PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok sry az offért, de sok az okos 😄
Lehet olyat, hogy egy mail címre több mail cím mutat, lehetõleg kevés regisztráció nélkül ?(gmail captcha=halál + már néha telefonszámot is kér 😄). Tudom h van google-ben a '+' cucc, de azt sajna nem fogadja el regisztrációnál a hova akarom

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

baly94
Kellene alaplapból is valami kevésbé paintes koncepció 😄 Dr.House elõtt még összedobok egyet<#gonosz1>
Jim Morrison
de😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

baly94
Hát nem gyönyörû?<#idiota>
tommygear
<#idiota><#idiota><#idiota>
baly94
Voltam olyan hülye és megcsináltam XD
baly94
Jóötlet<#idiota>
tommygear
Codegen i7<#idiota>
baly94
Összedobjak egy procit is? XD Codegen Dual Core
tommygear
na az baszna be 😄
baly94
Vigyázz lehet h a codegen megtalálta ezt a képet és már meg is kezdte a sorozatgyártást<#idiota>
tommygear
neeeeeeeeee
baly94
Isten adja hogy ez ne történjen meg<#idiota><#idiota>
LasDen
nem arra akartam utalni 😄 sõt...semmire 😄
de hajrá....22 szereplõ az nem kicsit kevés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

celza8807
tudom, simpsonék már megcsinálták... <#vigyor>

A#1

[HUN]FaTaL
Eddig is volt: Unreal engine, gta meg van még pár azért. 😊 FSX is szereti a 4 magot.

http://goo.gl/gd6Zi5

dronkZero
Õszintén leszarom, hogy le vannak maradva. BFBC2 kihasználja a négy magot, ez tény.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LasDen
star wars jeee...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

celza8807
megpróbáltam:

<#idiota><#vigyor>

A#1

celza8807
gondoltam erre, de 22 'szereplõs' lesz.. 😄

A#1

2-3 mélcímmel bereggelsz.. 😄

celza8807
tudja valaki, ilyen facebook sablont hogyan lehet egyszerûen csinálni?
Van valakinek? Van egy ötletem egy ilyen faebook-os beszólogatásra.. 😊

A#1

Aquir
#6520 nembaj😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mi bajod a Dell-el?

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

morcosqtya
kettyenés-ra legel

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

morcosqtya

Terensz
Hmm... a megszokott DELL "színvonal". Nem is vártam tõlük mást.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Aquir
ROFLLOLROFL + OMG bomb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Törölt felhasználó

Roflcopter
vótmá ez is
MR ME
vótmá h vótmá

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
gondotam' de hatha... <#alien>

Saor Alba

vótmá
Solten
Majkroszoft rulz...

Saor Alba

végem van, majdnem halálos dózist kaptam most legszarabb kocka viccekbõl... <#szomoru1>
zeli
óbazz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CoolX
elõre is sry 😄

Milyen file tárolja a hajnal adatait?
(pirka.dat)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

CoolX
-Hogy hívják az erdõgazdálkodási informatikust?

-Fakocka!

- Hogy hívják az olvasás-zavarban szenvedõ CD-olvasót?

- DISClexia!

-Hogy hívják a katonai operációs rendszert?

-CommanDos!

Pistikét irodalomórán a tanárnéni megszólítja:
- Pistike! A Mikszáth-ot véletlenül X-szel írtad!
- Dehogyis tanárnõ! Az DirectX!

CoolX
- Mit eszik a cyber-tyúk?

- Szünetmentes tápot

LasDen
kológia...

Dzsini
2 mag vs 4 mag - a BC2 nincs köztük, és játékoknál nincs meg az a különbség, ami a videovágásnál, renderelésnél megvan - ahol tényleg kihasználják a 4 magot, nem csak használgatják, mint egy-egy játékban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dronkZero
BFBC2. Igényli, szereti a négy magot. Talán az elsõ ilyen játék. De most már nem lehet azt mondani, hogy nincs olyan, ami kihasználná. Már van.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én ha futtatom virusirtot akkor meghal kb egész gép :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
A prohardveres tesztek alapján kb. ennyi értelme van most desktop gépbe quadcore-t venni, a kétmagosokat már kezdik stabilan kihasználni, de más értelme nincs, minthogy emailt nézel és képet szerkesztesz.
(persze videokódoláshoz, rendereléshez csudajó, mert ott már felnõttek a programozók a feladathoz, de a játékok is megállnak 2 magnál)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
Bazdki 😄

A lényeg az, hogy a hirdetés teljesen olyan, mintha a Quad-Core-t alapvetõen azért vennék, hogy ezt a három dolgot (ráadásul vírusírtó??? wtf?) egyszerre tudják futtatni, miközben ezt még egy p4el is meg lehet csinálni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
nem, de az túl egyértelmû, és semmi olyan nincs benne, amit bármilyen átlagos hirdetésben nem sütnek el... (különben is csak három dolgot sorol fel, úgyhogy egy mag szabadon marad az oprendszernek, az sem lassul be)