nagy flash volt... piros csomagolás fekete autóval.. ALAP!!
Volt még valami dinoszauruszos szar is, meg amibe ilyen barbik vagy mi a szarok voltak, de akkor én már kezdtem felCSEREPEDni :-) ahogy Meggyesi elvtárs mondotta volt...
...nem alszik...
Mielõtt a nõ megszólalna, a pasi rámordul...
- Csönd legyen vazze, elég büntetés az, hogy duplán látlak...
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
a masik, hogy epiteszkent pont a minimal designt kedvelem, a bauhaus pedig minden csak nem a melegek kedvence - nem az apple fikazasan huztam fel magam, mert eleg sok fun kepet linkeltem anno ide is, Apple topicba is, azt nem szeretem, ha vmi korlatolt suttyo azert buziz le valakit, mert van izlese es hajlando formatervezett eszkozre felarat fizetni, legyen az egy butor, szamitogep, auto...
http://gaborszantai.co.uk/

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#hehe>#hehe>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Saor Alba

most komolyan. nincs igazam???
Saor Alba
Ebben hajthatatlan vagyok. (nem sznobság hanem ez tetszik vizuálisan)
fekete: gép, monitor, egér, egérpad, klaviatúra, kábelek, hangfalak, pendrive-ok sub, erõsítõ, cd, állványok, deck, mobil, PDA, elosztók, túlfeszvédõ táp stb stb...
sajna fekete cd/dvd lemez nincs, pedig kéne... 😊
Nezz korbe Dell, Sony, Asus haztajan, ott gyarilag vannak szines gepek, ming Apple-nal a feher MB-n kivul minden alu...
Nem kellene erolkodnod, ez nem a Te jatszotered😊
Nalunk minden haztartasi gep alu/inox/szurke... (nem is akarom elvenni a kedvesem, ha 10 eve jo igy, akkor ne keverjuk mar meg a szart...)
ON