35802
IWimv2m.jpg
  • Doomista
  • Dzsini
    neked olyanod van? nekem 48-as robot monkom
  • Doomista

Kösz a fordítást, lv80 paladin.
  • ba32107
    Ebben van is valami poén, vagy csak úgy érdekességképp?
  • Dzsini
    Megvette nemrég külön külön a TF2-t és a Portalt, aztán látta, hogy a kiárusításon megjelent a teljes Orange Box (amiben benne van a két felső program) olcsóbban. Rákérdezett, hogy megoldható-e a fenti két program visszaváltása, hiszen akkor több pénze marad más játékokra.
    Steamék pedig törölték a két vásárlását, visszaadták a pénzt neki.
  • HöfEE
    Úgynézki a steamnél azért jó arcok vannak
  • Doomista
    magyarul?
  • Hegi90
  • Dzsini
    Olyan szépen meg lettetek vezetve - nem szeretem az ilyesmit, és kicsit el is lett túlozva a végére (amit ma reggel láttam), de iskolapélda-szerűen bemutatott trollkodás volt :)

Ti meg gyönyörűen asszisztáltatok, próbáltatok magyarázni, értelmezni a hülyeségeket - pedig szóltak többször is, és ott volt a teliarcú vigyor a hozzászólások végén. Remélem tanultok belőle :)
  • G_ArchAngel #13430
    Megneztem, tenyleg nem olvastak el.

Arra azert jo az SG, hogy lekoti es a gepuk elott tartja a Lipotmezo bezarasa utan utcara kerult betegeket.
  • Zomil
    Troll Science:

ideillik :D
  • morcosqtya
    Én már azon gondolkozom, valójában csak provokál, és nagyon is jól tudja az alaptételt, csak élvezi a +1000 hsz generálását.

Tényleg be kellene zárni 24 órára mert ennek értelme nincs... :(
  • Aquir
    succesful troll is...
  • LasDen #13426
    én elfogadom meg értem, hogy 0-val nem lehet osztani, mer egy hülye fasz vagyok...:D
  • Johny Killer
    én ráhagyom hogy gyökér :D:D:D de csak mert ilyen kedves vagyok
  • Pio
    Én továbbra is arról győzködöm magam, hogy troll, láttam már embert, aki büszke a tudatlanságára, de ez minden ilyennek a csimborasszója... :)
  • Johny Killer
    de nem az a durva, hogy írja a faszságot, hanem hogy komolyan is gondolja >.< én is írtam faszságot, de (bár úgyse hiszi el senki :D) tudom nagyon jól, hogy miért nincs értelmezve a 0val való osztás...
  • w77d
    én is feladtam.. egyszerűen zárt kapukat döngetünk... nem akarja felfogni a lényeget, örül annak hogy neki van véleménye, szarni rá ha rossz, akkor is emg kell védeni
  • Pio
    Van benne valami.. :)
    Nem tartom magam okosnak, de azért matekból simán alázom az illetőt és én például utolsó kommentet írtam, innentől rá van hagyva, szóval én engedek ő meg majd tovább terjeszti a tanait, amik jó sok bukáshoz fognak vezetni. :)
  • Johny Killer
    "Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak!"
  • w77d
    és sajnos az ilyen egyszerű emberek vannak manapság többségben :(
  • Cat 02 #13418
    Van 3 bölcsész diplomája, mit vársz ? :)
  • Pio
    Na, leírtam #234845-ban a dolog algebrai hátterét. Az egy dolog, hogy 100-ból 99-en azt se tudják, hogy miről beszélek, ami nem baj, nem is kell. Csak sajnos 100-ból 99 el se fogja olvasni, mert nem érdekli, mondja a maga hülyeségét azt kész, utánanézni a témának pedig pláne nem fog, megmarad a saját rózsaszín "számok helyett használjunk valami-t meg semmi-t" világában. :)

Na jóéjt!
  • Pepsi Twist
    sztem zura a hangulat a testvér tápigba :D így közel 7kor XD
  • w77d
    így vélem én is...
  • Cat 02 #13414
    Linux alatt is megy :%
  • Pio
    Legalábbis remélem. Ha mégse, akkor megérett az emberiség A Nagy Világégésre... O_O
  • Pio
    Ne legyetek butuskák, trollkodás zajlik, semmi több. :D
  • w77d
    óóóbazd a nép meg van győződve arról, hogy 0-val lehet osztani, mert az semlegesíti az osztó jelet XXXXXXXD
  • morcosqtya
    Humiari, téma: 0-val osztás axiómája.
    Úgy látom igény van a jelenlétedre, zárd már rövidre a témát! :))
  • kifli
    de megy:

vezérlőpult-programok-win szolgáltatások be és kikapcsolása-telnethez pipa :)
  • Dzsini
    megy az máshol is, csak újabb windowsokra alapból már nem kerül fel a telnet kliens (utólag feltelepíthető a vezérlőpultból)
  • Pepsi Twist
    CMD-be írd be "telnet towel.blinkenlights.nl" idézőjelek nélkül :D (csak XPn megy)
  • LasDen #13406
    lego facebook...bazmeg...:D:D:DD
  • ldavid

• Doomista
    monopoly kártyával?
  • Rage47
    lehet
  • Cat 02 #13402
    Visa Electronnal lehet fizetni ? :%
  • Hegi90
    Orange Box 1500 HUF steamen, akit érdekel.
  • Grr1234