PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Könyörgöm, ne!
Ha ez komoly...
Erre már nem tudok mit mondani...
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(hát ezt a mesteri hasonlatot most találtam ki)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1920 x 1080 wide-ban mindenkinek jó lesz a cucc?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Aztán ha nem akarod méretezgetni csináld úgy, hogy a kép szélein ne legyen rajz, így ha windowsban középre igazítva teszed be a képet akkor a szélét feltölti feketével és nem lesz gagyi.
Þór vígi þessi rúnar
nekem is körvonalazódik a fejemben valami, majd ha lesz elég idõm megcsinálom nektek.. (nem ilyen lesz) valami más... 😊) meglepi
VAGY: újra meg kell rajzolni paintben... 😊

Haveromé csak koordinátákat ad meg.
én szoktam matekórán néha azzal szarakodni, hogy minél bonyolultabbat írok bele, de legdurvább esetben is kb. 10 mp-et gondolkodik.
#6645: menekülõ útvonal fail ? 😄