PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy szvsz a porta minden idök egyik legkreativabb alkotása 😊
Persze mivel a valve nem tudta milyen lesz a fogadtatása, nem mertek teljes játékot csinálni, viszont a portal 2 már rendes teljes játék lesz 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Na jó, részemrõl kötekedés OFF és elnézést, tudom jól, hogy más munkaeszközt venni és más fizetni azért, hogy valaki dolgozzon, csak az irigység beszél belõlem, mert épp azon agyaltam, hogy veszek egy közepes Apple laptopot, ha már annyian dicsérik, de aztán amikor megláttam, hogy még a leggagyibb is 266k, akkor tényleg pont az fogalmazódott meg bennem, hogy basszus, ha összespórolnék egy közepes macbook prora, akkor már tényleg inkább kocsit vennék a pénzbõl. Persze az is lehet, hogy csak én futottam bele a legdrágább boltba, bár az ijoe.hu-n kívül nem nagyon találtam más forgalmazót.
http://gaborszantai.co.uk/
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
Torchlight jobban bejon, az most nagyon occso😊
(mekjuzer-kent)
http://gaborszantai.co.uk/
bár eddig azt hittem, hogy a mekjúzerek túl trendik a játékokhoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

24.-ig a Portal teljesen ingyenesen letölthetõ a Steamen (és accounthoz kötve utána is megmarad)
http://store.steampowered.com/freeportal/

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hát neki kicsit kevesebb haja van már (volt).
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tök jó, h most épp semmit nem tudok csinálni mert mindent elcraftoltam és hétfö óta semmi item nem esik...fuck yeah valve

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De pl nekünk van osztály csoport is, az hasznos.

néha összejöttök kollektíven foggalbontani iskolatejet, meg rálépni az árnyékokra stb... aztán egy kocsmában egy sör mellett megbeszélitek milyen fasza volt a tegnapi járókeretes bácsi árnyéka meg a szerdai iskolatejes doboz? .😊))
(nem kötekedés, nehogy megbántódj.. humor..)
régi szép idõk.^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.