PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én kb 2 éve nem, hozzá se szagolnék szívem szerint, de munkahelyen azt KELL használni, mást tilos.. sajnos
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Firefox se marad le sokkal a chrome után sebességben, és "jóeznekem" + adblock.
Opera: nekem vhogy nem jött be.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<#zavart1>#zavart1>
ok lehet minimalizálni a kinézetet, de akkor is egy rakás szar van benne alapból.
púúúúú
Átláthatatlan interfész: eez?
Instabilitás: talán nálad.
púúúúú
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tiii természeti kincs pazarlók 😛
Amúgy nekem a CD-im ugyan nem, de a Vinyl-gyûjteményembõl minden lemez eredeti 😄 nem másolt 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Géppel programokkal ugyanígy vagyok.
Stabil legyen, gecigyors, tiszta, szellõs, megbízható, minimalista, spártai, kiszámítható, és egyszerûen diagnosztizálhassak mindent ha kell.
1. megbízhatatlanok (igérget stb aztán szarik a fejemre)
2. messze lakik
3. már nem barátom mert kiderült hogy egy fasz
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
púúúúú
Nem is filmezek (inkább olvasok), és nem is töltök le szinte semmit, csak a poén kedvéért írtam.
Pont ráhibáztál, ha személyesen ismernél meglepõdnél, 1x volt fent a uTorrent kb 1 napig amíg letöltöttem azt az 5db emilrulez albumot, mert az istennek nem tudtam beszerezni sehonnan se, rákényszerültem na...
kb 450 zenei cd-mbõl 80% eredeti, ami nem azt meg szerzem be folyamatosan eredetiben.
Nem nagyon játszom már gépen, de a CS Source-tól kezdve a warcraft-ig mindenem jogtiszta. Még a win7-em is...
Most majd jönnek a noobozások/lámázások stb.. de leszarom, én így szeretem, kész.
Az én dolgom mire baszom el a pénzt. Én erre... <#vigyor2>#vigyor2>
fibernet, htx..
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Puppet master 😄
WAT?
Látszik a teteje felé van 3db kettes blokk meg egy 3 elemes L alak
aztán vége is lett a játéknak 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tessék itt van még egy praktikus felhasználása a portálnak: