PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
utána is ingyenes nem csak 24-éig lehet vele játszani, csak addig lehet ingyenesen letölteni, de mivel hozzáköti az acc-odhoz olyan lesz mintha megvetted volna 😊

Amugy szvsz a porta minden idök egyik legkreativabb alkotása 😊
Persze mivel a valve nem tudta milyen lesz a fogadtatása, nem mertek teljes játékot csinálni, viszont a portal 2 már rendes teljes játék lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

n3whous3
D:::😄D😄😄:

púúúúú

Aquir
mert aki meg akarta venni már megvette, és jön 2. része is ami a folytatás nyilván azért van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ja😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tehát fizetsz azért, hogy dolgozhass, viszont a szórakozásért nem vagy hajlandó pénzt kiadni. Szokatlan hozzáállás, én például azért dolgozom, hogy pénzt keressek, amibõl aztán kiadok többek között szórakozásra is... 😊

Na jó, részemrõl kötekedés OFF és elnézést, tudom jól, hogy más munkaeszközt venni és más fizetni azért, hogy valaki dolgozzon, csak az irigység beszél belõlem, mert épp azon agyaltam, hogy veszek egy közepes Apple laptopot, ha már annyian dicsérik, de aztán amikor megláttam, hogy még a leggagyibb is 266k, akkor tényleg pont az fogalmazódott meg bennem, hogy basszus, ha összespórolnék egy közepes macbook prora, akkor már tényleg inkább kocsit vennék a pénzbõl. Persze az is lehet, hogy csak én futottam bele a legdrágább boltba, bár az ijoe.hu-n kívül nem nagyon találtam más forgalmazót.
Photoshopra szo nelkul kiadom a 200e HUF-t, mert dolgozom vele, de jatekert nem fogok 20-30e-ket fizetni..., inkabb nem jatszok😊

http://gaborszantai.co.uk/

ShadowRises
hát nah.. <#idiota>

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...

Nem is tudtam, hogy mekjuzerként szempont lehet az ár, amikor egy középsz*r laptop drágább náluk, mint egy használt autó... ;-)
ShadowRises
Én már csak arra lennék kiváncsi hogy milyen megfontolásból tették így hipp hopp ingyenessé.. igaz 24.-ig de akkor is <#idiota>

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...

en is letoltottem, mert ingyenes - de hozza sem nyultam...

Torchlight jobban bejon, az most nagyon occso😊

(mekjuzer-kent)

http://gaborszantai.co.uk/

Letltöttem. Most akkor mondhatom azt, hogy van eredeti játékom?

Hegi90
már van MEKRE is!

bár eddig azt hittem, hogy a mekjúzerek túl trendik a játékokhoz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Piloss
<#wow2><#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

KicsiMonkey
úristen <#gun> 😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

direkt nem írtam le 😄
tommygear
gecccc <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
áááá, mire leesett... :CCASDASDASD
lehet <#idiota>
[HUN]FaTaL
thx 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
csak hogy nehogy egyedül itt ne legyen elmondva:
24.-ig a Portal teljesen ingyenesen letölthetõ a Steamen (és accounthoz kötve utána is megmarad)

http://store.steampowered.com/freeportal/

de köcsög vagy 😄
CoolX
<#smile><#smile>

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Aquir
már néztem milyen szabadtémájú lett a topik =)

Hegi90
<#gonosz3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

CzGobe
elõször csatlakozol, aztán a képe alatt megjelenik az "új tagok meghívása"

eom$

Hegi90
hogy lehet csoportokat ajánlani ismerõsöknek?

morcosqtya
😊
hát neki kicsit kevesebb haja van már (volt).

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Zomil
nah mind1 legyen akkor tripla post: geo pls töröld ezt a 3-at ha megjössz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
és még fail is mert ez rohattul nem ide ment volna 😄

Zomil
Aha, valve elmehet a büdös picsába....az uj update-ben sunyin beraktak egy craft változtatást...mostmár 2 fegyverböl lehet craft metal-t csinálni

tök jó, h most épp semmit nem tudok csinálni mert mindent elcraftoltam és hétfö óta semmi item nem esik...fuck yeah valve

HunnernesKonge
Ennek még annyi értelme sincs, természetesen örömmel fogadunk mindenkit 😄
esgerus
Morcos! Fickó totál úgy néz ki ,mint a volt rajztanárunk 😄😄😄

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

esgerus
Reston vagyok ,úgyhogy fel is állok a géptõl <#nevetes1>

esgerus
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
természetesen nem minden klub értelmetlen.

Doomista
Na ezt én se vágom...pedig 2 napot wowoztam valami tört magyar szerveren, ami tiszta bugg volt 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Megtudj vmit a másikról 😄

De pl nekünk van osztály csoport is, az hasznos.

Ic3 m4n
Én örülök, hogy nem vágom.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
aki wowozott, az vágja majd😊
nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

morcosqtya
amúgy ezek a klubok mire jók?
néha összejöttök kollektíven foggalbontani iskolatejet, meg rálépni az árnyékokra stb... aztán egy kocsmában egy sör mellett megbeszélitek milyen fasza volt a tegnapi járókeretes bácsi árnyéka meg a szerdai iskolatejes doboz? .😊))

(nem kötekedés, nehogy megbántódj.. humor..)

Csatiztam, de hogy minek... 😄

ezjóóó 😄
"Akik kiskorukban ráléptek az elöttük lévõ emberkék árnykának fejére."<#taps>

régi szép idõk.^^

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.