PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régi szép idõk.^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
elõbb megtanulja a fortrant meg a c+-t. 😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://gaborszantai.co.uk/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hivatal miért ne férhetne hozzá, ha lenne?
Amíg volt, simán néztük is. Már amennyit ért...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
nagyon is jól teszed...
többek között az NBH is nézi és még mások is...
Dzsini #7763: na errõl van szó.
Egyébként maga az alapelképzelés + szándék nem volt rossz anno X éve, de ez is úgy járt mint a gyakorikérdések.hu, hogy t.i. már csak röhögni járnak oda, plusz a cigókat és az önjelölt tabby-utánzatokat felrakni a napiszarra.. A "klubok" 80%-a pedig egyszerûen vicc.. banális idiótaság ami sokaknak kurva vicces, és gondolom még jó érzés is "oda tartozni".
Valós közösségi értéke erõsen megkérdõjelezhetõ... most így ebben az állapotában. Leginkább egy ízléstelenül megszervezett jelmezbálhoz hasonlítanám.. nem beszélve a biztonsági résekrõl, a tört regekkel való visszaélésekkel okozott erkölcsi károkról...
http://www.facebook.com/group.php?gid=118406141515349
http://www.facebook.com/group.php?gid=117547601596639&ref=ts
Azon én is gondolkoztam egyébként, hogy 10 év múlva mikor állást keresek, akkor pl a *durvább* fotókat le kéne szedetni 😄 mondjuk elég egy untag is
Szó se volt arról, hogy ha nem vagy fent ezeken az oldalakon, akkor nem vennének fel.
(én se vagyok fenn egyik közösségi oldalon sem - legfeljebb meglepõdnek, amikor utánamnéznek interjú környékén 😊 )
...plusz érdekes lehet, amikor esetleg rákérdeznek, hogy "maga miért nincs fent a ziviven és a fácsén?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet érettségis is, vagy szakképzõs, vagy bármi. Nem csak felsõfokú végzettséget lehet kamuzni. :-)
Volt az EMMA, de megszûnt.
PTK szerint nyilatkozik a végzettségérõl. Tehát megbaszható, ha kamuzik.
(nem titeket nézlek hülyének, úgy általában történt már nem egy ilyesmi)
Az, hogy a csóka béna volt, az meg az õ baja 😊 ha egyetemet végzett, ennyi esze csak kellene, hogy legyen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez arra volt jó, hogy hivatalosan is utánajárjon a megfelelõ személy.
Ha a marha hazudik egy hivatalnak, akkor legalább erre figyelne.
Nem kellett más, csak egy telefon az egyetemre, hogy a csóka ott tanul e.
Õ lett az elrettentõ példa. :-)
Mi a tanulság? Hogy ne használj kirívó mélcímet és ha kamuzol, azt jól csináld. :-)
Rám mondjuk kereshetnek bárhol 😊 A valódi nevem nincs összekapcsolva a nickemmel, és van külön emailcímem a hivatalos dolgokat intézni.
Mit gondolsz, miért nincs magánkézben egyik ilyen oldal sem?
Felnõttképzésekkel foglalkoztam régebben. A koma azt nyilatkozta, hogy 8 általánosa van - így részt vehet a képzésben. Egy bugyuta mélcímet adott meg. Mittomén "faszgyomoszkolo" vagy valami hasonló. Erre muszáj volt rákeresni iwiw-en. A lámpi persze ott volt és egyetemi végzettséggel.
:-)
Amúgy múltkor beszéltem a melóhelyen a felvételiztetõkkel és mondták, hogy egy új jelentkezõnél az elsõ dolguk csekkolni iwiwet, facebookot, myvipet, meg ilyeneket, aztán ha ott gázos az ember, akkor be se hívják, szóval van benne valami... ;-)
a probléma inkább ott van, hogy sokan nem nagyon tudják a helyén kezelni, és ezzel érzékenyebb embereket zavarnak, elijesztenek egy hasznos célokra is alkalmas rendszertõl (viszont profit szempontból ez a veszteség bõven elhanyagolható)

Kibaszott unalmas, hogy minden reggel amikor megnézem a facebookot, látom hogy ez és ez mihez csatlakozott...... itt a mai lista:
Adjál már fincsiszószt!!!
Akik kiskorukban ráléptek az elöttük lévõ emberkék árnykának fejére.
Ha 100 ember csatlakozik, befejezem a szakdolgozatomat.
Tv Torony - Pécs.
Utálom nézni, ahogy rosszul csinálnak valamit, pedig tudom hogy kell jól!
Mosok,fõzök, takarítok csak valaki tanulja meg ezt a sz*rt helyettem...
Túl zseniális vagyok ahhoz, hogy idõben diplomázzak~.
Akik nem olvassák el a "tolni" feliratot, és rángatni kezdik az ajtót.
Kiskoromban azt mondtam öcsémnek, hogy nézzen bele a slagba, és szóljon, ha jön a víz, aztán megnyitottam a vízcsapot.
Akik szeretnének tanulni, de inkább kurvára mást csinálnak...😄.
AKIK SZERETIK A PALACSINTÁT.
Akik szerint nem vicces a bikicsunáj.
"A BTK-ra csak gyökerek járnak!" -"Neked meg a jó kurva anyád!"
Délután 2kor simán JÓREGGELT!-et köszönök a sarki kisboltban.
Ezt csak az elsõ oldalról ollóztam most össze, most komolyan, nem nevetséges? 😄
Pedig nem is vagyok vallásos.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S