35802
-
#12193 -
#12192 ja, látom már továbbfejlesztette -
#12191 igen, van már neki pár régebbi videója (relatedben kidobja őket), ez a legújabb. -
#12190 ezt eljátszotta április elsején is:D -
artschi2 #12189 ez jó :D -
#12188 -
Pio #12187 -
Cat 02 #12186 Én is így voltam vele, csak rossz volt a hang, de majd most ^^ -
n3whous3 #12185 hm lehet ki kéne játszani azt a játékot, végül is csak 12 éves XD -
n3whous3 #12184 lol grim fandango? :D -
Cat 02 #12183 Jó kis jelmez ^^
-
#12182 bő* -
#12181 telefosott nincs, de csak ő nadrágjaim vannak. -
venyusz #12180 namegilyet:
-
venyusz #12179 Sosem mondtam, hogy megvennem. Egyebkent belegondoltam, hogy az Amerikai piteben eppen "gepel" a srac es ranyitnak. Ennyi. Teszek ra, ki mit hord. Minden szar belulrol jon. XDXD
[IMG]http://aidenvdh.rootnode.net/fun_gallery/imgs/sexy_nerd_bitch.jpg{/IMG]
Errol mar hatarozottabb velemenyem van. (Csak az asszony meg ne tudja:) -
#12178 hát inkább ez, mint a feszülős buzigatyák -
#12177 szóval van nekedis? /troll -
#12176 csak lányokon full gáz
fixd. -
#12175 Lányokon is full gáz ez a telefosott gatya, nem hogy fiúkon :( -
geo91 #12174 vót, de fasza nagyon még mindig :D -
venyusz #12173 vo`tma`?:)
-
#12172 igazából rendesen tinédzser korban nő be. :) -
#12171 innen a szólás: "benőtt a feje lágya" -
#12170 Éppen ezért morbid a sztori.
A legtöbb ismerősöm akiből szülő lett nem sokat játszik már mivel nincs ideje (de a legtöbbnek nem is hiányzik, úgy látom, van amelyik meg el van keseredve). Ha nem tud lemondani a játékról akkor meg kellene tanulni tartani az egyensúlyt a kettő között, csak sajnos a gyerek nem olyan, hogy vár addig amíg "csak ezt a szörnyet megölöm" meg várjál kisfiam, mindjárt kapsz tejet, csak még ezt a kardot elviszem identify-ztetni a varázslóhoz.. stb.
Igencsak elképzelhetetlennek tartok egy olyan családanyát aki este 6-tól éjfélig szarik a gyerekre ha bőg, ha bekakilt, mert most 4-6 órán keresztül online instáznak WoW-ban a haverokkal, mindenki fent van és oda kell figyelni,..
Egy ilyen Farmville-re meg végképp nem értem hogyan lehet - a gyerek kárára - rákattanni... :) -
#12169 Az ember felett gyorsan repül az idő ha belemélyül a számítógépbe.Gépezés közben elzárják magukat a külvilág elől.Ezt a kockáknál elnézhető na de egy olyan szülőnél akinek kisebb gyermekét aki nem tudja saját magát ellátni arról nem gondoskodik? Ez esetben nem egy értelmetlen online játék játszása az első hanem gyerek megfelelő nevelése... -
#12168 érdekes.
-
#12167 vigyázni kell a fejére, mert van rajta egy lyuk, a kutacs, a feje tetején, amit ha véletlenül benyomsz, vagy beüti, akkor abba is belehal.
kb 1.5 éves korára nő be a kutacs.
nem baj ha esik-kel a gyerek, mert olyan lágyak még a csontjai, hogy nem törnek el a súlya alatt. ha meg elesik majd felkel, kit zavar :D stb, nade ON -
#12166 hm...jó tudni. supermegacsaládapa, tanííííícccsssss!!! :)) -
#12165 idióta...alap, hogy egy babát nem rázunk meg, mert nincs elég agyvize, és széteri az agyát a koponya falán baromállat -
#12164 Sajnos ez nem humor :/ -
#12163 fekete / morbid humor
de volt itt már rosszabb is...
akkor vedd intelemnek, hogy ne farmvillezz annyit ha szülő vagy/leszel... :) -
#12162 sajnos ez nem pc humor. -
#12161 -
#12160 -
geo91 #12159 :DD -
Cat 02 #12158 :)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail? -
#12157 az első érdekes, a második kedves figyelmeztetés vámpírok részére :) -
n3whous3 #12156 tömegközlekedés mód, 1. út, magyar fordítása a felhívásnak az útvonal elején:
Ezen az útvonal útdíjat kell fizetni.
Ez az útvonal kompozást tartalmaz. -
#12155 a Google Maps amióta létezik azóta szórakozik az ilyenekkel, van mikor úszást ír, van mikor evezést, jetskizést... -
#12154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jetskivel át a Csendes-óceánon 782 km