PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Szvsz safari is nagyon jó, egyetlen hátránya, h windows-ra még nincsenek hozzá add-onok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
gondolom azért, mert kezd kimenni a divatból, MS most kapálózik😄
Mostanában érdekes módon erõltetik :s (gamestar,index)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hegi90
rendszergazdádat nem szoktátok ezért megköpdösni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jó nekem ez a firefox, meg már hozzászoktam...
morcosqtya
IE-t meg már nem használ senki?? 😊)
Én kb 2 éve nem, hozzá se szagolnék szívem szerint, de munkahelyen azt KELL használni, mást tilos.. sajnos

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Így vagyok a chrome-al, egyszerûen irtózom tõle, sose tudnám megszokni. Na meg hiányzik belõle a mesterjelszó, ami nekem lételemem 😄

Hegi90
Chrome-ra nem vagyok hajlandó váltani, amíg nem lesz stabil, és nem bírja normálisan megjeleníteni a gifeket.
Firefox se marad le sokkal a chrome után sebességben, és "jóeznekem" + adblock.
Opera: nekem vhogy nem jött be.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
+ mindezen szakmai érveitek mellett ott van a "human faktor" is, azaz hogy mit szoktál meg... van aki erre nem érzékeny és bármikor szemrebbenés nélkül változtat a dolgain/szokásain, de sok ember ha már megszokott valamit (tárgyak, kaják, TV-mûsor, napi program, illetve jelen esetben egy GUI) akkor észérvek esetén sem vált mert "jóazneki"... meg lusta.
<#zavart1>

n3whous3
nem, szimplán az van, hogy némely gifeket és hasonló formátumokat szarul jelenít meg, ahogy láttam.

ok lehet minimalizálni a kinézetet, de akkor is egy rakás szar van benne alapból.

púúúúú

Bugos megjelenítés: néhány oldalon elõfordul, mert a kedves dizájnerek nem követik a szabványokat.
Átláthatatlan interfész: eez?
Instabilitás: talán nálad.

n3whous3
jah, bugos képmegjelenítés, átláthatatlan interfész és idõközönként érthetetlen instabilitás rulz, pontosan.

púúúúú

n3whous3

púúúúú

Opera ftw

n3whous3
én is arra váltottam

púúúúú

Aquir
én (már) chrome-t használok, ahogy én tapasztalom kiegészítõkkel sem rossz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pointer4
Fúúú ez az átmenni és kiírni CD-re, annyira nem ZÖLD 😄
Tiii természeti kincs pazarlók 😛

Amúgy nekem a CD-im ugyan nem, de a Vinyl-gyûjteményembõl minden lemez eredeti 😄 nem másolt 😄
Hegi90
+1

morcosqtya
akkor fõleg káromkodok, meg rágyújtok. <#hehe>

Calver
és ha szórakozik veled a géped lebaszod a Taigetoszról? <#vigyor3>

"The trees move. Do you not see it?"

n3whous3
téged meg ki kérdezett

púúúúú

morcosqtya
így van, ezért is tartom spártaian a ff-omat, csak a legszükségesebb addonokat rakom fel.
Géppel programokkal ugyanígy vagyok.
Stabil legyen, gecigyors, tiszta, szellõs, megbízható, minimalista, spártai, kiszámítható, és egyszerûen diagnosztizálhassak mindent ha kell.

morcosqtya
de egyébként maximálisan egyetértek, sokkal jobb átmenni egy haverhoz és egy kávé meg egy kis dohány mellett kiírni, dumálni stb.. sokkal emberibb. Csak sajnos aki ilyen barátom lenne azok
1. megbízhatatlanok (igérget stb aztán szarik a fejemre)
2. messze lakik
3. már nem barátom mert kiderült hogy egy fasz

noob. láma.<#wilting>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

n3whous3
Még találó is a kép, mert kb annyi esélye van a túlélésre egy kétfejû rókának mint amennyire stabil a firefox egyes kiegészítõkkel 😄

púúúúú

morcosqtya
ezt csak viccbõl írtam.
Nem is filmezek (inkább olvasok), és nem is töltök le szinte semmit, csak a poén kedvéért írtam.
Pont ráhibáztál, ha személyesen ismernél meglepõdnél, 1x volt fent a uTorrent kb 1 napig amíg letöltöttem azt az 5db emilrulez albumot, mert az istennek nem tudtam beszerezni sehonnan se, rákényszerültem na...

kb 450 zenei cd-mbõl 80% eredeti, ami nem azt meg szerzem be folyamatosan eredetiben.
Nem nagyon játszom már gépen, de a CS Source-tól kezdve a warcraft-ig mindenem jogtiszta. Még a win7-em is...
Most majd jönnek a noobozások/lámázások stb.. de leszarom, én így szeretem, kész.
Az én dolgom mire baszom el a pénzt. Én erre... <#vigyor2>

Hegi90
Nem értem minek kell erõltetni ezt a letöltögetést. Persze jó ha van meg minden, de egy csomó embernek sokkal jobban megéri idõben átmenni ismerõshöz és mire megisztok egy csésze kávét, ki van írva a film.

morcosqtya

morcosqtya
asszem idén letöltök egy filmet majd.

Hegi90
_AS😄

morcosqtya
NA EZ a pc humor... fekete humor.. (nem ps!)
fibernet, htx..

tommygear
pénz számít csak 😄
immovable
myVIP
n3whous3
?

púúúúú

reklám fail? 😄D

n3whous3
<#gonosz3>

púúúúú

tommygear
<#bohoc>
morcosqtya
amíg letölti azt a 20 Gigát, alszik kicsit... 😊

2.kal mivan ? Van HDR program, gondolom sima PS plugin.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hegi90
Még egy kis Photoshop móka

Puppet master 😄

WAT?

ááá, nagyon beteg :ASDASDASD

Aquir
nem hoax, sikerült másodikra egyet összehoznom a tetejénél, pedig egy kicsit görbült is a sor 😊
Látszik a teteje felé van 3db kettes blokk meg egy 3 elemes L alak
aztán vége is lett a játéknak 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
toplista, kommentek - videót nem találtam (9 egység hosszú egyenes számít egy sornak)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
=)

Doomista
lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Látom a tegnapi köteles kép megadta mára a témát 😊

Tessék itt van még egy praktikus felhasználása a portálnak:

Casillas
ezt azért nem igazán tudom elhinni - minimum - videóbizonyíték nélkül 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.