35802
-
G_ArchAngel #12474 -
Pio #12473 Zseniális!
-
RYO21 #12472 -
ldavid #12471 -
geo91 #12470 usb névjegykártya
-
#12469 nemgond, én meg unatkoztam :D -
#12468 valóban, álmos vagyok már :) köszönöm -
#12467 DE :D:D -
#12466 mi más kell egy böngészőbe?
minden további csak egy apró kisebbség játékszere, böngészni az is pont elég. -
#12465 Aha. Így már jobb. ... :)))) -
Cat 02 #12464 Nyomj F11-et ;D -
#12463 lusta vagyok még testre szabni na... -
#12462 Köszi!
:)
Most a Chrome-ot tettem fel, egyelőre csak próbálgatom, de a felülete meglepett. Nincs túlbonyolítva... egy nagy lap meg egy címsáv osztannyi.. :))
-
Cat 02 #12461 Mostanában nekem is inkább az jön be, ha megyek egyenesen és lövök, emiatt nem rpg-zek sokat :/ -
#12460 nem találom... -
n3whous3 #12459 a gyorsasága a chrome legendás gyorsaságához mérhető és van mindenféle extra benne. Ami kicsit gond az az, hogy nem teljes a támogatás neten erre a böngészőre, ugye mindenki iere, meg firefoxra optimalizál meg nagyrészt arra csinálnak mindent és szoktak lenni nálam kisebb gondok, de nagyon elenyésző -
Pio #12458 Lehet fújolni, de nekem simán bejön az új modell IS. :)
Szerintem nagyon jók a filmszerű élményre hajazó játékok, amihez tetszik vagy nem, agyonszkriptelt csőpálya és rengeteg cutscene kell.
Persze nagyon jó tud lenni egy 1993-as modellnek megfelelő fps is, van is erre rengeteg példa, inkább nem is sorolom, de nekem nincs bajom az "új iskolával" sem. -
#12457 kocka on:
bal oldali doom2-böl van ha jól látom :D -
#12456 Milyen igaz! -
#12455 -
#12454 Igazán csak akkor lehet észrevenni szerintem, ha olyan régi gépet használ, mint én :) (5 éves elmúlt a laptopom) - itt látszik a különbség indulásnál, működés közben pl. Chrome-hoz képest is, az Opera jobban elviseli a gyengébb környezetet (meg átállítva a renderelés gyakoriságát egészen jól át lehet verni magam, hogy még gyorsabban dolgozik :) ) -
Pio #12453 Szerintem nem arra gondolt morcos "gyors" címén, hogy meg lehet-e fektetni bizonyos szkriptekkel, hanem szimplán arra, hogy 1-1 oldal renderelésének sebessége milyen.
Tized, sőt, századmásodpercekről van szó, de szerintem mégis érzékelhető az előny az opera és a chrome javára. Főleg mondjuk az ie7-tel szemben. -
#12452 ha menni fog se fognak csinálni, túl sok a stevie blood a weboldalkészítők közt, a profi designerek meg belegyógyultak a flashbe, eszükbe se jut haladni a technológiával - bár az iPad sikere most kicsit úgy néz ki megmozgatja talán az állóvizet)
(tisztelet a végtelenül kevés kivételnek, pl: http://html5.labs.ap.org/) -
Cat 02 #12451 Persze, hogy nincs, mert miért csináljanak, ha nem megy alattuk ? Lehetne csinálni statikus HTML oldalakat is, azok is mennek mindennel, de haladjunk kéremszépen ;D
Amugy en se latom ertelmet olyan oldalnak ami megfektet egy FF-et, pl volt az a filmes cumó, de trollbarom alacsony volt -
#12450 az első mondathoz: ...nincs olyan _hétköznapi_ oldal, ami megfektetne...
hogyne, a benchmarkok meg a speciális tesztoldalak azért vannak, hogy hanyattessen rajtuk a böngésző. -
#12449 "gyors" - hülyeség, maximum az e-kuki növelésére jó, egyelőre nincs olyan oldal, ami megfektetne egy FF-et vagy IE8-at amiatt, mert lassú a Javascript meg renderelő motorja...
egyébként Operát használok kb. 10 éve, kényelmes, minden úgy működik rajta ahogy szeretném, és mindent úgy szabhatok át rajta, ahogy kedvem tartja. Egy-két weboldal meg van, ami nem működik rajta, szerencsére nincs köztük olyan, amit használok. Próbáld ki (a végleges 10.6x-et, vagy a 11 alfát ha bátrabb vagy), ha kell segítség az Opera topicban szívesen várunk, remélhetőleg tudunk segíteni. -
ba32107 #12448 A legjobb böngésző szvsz. Letisztult, okos, végtelenségig testreszabható. -
Pio #12447 Mintegy 30 másodpercbe telik feltenni, elindítani, használod 1-2 napig aztán eldöntöd. :)
Nekem nem jött be, sokaknak az abszolút kedvenc, embere válogatja.
Gyorsnak tényleg gyors. -
#12446 Opera mennyire kényelmes nektek, hamar megszoktátok?
Tényleg olyan gyors mint hírlik? -
#12445 hibbant vagyok -
n3whous3 #12444 én is operát szoktam otthon de csak azért, mret chrome nálam szarakodott, ff egy szar és ie is, szóval muszáj volt valamire váltani :D -
#12443 az én ismerőseim casualok és Operát használnak
kockahaverjaim pedig FF-t:D
Chrome-t szintén a casualok -
n3whous3 #12442 firefoxot pont hogy a casualok használnak jelenleg, chromeot ugyancsak
ie-t a hozzá nem nagyon értők, a többit meg a mániákusok -
G_ArchAngel #12441 ha tippelnek, akkor Chrome-ot hasznal az a szerencsetlen, aki ezt csinalta... -
#12440 meno hoppa -
DIESEL DOG #12439 Ajjajj... tehát akkor kocka vagyok... :DDDD -
#12438 nézd meg az optionsban a keresők kulcsszavait és spacet nyomj utánuk (ez a biztos), aztán írd a keresendő szót. nincsmit -
#12437 Omnibar. Címsor ÉS kereső egyben -
#12436 Címsornak hívják azt.Kb ugyanezt meglehet csinálni a FF böngészőjével egy kis turkálással.... -
#12435 ha a címsorban nyomok egy tabot, akkor kiveszi a kurzort onnan :D