35802
IWimv2m.jpg
  • G_ArchAngel #12474
  • Pio
    Zseniális!

• RYO21
  • ldavid
  • geo91
    usb névjegykártya

• Zomil
    nemgond, én meg unatkoztam :D
  • Dzsini
    valóban, álmos vagyok már :) köszönöm
  • Zomil
    DE :D:D
  • Dzsini
    mi más kell egy böngészőbe?

minden további csak egy apró kisebbség játékszere, böngészni az is pont elég.
  • morcosqtya
    Aha. Így már jobb. ... :))))
  • Cat 02 #12464
    Nyomj F11-et ;D
  • morcosqtya
    lusta vagyok még testre szabni na...
  • morcosqtya
    Köszi!
    :)
    Most a Chrome-ot tettem fel, egyelőre csak próbálgatom, de a felülete meglepett. Nincs túlbonyolítva... egy nagy lap meg egy címsáv osztannyi.. :))
  • Cat 02 #12461
    Mostanában nekem is inkább az jön be, ha megyek egyenesen és lövök, emiatt nem rpg-zek sokat :/
  • Dzsini
    nem találom...
  • n3whous3
    a gyorsasága a chrome legendás gyorsaságához mérhető és van mindenféle extra benne. Ami kicsit gond az az, hogy nem teljes a támogatás neten erre a böngészőre, ugye mindenki iere, meg firefoxra optimalizál meg nagyrészt arra csinálnak mindent és szoktak lenni nálam kisebb gondok, de nagyon elenyésző
  • Pio
    Lehet fújolni, de nekem simán bejön az új modell IS. :)
    Szerintem nagyon jók a filmszerű élményre hajazó játékok, amihez tetszik vagy nem, agyonszkriptelt csőpálya és rengeteg cutscene kell.
    Persze nagyon jó tud lenni egy 1993-as modellnek megfelelő fps is, van is erre rengeteg példa, inkább nem is sorolom, de nekem nincs bajom az "új iskolával" sem.
  • Zomil
    kocka on:

bal oldali doom2-böl van ha jól látom :D
  • Carlos
    Milyen igaz!
  • Hegi90
  • Dzsini
    Igazán csak akkor lehet észrevenni szerintem, ha olyan régi gépet használ, mint én :) (5 éves elmúlt a laptopom) - itt látszik a különbség indulásnál, működés közben pl. Chrome-hoz képest is, az Opera jobban elviseli a gyengébb környezetet (meg átállítva a renderelés gyakoriságát egészen jól át lehet verni magam, hogy még gyorsabban dolgozik :) )
  • Pio
    Szerintem nem arra gondolt morcos "gyors" címén, hogy meg lehet-e fektetni bizonyos szkriptekkel, hanem szimplán arra, hogy 1-1 oldal renderelésének sebessége milyen.
    Tized, sőt, századmásodpercekről van szó, de szerintem mégis érzékelhető az előny az opera és a chrome javára. Főleg mondjuk az ie7-tel szemben.
  • Dzsini
    ha menni fog se fognak csinálni, túl sok a stevie blood a weboldalkészítők közt, a profi designerek meg belegyógyultak a flashbe, eszükbe se jut haladni a technológiával - bár az iPad sikere most kicsit úgy néz ki megmozgatja talán az állóvizet)

(tisztelet a végtelenül kevés kivételnek, pl: http://html5.labs.ap.org/)
  • Cat 02 #12451
    Persze, hogy nincs, mert miért csináljanak, ha nem megy alattuk ? Lehetne csinálni statikus HTML oldalakat is, azok is mennek mindennel, de haladjunk kéremszépen ;D
    Amugy en se latom ertelmet olyan oldalnak ami megfektet egy FF-et, pl volt az a filmes cumó, de trollbarom alacsony volt
  • Dzsini
    az első mondathoz: ...nincs olyan _hétköznapi_ oldal, ami megfektetne...
    hogyne, a benchmarkok meg a speciális tesztoldalak azért vannak, hogy hanyattessen rajtuk a böngésző.
  • Dzsini
    "gyors" - hülyeség, maximum az e-kuki növelésére jó, egyelőre nincs olyan oldal, ami megfektetne egy FF-et vagy IE8-at amiatt, mert lassú a Javascript meg renderelő motorja...

egyébként Operát használok kb. 10 éve, kényelmes, minden úgy működik rajta ahogy szeretném, és mindent úgy szabhatok át rajta, ahogy kedvem tartja. Egy-két weboldal meg van, ami nem működik rajta, szerencsére nincs köztük olyan, amit használok. Próbáld ki (a végleges 10.6x-et, vagy a 11 alfát ha bátrabb vagy), ha kell segítség az Opera topicban szívesen várunk, remélhetőleg tudunk segíteni.
  • ba32107
    A legjobb böngésző szvsz. Letisztult, okos, végtelenségig testreszabható.
  • Pio
    Mintegy 30 másodpercbe telik feltenni, elindítani, használod 1-2 napig aztán eldöntöd. :)
    Nekem nem jött be, sokaknak az abszolút kedvenc, embere válogatja.
    Gyorsnak tényleg gyors.
  • morcosqtya
    Opera mennyire kényelmes nektek, hamar megszoktátok?
    Tényleg olyan gyors mint hírlik?
  • Piloss
    hibbant vagyok
  • n3whous3
    én is operát szoktam otthon de csak azért, mret chrome nálam szarakodott, ff egy szar és ie is, szóval muszáj volt valamire váltani :D
  • Rage47
    az én ismerőseim casualok és Operát használnak
    kockahaverjaim pedig FF-t:D
    Chrome-t szintén a casualok
  • n3whous3
    firefoxot pont hogy a casualok használnak jelenleg, chromeot ugyancsak

ie-t a hozzá nem nagyon értők, a többit meg a mániákusok
  • G_ArchAngel #12441
    ha tippelnek, akkor Chrome-ot hasznal az a szerencsetlen, aki ezt csinalta...
  • Jim Morrison
    meno hoppa
  • DIESEL DOG #12439
    Ajjajj... tehát akkor kocka vagyok... :DDDD
  • Aquir
    nézd meg az optionsban a keresők kulcsszavait és spacet nyomj utánuk (ez a biztos), aztán írd a keresendő szót. nincsmit
  • Aquir
    Omnibar. Címsor ÉS kereső egyben
  • gergely1991
    Címsornak hívják azt.Kb ugyanezt meglehet csinálni a FF böngészőjével egy kis turkálással....
  • Hegi90
    ha a címsorban nyomok egy tabot, akkor kiveszi a kurzort onnan :D